kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Az cadı değil mişsin heee...yerimseniben
Yok artık,ablasıyla da şakalaşamayacaksa..
Valla ağabeyim geldiğinde popoma şaplak atarak selamlaşır benimle..
Beraber büyüdük,ilkokuldan lise sona kadar aynı sınıftaydık,arkadaşım en başta,sonra kanım canım.
Eşim veya onun eşi müdahale edecek ha.
Alınlarını karışlarım
aynen canım sonuna kadar katılıyorum sana banada çok saçma geldi... insanın canı yaa kardeşiiii:
hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuzArkadaşım sen davanda çok haklısın kim olsa kaldıramaz ama sen iyi sabırlısın vala bu terbiyesizlikte başka bişi değil ahlaksız insanlar...(bu arada arkadaşın söylediğide çok abartılı ne demek ablasıyla el sıkışmaktan ileri gidemez bunada ohaa diyesim geldi yanii kocasını kardeşinden kıskanan bi insan kopleksli bi insandır.:dilcikar:
hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?