Bıktım bu ucuz kızdan...

bence eşinizle kararlı bir şekilde konuşun.yinede sizi dinlemiyorsa'ya sen gerekeni yaparsın yada ben o anda toplum içinde rezil ederim'deyin... lmaz:
Allah o kıza terbiye ve akıl,sizede sabır versin...

evet işte orda tıkandım..
hadi kadın kaşarın önde gideni koca niye yaptırıyor kendisine..
e bu durumda kocayıda yırtmalı;değilmi?
her ne olursa olsun tepkisini koysun bence adama..

İyide gebiş sen kuzenin nişanlısına, kızarkadaşına, yada eşine herneyse, bu kız beni kıskanıyor ben ondan daha güzelim, demezsin herhalde, yanılıyormuyumşakkıdı

yok demem tabii..
ama ben konu sahibinin kıskançlık kriziyle biraz abarttığını düşünüyorum..
yani kız sütten çıkmış ak kaşık deeldir tabi ama iki de birde peynir çeşitleriyle taçlandırmak.
ne bilimmm

ıyı sabredıyorsun!

eşinde fırsat verıyor demekkı ne demek tavıra bak yaa

Bencede şimdiye kadar iyi sabretmişsin valla bravo.Üstelik birde eşin senden yana olmayacak.Kızın ailesi ve kaynanan da bir tuhaf yani ne biçim terbiyeleri varmış,biriside çıkıp uyarmıyorsa kızı resmen terbiyesizin önde gideni bu aile.
Bana kalırsa ilk önce eşinle çok ciddi bir biçimde konuşmalısın,ya çeki düzen versin kendine yada olacakları seyretsin.
Baktın düzelmiyor,artık kızın saçını başını yol.
Ayy benim canım çekti valla gidip saçını başını yolcan.

ne densizlik valla sinir oldum ben bile
önce eşini uyaracaksın ciddi bir şekilde eşinde onu tersleyecek yapma diyecek senin yanında bak bakalım bir daha yapıyormu:mymeka:

Napcaksın biliyo musun :hulya:
Kocanı öpüp okşarken o "Al istersen, o kadar seviyorsun gece de onla yat daha iyi öpersin" diceksin o yüzsüze.

ne densizlik valla sinir oldum ben bile
önce eşini uyaracaksın ciddi bir şekilde eşinde onu tersleyecek yapma diyecek senin yanında bak bakalım bir daha yapıyormu:mymeka:

Evet canım bende arkadaşa katılıyorum bu işi ancak eşinle çözersin.Ne demek yaa gelip senin kocana sırnaşacak varmı böyle bişey yaaa.Valla ben senin yerinde olsam çoktan çözmüştüm bu sorunu.Sen nasıl katlandın:uhm:

Kocanı öpüp okşarken o "Al istersen, o kadar seviyorsun gece de onla yat daha iyi öpersin" diceksin o yüzsüze.

:1shok: yok artıkkafamçokkarıştı

denirmi hiç öyle şey.akannehir

özlem canım bende bir önceki yorumumda aynısı dedim.......:lepi:
kız tabiki rahat ve tuhaf....
ama asıl iş kocada bence.............
kocası terslese............bir laf etse..............o kız orasına burasına dokunuyormuş ya engellese.......
ne bileyim..........HAREKETLERİNE DİKKAT ET....dese yine yeter.........
kızda hizaya gelir zanımca........:mymeka:

AMAN KEDİ KEDİ.......:1shok:

ANAAA ...BUDA DENMEZ BE.....NASIL DİYECEN AL YAT DİYE.....
KIZ PİŞKİN BİRİ OLURDA......
OLMADIK BİR LAF EDERSE OLAN YİNE ........ARKADAŞA OLUR KABAK PATLARSA BAŞINA .........akannehirakannehir

ış Kocanda bitiyor Canım...
Kocan mesafe koymadıkça bu böyle devam eder gider...
Hatta sen tepki yaptıkça adın kötü olur:))

kadıncağızın kocasıyla konuşması çare etmemişki hanımlar. Yani evet kocasında bitiyo sonuçta olay ama ondan hayır yok şu durumda.Kızın yanında kocanla aşnefişne yap,o öperken kıza "ayy ne tatlı değilmi benim aşkım,öpöp doyamıyorum ben hergün ona" gibi onu sinir edecek ve senin sallamadığını gösterecek şeyler de,o eşinin karnını sırtını ellerken şakaya alıp sende elle,gül vsvs.Kızın asıl hedefi sensin bence.Hatta eminim bundan sırf sana inat,seni yaralamak için yapıyo. Sekın rahatsızlığını gösterme. Çokta biraraya gelmemeye çalşın. Eşinle başka planlar yapın,onlardan ayrı takılın falan,olmazmı? Uyuz oldum kıza valla.klava:

İş Kocanda bitiyor Canım...
Kocan mesafe koymadıkça bu böyle devam eder gider...
Hatta sen tepki yaptıkça adın kötü olur:))

aynen.....:lepi:
bence o kıza degıl kocana sinirlen......
o dokunmasına izin vermese kimsede dokunamaz......
kız rahat eşinde musade ediyorsa
al işte can sıkıntısı
kocan terslesin bak ozaman yakınlaşabiliyormu....klava:

:1shok: yok artıkkafamçokkarıştı

denirmi hiç öyle şey.akannehir

Yüzsüzler ancak böyle şeylerden anlıyo ne yazıkkiii :ecrin_bebek:

Benimde yakın sandığım arkadaşım vardı sevgilimin yanında sen çok çirkinleşmişsin,(sevgilimin elini tutuyordum)hem onun elini niye tutuyorsun utanmasan adamın üstüne çıkcan gibi şeyler söylerdi .Şimdiki aklım olsaa ben çıkmıcam buyur üstüne sen çıkıver derdim :hulya:

arkadaşım daha öncesinde eşinde gönlü olabılır bu kızın. Dikkat et ve tavrını koy yoksa laubalılıkle bu iş olmaz. eşinde sert davransın olurmu öyle şey hay allahım ya.lmaz:

madem kucağında büyümüşş, kocan, kızım! kardeşim! diye hitap ederek terslesin o fışkıyııı bi rahat dur kızım yaaa! desinn bak nasıl morarıyooo..

ay çıldırdım yaaaa, bence eşine mutlaka söyle bir daha aynı şeyleri görürsem ve sen tepkisiz kalırsan vallahi karışmam olacakları sen düşün de cıngan çıkar!

o kızla da küçümseyici konuş, mesela ona bişey söylerken canım la başla söze "canım bana bi su getirirmisin! gibi :mymeka:

ya da en iyisi ne yap biliyomusun açalım bi topic ver kıza adresi alalım bi ortamıza gösterelim dünya kaç bucakmışkaydirigubbakcemile3

hırsızın arsızlığı ev sahibinin ihmalkarlığındandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…