Bizde de geçen sene aynı sorun vardı bizim site havuzlu diye çocuklarını bize gönderiyordu çocukları küçük degil ama hiç birşey begenmiyorlar kızı 16 yaşında oğlu 12 yaşında yaptıgımız yemekleri yemiyorlar her gün kısır ,et,hamburger,börek,döner,mantı ve içli köfte yapacakmısız birde havuzdan çıktılar mı üstleri sulu sulu parkelerin üstünde oturuyorlardı üstleri bile çıkarmadan ben kaç sefer uyardım ablacım üstleri banyoda degiştirin ama nafile anlamıyorlar parkeleri su içinde bırakıyorlardı kızının okudugu okul bizim semtteydi kendi evleride yakın sayılır araba ile en fazla 20 dk bizim evden yürüyerek 5 dk annesi demez mi kızım sizin evde kalsın liseyi bitirinceye kadar annem açık açık söyledi benim de kendime göre işlerim var oturmaya gelebilirsiniz ama 4 sene boyunca zor olur dedi çünkü kızın hiç birşeyi begenmiyor dedi yaptıgımız yemekleri bile yemiyor dedi sonra beni x yengem aç bıraktı diye bütün her yere duyurur birde dedikosu çok kızın biz evin içinde ne yaparsak annesine yumurtluyor özel hayat diye bişey kalmayacak geçen yıl havuz içinde üç boyunca bizde kalacaktı ev sahibilerinin misafirlere günlük 3 lira oldugu duyunca vazgeçti annesi her konuşmasında biz ayda 70-80 binlira kazanıyoruz der ama 3 lirayı çok buluyor neymiş de ben sizin misafirinizim diyor günlük 3 lirayı siz ödeyeceksiniz dedi kardeşiyle kalacaktı bide annemde sen kendi zevkin için gireceksin dedi günlük 6 lirayı ben ödeyemem 3 ay boyunca dedi neyseki bu sene annemin tavrını anladı göndermedi çocuklarını ki göndersede zaten alınmaz dı havuza çünkü sadece ev sahipleri girdi bu sene misafir alımlarını yasakladılar.