- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
cnm aynen benım gibisin -realist- ınsanları kandırmak yerıne gerçeklerı söylerım
aynen cnm vala ama ıste dogru dogrudur malesefgercekler cok acı oluyo ama kalıcı olmuyo en azından o an ayrıldıgında belkı cok uzulceksın ama bı kac ay oysa omur boyu uzulmek gencclıgını teslım ettıgın zaman daha kotu seyler olabılr
bi bakmıssın yaşlanmıssın, gerıye baktıgında elınde hıc bişi kalmamıs... işte o zaman gençliğini tüketmiş olursun..allah herkesın gönlüne göre versin, rabbım hepımızın hakkında hayırlısı versın..
karrşına alıp konuşmaktan başka çaren yok o zaman ya da sende onun yaptıklarını ona yap ne kadar üzüldüğünü anlar belki :ssorun bitek sahiplenme degilki kıskançlık degilki . üzüyo kırıyo... hep son anda af diliyo bıktım
onemlı degıl cnm ınsallah ıstedıgın olur kızma ama ben pek sanmıyorum ama herkesın son sanssa ıhtıyacı vardır dene bakalım bızlerede yaz sonucları merak edıyorum dogrusu :) bı de arıtk ıplıklerı elıne verme cnm ya arada bır her dedıgıne he deme
kızlarrr konuştum nişanlımla. merve senin dediklerini söyledim ' herkes nişanlısını el bebek gül bebek bakıyo, bana bi nişanlılık yaşatmadın bile seni seviyorum ama bu dengesiz hareketlerinden vazgeçmessen artık bu yüzüügü istemiyorum ' dedim baya bi konuştum o susdu ben içimi döktüm rimelime bile karışıyosn bu dengesizlik degilde ne dedm. ben senin herşeyine katlandım. bana fedakarlık yapmıcaksan cidden söylüyorm bu iş bitsin burda ailelerle konuşalım, ya beni seç ya dengesiz kurallarını kıskaçlıklarını seç dedm... ciddi ciddi konuştuk şaka yapıyorm sanıyodu bırakamam onu sanıyoduama ciddiyetimi anlayınca korktu fark ettim. benden vazgeçebilirmisn, ben seni çok sevdim dedi. bende eger seviyosan erkegim lafını bi tarafa bırak artık mutlu bi hayat ver dedim. bunu 2 gün önce konuştuk dün gedi karar verdinmi dedm evet dedi ne dedim seni seçiyorum tabiki ben senin için herşeyden vazgeçerim dedi. kızlarrr demekki diyorm bende varmış resti çekmiyomusun oda kendini ulaşılmaz sanmış çok hatam vardı ama artık hata yapmıcak ayaklarımın üstünde durmayı ögrencem... sizin söyledikleriniz çok zoruma gidmişti ama bütün söylediklerinizi yaptım ve sonuç halika:) bütün yaptıkları için özür diledi ve dün çok güzel bi gün yaşattı bana:) hepinize tşkler
ben konuş demiştim Allah mutlu etsin her ikinizidekızlarrr konuştum nişanlımla. merve senin dediklerini söyledim ' herkes nişanlısını el bebek gül bebek bakıyo, bana bi nişanlılık yaşatmadın bile seni seviyorum ama bu dengesiz hareketlerinden vazgeçmessen artık bu yüzüügü istemiyorum ' dedim baya bi konuştum o susdu ben içimi döktüm rimelime bile karışıyosn bu dengesizlik degilde ne dedm. ben senin herşeyine katlandım. bana fedakarlık yapmıcaksan cidden söylüyorm bu iş bitsin burda ailelerle konuşalım, ya beni seç ya dengesiz kurallarını kıskaçlıklarını seç dedm... ciddi ciddi konuştuk şaka yapıyorm sanıyodu bırakamam onu sanıyoduama ciddiyetimi anlayınca korktu fark ettim. benden vazgeçebilirmisn, ben seni çok sevdim dedi. bende eger seviyosan erkegim lafını bi tarafa bırak artık mutlu bi hayat ver dedim. bunu 2 gün önce konuştuk dün gedi karar verdinmi dedm evet dedi ne dedim seni seçiyorum tabiki ben senin için herşeyden vazgeçerim dedi. kızlarrr demekki diyorm bende varmış resti çekmiyomusun oda kendini ulaşılmaz sanmış çok hatam vardı ama artık hata yapmıcak ayaklarımın üstünde durmayı ögrencem... sizin söyledikleriniz çok zoruma gidmişti ama bütün söylediklerinizi yaptım ve sonuç halika:) bütün yaptıkları için özür diledi ve dün çok güzel bi gün yaşattı bana:) hepinize tşkler
cnm emın ol cok sevındımevet senın asla ondan vazgecemıcenı dusunuyomus o yusden de senı sekılden sekıle sokuyomus her ıstedıgını yaptırıyomus oh oh ıyı ınsallah mutlulugunuz daım olur bu arada sakın ama sakın hersey yolundayken ıplerı onun elıne tamamen teslım etme tamam dedıklerını yap kocan olcak sonucta ama bı kac bıseyıne de hayır deyıver hele ole rımelıne kadar karıstırtma bı gun bulusmaya gıderken ıyıce suslen puslen rımelını de surmeyı unutma :) bakalım degısmıs mı cıdden :)laf mı vuruyo hanı degısıyodun sen de kız azcık :) hadı hayırlısı :))
ben konuş demiştim Allah mutlu etsin her ikinizide
ayy canım çook çok saol iyiki senin yorumlarına kulak asmışım senin sayende oldu benligimi ortaya koydum. artık o yalvarsada ipleri vermem eline :) inan çok mutluyum. rimel sürdüm canım sorunlarımızı konuştuk sonra dışarlara çıkalım gezelim dedik tamam dedim hazırlandım rimelimide sürdüm :) baktı gözümeee gülümsedii yakışmış aşkım dedi:):)
canm ne güzel düzelmiş aranız..bizimki hala aynıdüzelsin aramız istiyorum,benle ilgilensin istiyorum ama yok
onemlı degıl cnm benım :)vay be oh oh ıyı bakalım masallah :) rımelsız cıkmazsın artık dısarı bence de verme artık kendıne guvenın gelmıstır cnm :) bu arada acık ogretıme devam :)
evet düzeldi aramız canım çok şükür inşallah seninkide düzelir
sanmıyorum cnm artı nedense umudum kalmadı
noldu msj attı demiştinn ses yokmu
ben msjna iidir tşkkrler yazdım o da ii önemli değil yazdı sadece.. gece facede gördüm hiçbişi yazmadı
sevse bu kadar dayanamazdı sanırım
napmaya çalışıyo anlamadımm. üzülmeeee yaaa kafanı başka bişelerle meşkul ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?