Bıktım bu ucuz kızdan...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Az cadı değil mişsin heee...yerimseniben

Arkadaşım sen davanda çok haklısın kim olsa kaldıramaz ama sen iyi sabırlısın vala bu terbiyesizlikte başka bişi değil ahlaksız insanlar...(bu arada arkadaşın söylediğide çok abartılı ne demek ablasıyla el sıkışmaktan ileri gidemez bunada ohaa diyesim geldi yanii kocasını kardeşinden kıskanan bi insan kopleksli bi insandır.:dilcikar:

Yok artık,ablasıyla da şakalaşamayacaksa..
Valla ağabeyim geldiğinde popoma şaplak atarak selamlaşır benimle..
Beraber büyüdük,ilkokuldan lise sona kadar aynı sınıftaydık,arkadaşım en başta,sonra kanım canım.
Eşim veya onun eşi müdahale edecek ha.
Alınlarını karışlarım

eşinle konuş ve bu tavrından açıkca rahatsız olduğunu söyle akrabasının. eşin kendini biraz uzaklaştırsın. illaki akrabasıyla içli dışlı olmak zorunda değil ki?

aynen canım sonuna kadar katılıyorum sana banada çok saçma geldi... insanın canı yaa kardeşiiii:

Tamam cıvık akraba dıdının dıdısı,ona lafım yok ama kardeş denilince dur derim..
Şu hayatta en sevmediğim laftır ''bu devirde babana bile güvenmeyeceksin''
Paranoyak olduk,azıcık güvenmek de lazım yoksa yaşayamayız..

Etiketleri Düzenle Etiketler
ahhhh koca, akraba mı akbaba mı, akrabanın, akrabayı koy arabaya, akrep, arsız, artık kızlar abarttı, bıktım, başbelası pislikmiş, bastokadı, bu kız tehlikeli, bıktım, dövsene kızı, dayaklık, göbeğine kaktüs koy, göbişe vurmuş, iyi kızlar cennete, kötü, kötü kızlar herkese, kızdan, kocada iş yok, kocan halletsin, kocanı da parala, kızdan, saçı başı yolunasıca, tez elden koca bulsun, tez kellesi kesilsin, ucuz, utanmaz, ya da tokat at, yapmaz, yaptığını, yollu kız, yuh artık pes

:hulya::hulya:
hele gel bakayım sen şoyle derim benım kocaya
sonra acarım agzımı zati hiç susamam bundan sonra. oda bunu bilir
yaptıgına yapacagına pişman olur birşey diyemez
sonra giderim içeri kızın yanına çay getiririm. getirirkende üzerine dokerim..
yasasın kötülükkkkötükedihüso

kızın annesinin nasıl hoşuna gidiyor ya.. kız resmen adilik yapıyor, annenin hoşuna gidiyor lmaz:

kıza neden bu kadar kızılıyor ki...
kızın tarzı belli...şımarık kendiğini beğenmiş bir tip belli..
iyi ama onu bu hale getiren,bunları rahatça sergilemesine sebep erkek değil midir!
erkek tavrını ve tarzını ortaya koysunda bak bakalım kzı yapabilecek mi o şirinlik sandığı terbiyesizliklerini....
erkek cvbını vermesini ,otoritesini kurmasını bilecek ,karşısındaki kim olursa olsun ...
ağırlığını ve tavrını eşin belirleyecek bu kıza karşı ..
sen istediğini ,yap -söyle ...eşinden tık çıkmadığı sürece kız zevkten 4 köşe olmaya devam edecek ...
sen sinir olduğunla kalacaksın ...

hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuz

eşin sert bi dille uyardığı zaman bak bakalım bidaha yapa biliyormu eşindede var kabahta bence cıvık cıvık hareketlere hiç sevmem :mymeka:

Seni çok ii anlıyorum
Benim eşiminde üvey ablası aynını yaptı eşimin kucağına yatmalar, beni öp demeler, bana masaj yap kalçalarımı elleme gibi laflar vs vs.
2 sene sustum hiçbişey demedim gizli saklı kahırlandım ağladım
Ama bi gece dayanamadım artık eşime patladım
Bana paşa paşa ablasının normalde öle olmadığını sadece ben varken eşime sevgi gösterisi yaptığını söledi. Bende ikaz ettim o gün bugündür seviyeliler ama eşim yüz verse hala yılışacak gerizekalı ...

