valla kaynım deil alkolik,çapkın dünya iyiside olsa eşim evde yokken benim evime yatılı ge le mez...en iyisini yapmışsın.koy kardeşim tavrını kocanda kaynında haddini bilsin..
tvlerde gördüğümüz bayanlarında
zaten güvenip,akıllarına kötü bişey gelmediği için başlarına birçok şey geliyor.
aysesatın da kaynı zaten eşini başka kadınla aldatıp,imam nikahlı biriyle yaşıyor.
bana da güvenilir gelmedi
yapacağından değil ama neden birlikte yaşasın ki,bu kız evde çocuğuyla vakit geçirirken
boşanırken,sevgilisiyle yaşarken bunlara mı güvenmiş
bir olur iki olur,uzun süreli kalmalara karşıyım
adamdaki rahatlığa bak
süreklimi sizin evinizde kalacak yoksa belli bir süre için mi? sürekli ise ,olmaz tabi ama düzenini kurana kadar destek olmalısınız..birde orada belli bir işi yoksa bence ailesinin yanına gidip ,orada bir iş bulması ve kalması bana daha mantıklı geliyor..eğerki orada bir işi varsa bir an önce ev bulsun ,çıksın yada aylık para karşılığı bir pansiyon ile anlaşsın.
bir takım şeyler hoşunuza gitmeyebilir ama bence asıl önemli şey içki içmesi ki bende kim olursa olsun içki içen birisi ile aynı evde kalmak istemem...
ha şu da var ,biraz da abartma görüyorum ben...(genel anlamda söylüyorum.).yok efendim eşim yoksa kaynım gelemez ,kalamaz ,yalnız kalmam onunla gibi...ahlaki olarak ona güveniyorsanız ve herhangibir sorun yoksa o zaman neden yalnız kalmayasınız ki ama güzevnsiz birisi ise,size kötü gösle bakıyorsa tabii ki kimse kalmak istemez..bende kayınbiraderle 1,5 yıl yaşadım ,yeri geldi gece yarısına kadar yalnız kaldım onla....dediğim gibi size yenge ,abla gözü ile bakıyorsa sorun yok ama başka bir gözle bakıyorsa haklısınız..
Şu yoruma takıldım işte. O zaman hepimiz paranoyak olalım. Aman böyle olrmu, aman başıma bir iş gelmesin, komşularla ilişkimizi keselim, (iyi niyetli düşünüyoruz ya hani) olurmu hiç öyle şey. Hepimiz aklı başında bayanlarız. Neyin iyi neyin kötü olduğunu ayırt edebiliriz sanırım. Bir insanın size karşı düşüncelerini, tutumlarını anlayabilirsiniz dimi.
Şimdi burda Ayşesat arkadaşımızın kaynıyla kanka olmasını elbetteki bekleyemeyiz. herkesin aile yaşantısı farklı. Ama evde olup da kapıyı açmamak hata bana göre. Kapıyı açarsın, adam gelir içerde oturur sende bebeğinle içerde oyalanırsın, onunla ilgilenirsin. Kimse burda arkadaşa kaynına hizmet etsin, kul köle olsun zaten demiyor.Adamın rahatsız eden hareketleri varsa nazikçe uyarırsın. uyardın anlamadı yine uyarırsın, yine uyarırsın, eşşek değilya anlar. Gitsin otelde kalsın filan bana göre bu laflar hoş değil. Yedi kat yabancı olsa böyle söylenmez. Adam zor durumda belli, kardeşi destek olmayacak da kim olacak. Adamın kendi aile yaşantısı diğerlerini ilgilendirmez. Kardeşine karşı kardeşinin eşine karşı bir yanlışı olmadıysa bence o kapı açılmalıydı.Zaten ömür billah kalacak değilya adam.Geçici bir süreç bu.
Kardeş ya, daha ötesi varmı.sengözlerimebaksanab
amaç bağ kopartmak değiliyi almayın ağabeyleri kardeşleri evinize. btirin aile ilişkilerini ,kardeşlerin aradaki bağları. neden
tvde böyle şeyler varda. .
bravo.
valla 2 ayrı kadına ev açcak gücü varsa kendine bakcak gücüde vardır elbet, bu kayın hiçde yardıma muhtaç gibi görünmüyor bence
durum var durum var yani
olaylara objektif bakmak lazım, bu adam bu karakterde olmasa bu kızda bu kadar rahatsız olmazdı bence
valla 2 ayrı kadına ev açcak gücü varsa kendine bakcak gücüde vardır elbet, bu kayın hiçde yardıma muhtaç gibi görünmüyor bence
durum var durum var yani
olaylara objektif bakmak lazım, bu adam bu karakterde olmasa bu kızda bu kadar rahatsız olmazdı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?