Bıktım bu ucuz kızdan...

ay kıza ben bile sinir oldum..sizi düşünemiyorum..
ne lakayıt insanlar var..kızın annesi,kaynananızın ve görümcenizinde o kızın tarafında olması anlaşılır gibi değil..
bencede eşinizle sert ve net bir şekilde konuşun...siz onun EŞıSıNıZ..
sizin duygularınıza önem vermeli..o kızla arasına mesafe koymalı..

el şakaları en nefret ettigim şeydir..erkek arkadaşımın okuldan bı kız arkadaşı vardı nefret ederdim kızdan ama sevgilimin yoklamada kartını basıyor diye ses etmezdim.bı gün kız gözümün icine baka baka sevgilimin göbeğine vurdu..senmisin vuran..ilk önce erkek arkadaşımın ağzına sictim,snrda erkek arkadasım kızla gorusmemeye başladı,bende kızı rezil ettim..gorusmuyolar artık..
tahammülüm yok böyle seylere..ama sucu erkekte ararım..ilk önce kocanla konuşman daha doğru bence..kocanın haddini bildirmesi lazım o kıza,mesafe koyması lazım..kız belli seviyesiz bı şey onun seviyesine inme,adam yerine koyupta karsına alıp konuşma bence..kocana söyle..o gerekeni yapsın..

o sizin yanınızda eşinize sulanıyor ya, ben olsam onun olduğu yerde kocamın yanından ayrılmaz, sarılıp sarılıp öperdim :)))

nefret edrim böyle insanlardan kızı krşınıza alıp kunuşunun anlamıyorsa anladığı dileden konuşun eşinizle aynı şekilde adamın sucu yok bellki ama yinede konuşun

cnm bu durumlar insanı çok deli eder anlıorum seni
anlattıın kadarıyla kız alıp karsına konusacagın kapasitede biri deil bu da ortada
al karşına istediği dilden konuş
anladıgı dilden cewabını wer
sıra geldi senin kocana
cnm senin kocanda ööle sessiz ayaklarına yatıo
ama belki onunda öyle hareketler yapması hosuna gidio
belki sen onu kıskanıosun die hosuna gidio
bence senden cok o kıza kocanın agzının payını wermesi gerek
ki kız bi daha aynı ortamda bulunmak istemesin
şeye de çok şaşırdım
nası sen yokken de aynı ortamda bulunabiliolar
eşin sen olmadan akraba gezmelerine mi gidio lmaz:
çok yanlıs bence suç iki taraflı hem eşin hemde o kız
belki de o kıza bu tawizi eşin werdi :umursamaz:
cnm eşinle aran bozulsun istemiorum tabiki
ama gercekci düşünmek gerekirse suçluluk payı eşinde az da olsa war

Senı nasıl yok sayar amma yavŞak bı kızmıŞ
bu arada kocana da kızdım o bıraz dırayetlı dursa yanına yaklaŞamaz

Kocana bende kizdim en azindan onun engellemesi lazim bu tarz terbiyesizligi
Önce esinle konus kulagini cek tehdit et korkut biraz lmaz:
Kiz zaten kendiliginden defolur hayatinizdan olmadi eve alma
Sucun birazi sendede var zaten isterse göbekleri birlikte kesilsin alma o kizi evine
Tedbiri elden birakma

ay canım olmaz böyle nasıl müsade ediyorsun sessiz kalma lütfen kız azmış yani benim kocamı biri öpecek öyle onun saçını başını yolarımklava:

aaaa sen bunları nasıl yazdın ya
ben dırek esıme o sakaları yılısıklıgı yaparken mudahale ederım
kaldıkı ben yegenlerı bıle bıraz fazla opse yawas olun hoslanmıyorum bu tawrınızdan dıyorum
esımde kızıyo yapmayın yengenız kızıyo dıyo
kaldıkı bunu baska bı kız yapacak
o anda noluyo dıye baslarım elını ayagını cek esımden derım
kımmıskı o ya benım esıme asılsın
adamın alnını karıslarım
hıııııııııııc tawız wermem hıc!!

