işte 2-3 gün kalıp bidaha gelmeyeceğini bilsem hiç sorun çıkarmadan tamam diyeceğim ama öyle deyip hakkını daha sonra kullanmaya çalışıyor yani hep bir kapısı olsun diye uğraşıyor.yemek beğenmez,durmadan çay ister,,,
off iyice sıkıldım,bu olaylarda eşim beni hiç haklı bulmaz,iyi konuşuyorum anlamıyor,kötü konuşuyorum anlamıyor,nasıl çözeceğim bu sorunu kökünden bilmiyorum
abisi hatalıda olsa zor günler geçiriyor..
nerde kaldı kardeşlik? arkadaşın değilki hata yaptı diye görüşmeyi kesesin..
mutfakta sigara içiyor demişsiniz.. genelde evde bebek olduğu zaman sigara içen kişi mutfakta içer misafir olduğu evde.. bunu çok büyütmeniz yanlış değilmi?
aynı şekilde kardeşinizi düşünün.. eşine hata yaptı diye, kardeşinizi silip atarmısınız? evinize almazmısınız?
arkadaşlarına gelince, haklısınız..
ama bu kişi abisi.. size karşı yanlış bir hareketi, tavrı yoksa, aranıza fitne sokmuyorsa, sizi gerçekten yengesi olarak görüp değer verip ,saygı duyuyorsa hatalısnız..
aa belki sen salonun ortasında ağda yapıcaksın
ya da ne bileyim epilatörle bacaklarını alıcaksın.
bebeğinle mi ilgileniceksin, onun sigarasının,ya da keyfinin peşinden mi koşucaksın. :bbo:
aç kapıyı
kardeşcağzım ağda yapıyorum,abin gelince uğrasan ha gülüm olur mu?deyiver.
kocana da ağda yapıyordum kocacım,kıllı kıllı mı dolaşıcam senin abini ağırlayıp.de.kocanla da kötü olma.
onun abilik yapası geliyor.işi duygusallığa vurmuş.sen mantıklı açıklamalar yap,eşin seni illaki anlar.
sinirden bende ne yazdığımı bilemedim sırnaşık şeyhahahah cok hossun gülüm yaaaaa :roflol::roflol::roflol:
agda yapiyorum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?