- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
insanın sinirle aklına bu da gelir ama
bu durum olayı daha da büyütür..
adam kendince triplere girer,olay tüm akrabaya yayılır vs..vs..
burda bence en büyük iş kocaya düşüyor..
çekinik kalmamalı,birkaç kere terslese bak bakalım brdaha yapıyor mu
İyide gebiş sen kuzenin nişanlısına, kızarkadaşına, yada eşine herneyse, bu kız beni kıskanıyor ben ondan daha güzelim, demezsin herhalde, yanılıyormuyumşakkıdı
ne densizlik valla sinir oldum ben bile
önce eşini uyaracaksın ciddi bir şekilde eşinde onu tersleyecek yapma diyecek senin yanında bak bakalım bir daha yapıyormu:mymeka:
Napcaksın biliyo musun :hulya:
Kocanı öpüp okşarken o "Al istersen, o kadar seviyorsun gece de onla yat daha iyi öpersin" diceksin o yüzsüze.
insanın sinirle aklına bu da gelir ama
bu durum olayı daha da büyütür..
adam kendince triplere girer,olay tüm akrabaya yayılır vs..vs..
burda bence en büyük iş kocaya düşüyor..
çekinik kalmamalı,birkaç kere terslese bak bakalım brdaha yapıyor mu
Napcaksın biliyo musun :hulya:
Kocanı öpüp okşarken o "Al istersen, o kadar seviyorsun gece de onla yat daha iyi öpersin" diceksin o yüzsüze.
İş Kocanda bitiyor Canım...
Kocan mesafe koymadıkça bu böyle devam eder gider...
Hatta sen tepki yaptıkça adın kötü olur:))
:1shok: yok artıkkafamçokkarıştı
denirmi hiç öyle şey.akannehir
AMAN KEDİ KEDİ.......:1shok:
ANAAA ...BUDA DENMEZ BE.....NASIL DİYECEN AL YAT DİYE.....
KIZ PİŞKİN BİRİ OLURDA......
OLMADIK BİR LAF EDERSE OLAN YİNE ........ARKADAŞA OLUR KABAK PATLARSA BAŞINA .........akannehirakannehir
arkadaşlar benim derdim eşimin en yakın akrabası eşime benim yanımdayken asılıyor amacı beni delirtmek.. asılıyor derken öpüyor öpücük sesini duysanız bi.. göbeğine vuruyor sırtını tıpışlıyor.. elimi öp diyor eşim ne kadar çekinik kalsada fayda etmiyor... kısacası oynaşıyor hepte karşımdayken nedense..
ayrıca evlendiğim günden beri aynı yaşlarda olduğumuz için arkadaş olmak istemiştim.. hiç yanaşmadı meğer taa o zamanlarda bu kız beni nişanlısından(yani eşimden) kıskanıyor ben ondan çok güzelim deyip duruyormuş..
eşimede demiş hiç bana söylemiyor ve ayrıca tüm sülale konuşuyorlarmış"x beni kıskanıyor o yüzden benimle konuşmuyor" ALLAHım ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..
nefret ediyorum ondan nefret ama mecburen karşılaşıyorum.. hatta benim olmadığım ortamlarda eşimle de oturabiliyorlar akraba oldukları için... ben yokken neler oluyor acaba.. ben ne yapayım şimdi.. evlendiğimden beri görmemezlikten geliyorum beraber olduğumuz ortamlarda bu kızın amacı ne yaaa... ne istiyor sizce benden.. neden benimle uğraşıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?