ne zman sıkmakdan vazgeçcek bu adam beni. ne zman anlıcak. ne zamannn kıskançlıgı bırakıp beni kendi halime bırakcak. orya gitme burya gitmeee bıktım artık :ne zman degişcek yoksa hep bölemi sürcek??? anlamıyooommm
ne zman sıkmakdan vazgeçcek bu adam beni. ne zman anlıcak. ne zamannn kıskançlıgı bırakıp beni kendi halime bırakcak. orya gitme burya gitmeee bıktım artık :ne zman degişcek yoksa hep bölemi sürcek??? anlamıyooommm
aynı sorun bende de var bende bıktım artık ama yapcak bişide yokne zman sıkmakdan vazgeçcek bu adam beni. ne zman anlıcak. ne zamannn kıskançlıgı bırakıp beni kendi halime bırakcak. orya gitme burya gitmeee bıktım artık :ne zman degişcek yoksa hep bölemi sürcek??? anlamıyooommm
senin yaptığını bende yaptım önce onu sıkmamdan çok rahatsız oldu ama sahiplendiğimi düşündüğü içinde hoşuna gitmiş.. yine aynı şekilde kıskançlıklar devam ediyo oraya gitme onunla gezme falan hiç değişmicek yaniDiğer arkadaşlar gibi bende sorununuzun içeriğini pek anlamamış olsamda, erkeklerin genel yapısında kıskançlığın var olduğu kanısındayım..
Sizde onu aynı şekilde kısıtlamaya başladığınızda emin olun birazcık rahatlayacaksınız..
İlk zamanlar benimde erkek arkadaşım böyleydi, ki hala kıskançlık damarı tutunca çekilmez oluyor..
Bende aynı şekilde onu kısıtlamaya başladım, bi dönem sonra yeterli güven oluşunca ve oda kısıtlanmaktan bunalınca gereksiz yere kıskançlık sendromlarından kurtuldu..
Tavsiye ederim, işe yarıyor
Konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz belki
Yaş kaç bu arada ?
ay benimkide hiç sıkmaz kıskanmaz ama bende şikayetçiyim ve emin ol öyle olsaydı sende şikayetçi olurdun yani biz bayanlar memnuniyetsiziz benceeee
bu cümlelerın aynılarını defalarca kurdum,sizde sorun ne anlat bıraz
Diğer arkadaşlar gibi bende sorununuzun içeriğini pek anlamamış olsamda, erkeklerin genel yapısında kıskançlığın var olduğu kanısındayım..
Sizde onu aynı şekilde kısıtlamaya başladığınızda emin olun birazcık rahatlayacaksınız..
İlk zamanlar benimde erkek arkadaşım böyleydi, ki hala kıskançlık damarı tutunca çekilmez oluyor..
Bende aynı şekilde onu kısıtlamaya başladım, bi dönem sonra yeterli güven oluşunca ve oda kısıtlanmaktan bunalınca gereksiz yere kıskançlık sendromlarından kurtuldu..
Tavsiye ederim, işe yarıyor
Bende başlarda hep öyle derdim hiç bişey yapmamı istemiyor diye şikayet ederdim ama şuanda seviyorum aslında bu hallerini önemsendiğimi hissediyorum...
aşırı derecede güvensizliği ve kıskançlığı varsa kendisi bişiler karıştırıyo olabilir ...
anladığım kadarıyla açık bir bayansınız o kapalı bir bayanın yaptıklarını sizden istiyor.o zaman gidip kapalı birini bulsun....!!!!sorunumuzu gnel olarak söle anlatım. mesela gözümün rimeline varana kadar karışır neymiş sürmicekmisim kıskanıyomuş gözlerim güzel oluyomuş... çarşıya annemle felan göndermez beraber gitcez der buda sıkıntı çünkü annemde o ne demek oluyo öle diyo ben varım nolcak diyo iki arada kalıyorum bunu ona söledim ama kıskanclıgından kurallarınıda ezemiyosonra dar badiler giymicekssin üzerine bişe alcaksın diyo. yanii anlıcanız bıktım boguyo artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?