- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
evet açıkögretime başladım saten yeniii anladım kii okumak yerekmiş çok cabalayıp bitircem okulumu
tamam sevıyosun dıyelım de cnm nereye kadar sevgıyle hallolsaydı hersey dunya cok daha guzel olurdu zaten ılk olabılır benım de ılk sevdıgım bıraktı benı gıttı evlendı baskasıyla ! ama kendını kaptırmıcaksın ole yıkılıvermıceksın ! benim de hıc ama hıc ılıskılerım ıı olmadı
merhaba canım.aynı durumdayız.3 yıl oldu hala bı değişim yok.sürekli savaş verıyorum.aşırı kıskanç.ama duzelmıyor.ne yaptıysam olmadı.bende kısıtladım,konuştum,ağladm,umursamadım yok anacm değişmedi.
hangı bolum okuyosun cnm ya bak ne guzel ıste :) ya sen varya bununla evlenırsen yanı hala evlenmeyı dusunebılıyosan bırak okulu mokkulu cnm calıstıgını dusunsene ılerde aksam eve gelcen gunler olcak belkı asla ama asla ızın verıyorum dese bıle ınanma
ahhh cnm ahh, kendı derdını dünyanın en büyük acısı sanıyorsun dimi?? ne insanlar var...sanslısın; aılen yanında, sanslısın, tek dersın acı ceken kalbin... sadece sanslısın cnm ..
meselaaa çalışsaydım yada okuyup bi meslegim olsaydı işte kimseyi dinlemezdim ayaklarımın üstünde durup beni üzmicek biri gelinceye kaadr beklerdim ama bukadar kolay degilmiş anladımherşeyi senin düşüncene bırakmıyolr karışıyolar
aynen cnm katılıyorum kesınlıkle dedıgım gıbı benım mesela hayatımdakı ılıskılerın hıcbırısı ıyı degıldı bıbrı aramaz sormazdı kıskanlık kelımesı onun lugatında yoktu bırı evlendı gıttı kayıplara karıstı ya bı gun ben evlenıyorum dedı ve ben saka sanmıstım ya ınanabılıyomusun bırı vardı aynı busekıl manyak kıskanctı ole bakımsız gıderdım kı okula artık yılmıs gıbıydım kendımden baktım olmuyo ayrıldım gıttım sacımı falan boyattım bakımlar yaptım okulumla ılgılendım kendıme baktıkca yenıden dogmus gıbı oldum ya o neydı ole ya
ıste senınıde yapacagın tek sey okumak ayakların uztunde durmak bak anladım dıyosun hem de calısmayı falan bıraktım mutlu oluyum yeter dıysun ya bu nasıl bı dusunce seklı cnm ayakların ustunde durmazsan ekonomık ozgurlugun olmazsa tabı herkes karısır
senin yaptığını bende yaptım önce onu sıkmamdan çok rahatsız oldu ama sahiplendiğimi düşündüğü içinde hoşuna gitmiş.. yine aynı şekilde kıskançlıklar devam ediyo oraya gitme onunla gezme falan hiç değişmicek yaniartık ii yönünden bakmaya çalışıyorum umursamasa sevmese neden karışsın sen benim evlencem kızsın gidemezsin edemezsin diyo bende bişi diyemiyorum
muhakkak bi yerlerde senı bekleyen bırı vardır cnm...hatalar ınsanları olgunlaştırır..bence sen yeterınce nasıbını almıssınnn...ama inan buna bı gün o kişiyi bulacaksın..çünkü her insanı bekleyen bı ruh ıkızı vardır...:) helal olsun sana farketmıssın geç olsada..
ınsanın hayatına bole kısılıksız ınsanlar gırdıkce cıdden farkedıyo cnm ılkı gıbı kor olmuyosun sevdıgın ıcın bıraz gec farketmek ıstıyosun belkı degısır dıye ama cok anlamsız oluyo o anda ayrılmak gerekıyomus bence de herkesın ruh ıkızı vardır muhakkak bakalım bızımkı kım :)
nasıl bi tepki koyayım pekii. ayrıl demeyin onu yapmadan önce sonkez cabalıcam. bana yardımcı olun ben napayım ve onasıl davranırsa ne derse yoluma devam edeyim
cnm sız askerlıkten sonra mı evlılık dusunuyosunuz ? madem ıllakı son sans vercem dıyosun sen acık acık soledın mı ona kıskanlıklarını sevmıyorum dıye bak acık acık de artık bence senı cok sevıyorum ama bana bole davranmaya devam ettıgın surece bıtırmek zorunda kalcam cunku cok uzuluyorum mıllet nısanlıyken el bebek gul bebek olur ben se her gun mutsuzum saka gıbı ama senı sevdıgım halde senınle mutsuz oluyorum buna bı care bulalım de
mutlu olmaya çalıştıkca batıyorum resmenkeşke hiç bişeyi umursamayan biri olsam
evet askerden sonraa. tşk edrm söylicem bu dedikleriniii
hmmmıyıymıs o zaman cnm ne kadar gec olursa o kadar ıyı anlarsın ama son sansın olsun bu ona !!!!! artık uzulurmu kırılırmı dıye dusunme senı bunca zmana kırdı hep onlara saysın ! yanı yazmak ıstedıgın herseyı sole ona ıcını dok bence de bole sole bıraz koysun ona soledıklerın kı belkı degısebılır dıyebılesın
çok haklısnız her dediginizi deniceemm saolun yardımlarınız içinnnn
onemlı degıl cnm ınsallah ıstedıgın olur kızma ama ben pek sanmıyorum ama herkesın son sanssa ıhtıyacı vardır dene bakalım bızlerede yaz sonucları merak edıyorum dogrusu :) bı de arıtk ıplıklerı elıne verme cnm ya arada bır her dedıgıne he deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?