Canım eşine misliyle karşılık vermek gerek. Hani bazı tavsiyeler var işte sende kendi akrabalarındaki erkeklerle yap vs. Ben şahsen böyle bir şeyi asla tasvip etmem. Ve de hiç bir faydası olmaz. Kendi değerini düşürürsün. Bir erkeği kıskandırmak için başka bir erkekle samimileşmek bana pek uymaz. Ama kıskandırabilirsin güvenilir şekilde. Pc nde varmış mesela chat vs yerlere gir orda vakit geçir ama onun da farkedebileceği kadar fazla olsun. Ha orda erkekler konuş demem ama maksat internet başında o imajı uyandırman. Eşin kendisini ilgi gösterilmiyormuş gibi hissetsin. Mesela o kız gene öle yaptığında işte dersin çok ama çok önemsemez gibi ya buna izin verme hoş değil kardeşin gibi de olsa ben hoşlanmıyorum de. Ama çok üstelemeden baktın gene densiz cevap veriyor sen bilirsin de. Sonrada onla çok yüzeysel ilgilen chata pc ye vur anlasın hatasını. Eğerki seni bu konuda uyarırsa kendisinin seninle ilgilenmediğinden dolayı bunu yaptığını söyle. Biraz seni kaybetmekten korksun. Ha chatte internette dikkatli ol sonuçta intikam için olacak.

evet arkadaşa katılıyorum.kusura bakma ama en başta suç kocanın.
bikere terslersin o kızı.bak bakalım bi daha yapabiliyormu.

Bu yapış yapış samimiyet ,senin haricindeki kimsenin dikkatini çekmiyor mu acaba?
Bir uyaran,kulağını büken biri yok mu?

benım eşımınde yeğenlerı kuzenlerı kardeşi ablası var fakat benden başkası ona el hareketı vea sözlü şaka yapamaz ortalığı bir birine katarım eşimde bunu bıldiği için benım nasıl bi cadı olduğumu asla görustuklerı zaman el sıkışmaktan ileri gıdemez sadece merhaba öpücüğü olabılır ablasına kardesıne yoksa onlarla bıle istemem samımı olmasını şakalasmasını sapur supur öpüşmesini allahtan eşimde bu konuda mesafelıdır lakayıtlikten haz etmez

bu etiketler öldürcek beni zaten :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Az cadı değil mişsin heee...yerimseniben

sayfaların birazını okudum,birazını okuyamadım ,Birkaç önerim olacak canım ;

1) kesinlikle kızla konuşmaya çalışma, k... ı kalkacaktır.Beni kıskanıyor diye ortalığa çıkacaktır. Kızı nedense gözümde çanlandırabiliyorum... Bilirm böyle tipleri. Hep birileri bunlara aşıktır..Herkez bunu beğenir vs
2) Aynı ortamda olduğunuz zamanlarda sende eşine ilgi göster ,sende ona dokun,sarıl ,canım cicim aşkımlı konuş, konuşamıyorsanda onun görebileceği şekilde eşinle cilveleş,nebiliym göz oyunları göz kırpmalar, aranızda imalı laflar falan(bunları öncesinden geliştir.eşin özellikle yaptığını anlamasın..)
3) Hiç bir şekilde kıskandığını belli etme, gözün sürekli kızın üstünde olmasın ,onu yoksay.( bu arada bu kız kaç yaşında )
4) Aslında eşin bu olayı kabul ediyor olsaydı. oda sana güzel sözcükler falan söyleseydi tam olurdu ama anladığım kadarı ile yapmaz
5) Canım kusura bakma ama benim aklıma bişiy daha geliyor.Acaba eşin bu durumdan hoşlanıyor olabilirmi ?? Yani nebiliyim bu sırnaşıklıktan, yada karşısında frikik veriyor diyorsun. Bu durumda hala çocuk diyorsa bence eşinde azcık hoşnut olabilir yanii
6) Son önerim..Evnizde bir kamera varsa birşekilde gizlice kayda al.Yada cep telefonundan filan bir yakının,kardeşin ,senin akraban filan çaktırmadan çeksin Daha sonra kendin izle.. Sana mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi öyle..Daha sonrada eşine izletirsin.. Bazen insan içinde yaşayınca anlamaz ama dışardan sonra bakınca farkedebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…