benim anlamadığım senin eşini nasıl öper bilmem göbeğine neyapar saçma sapan sey bunlar ya sende göz yumuyosun ben o an neyaparım biliyomusun orda parçalarım onu ozaman senin erkek akraabanda sana öyle yapsın eşinin hosuna gidermi hayret bişey ya ipleri eline vermesene canım ne susuyosun o senin kocan onun değil elinden aldıkları zaman ah edersin ama iş işten geçer unutma

eşinn bu duruma ne diyor??
bence ilk eşinle konuşş!
hareketlerinin çok yakışıksız olduğunuu anlatsınn!
madem yakın akrabasııı uyarsın kızı bi şekilde ya da aile çevresinden birii uyarsın!çok düzeysizz yaa kimse çüşş demiyo muu bu kıza??

işe bende onu diyorum ozaman acaip olan sizsiniz ne demek el şakası yapamaz insanın kardeşinin babasından anasından ne farkı varki yaa demek senin mantığına göre ozaman sen babanıda şapur şupur öpemezsin işte mantıksız olan bu kardeş anne baba insanın en yakınıdır(sana göre doğru olan buysa istediğin gibi yap arkadaşım ama doğru olan benim söylediğim kimse aksini idda etmezz....

ben şunu anlayamıyorum
kardeşim bu senin eşin değil mi eşin nasıl dinletemiyosun sözünü..bu kadar zor mu bu kızı çevresinden uzaklaştırması
yapma dediysen yapmayacak...madem kucağında büyümüş kız eşinin eşin azarlayamıyo mu bu kızı....dese ya toplum içinde...''artık büyüdün hareketlerine çeki düzen ver''diye

eş senin eşin

neden aklında olmayan şeyleri eşinin aklına getiriyorsunki

bu tür düşünceleri akıllarına biz kadınlar sokuyoruz sonrada birilerine güvenmeyi bekliyoruz

yapmayın bu şekilde siz kaybedersiniz

eğer yıllardır o şekilde yaşamışlarsa bunu değiştiremezsiniz

siz sinir oldukça kızın ekmeğine bal sürersiniz aksine sakin olun ki siz değil o sinirlensin sakinliğinizle umursamazlığınızla

anladığım kadarıyla eşinle kız kuzen onlar bunu kötü olarak görmüyorlarsa değiştiremezsiniz

ve değiştirmek için uğraşmayın sizde onlara katılın gidin eşinize sarılın öpün şakalaşın dediğim gibi eş sizin eşiniz bunu siz istemedikçe kimse değiştiremez

kıslar konu başka yerlere gdiyo galiba ama eşimin ailesiyle içli dışlı olması şapur supur ablasının annesinin öpmesi beni asla rahatsız etmez zaten eileside öyle eşim evin en küçüğü oyüzden görümcemler onu öperler sarılırlar hatta arada kucaklarına uzanır bebk olur ablalarının yanında aslada kıskanmam kıskanmadımda bunlar çok normal çünkü.aile başka akraba başka

bende buna benzer bişi yaşadım ama kız benimlede çok iyiydi benim dezavantajım eşimde gayet samimiydi bişe dediğimde ben saçmalıomusum onun kuzeniymiş bu arada 16 yıl görüşmemişler ve kız eşimin annesine oğluna aşık oldum demiş bunu dediğimde o şaka yapmıştır oluo çok savunuosun yeter artık diyince suratı düşüyo neymiş efendim onun kanı o kadar mı bozukmuş o kadar mı adiymiş kuzenine başka gözle mi bakacakmış sen bakmıosun ama sen ona yakın olunca o daha sana yapışıo sinir oluorum diyince oda kardeş gibi davranıomus ben gereksiz kıskanclık yapıomusum
sonraaaa bu olaylar hep böle sorun biz evlendik ve yine bir aradayız o kız dısardaymış geç oldu die yengesi eşime hadi xle( başka kuzen ) gidinde alın dedi ben bi baktım gidemedi tabii öle kolay olmadı surat yapa yapa ben araları bozuldu bende rahat ettim he bu arada ben böle tahmin ediorum ben asırı kuskucu bi insanım cünkü bi bayram yine bir araya geldik bu ben bişi demeden hiç konusmadı bile kız bi yaklastı bu bozdu nasıl oldu hayret ettim ya benden çekindi benim etkim büyük yada dediklerim çıktı ama banada diemio
sende canım eşine surat yap rahatsız oluorum de emin ol kocan akrabasıyla ii olcak die evliliğine zarar vermez seni kaybetmemek için suratını çekmemek için mesafe koyacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…