sinirden bende ne yazdığımı bilemedim sırnaşık şey
abisi hatalıda olsa zor günler geçiriyor..
nerde kaldı kardeşlik? arkadaşın değilki hata yaptı diye görüşmeyi kesesin..
mutfakta sigara içiyor demişsiniz.. genelde evde bebek olduğu zaman sigara içen kişi mutfakta içer misafir olduğu evde.. bunu çok büyütmeniz yanlış değilmi?
aynı şekilde kardeşinizi düşünün.. eşine hata yaptı diye, kardeşinizi silip atarmısınız? evinize almazmısınız?
arkadaşlarına gelince, haklısınız..
ama bu kişi abisi.. size karşı yanlış bir hareketi, tavrı yoksa, aranıza fitne sokmuyorsa, sizi gerçekten yengesi olarak görüp değer verip ,saygı duyuyorsa hatalısnız..
ya bence siz önce eşinizi sorgulayın bu nasıl bir anlayış ne münasebet ben evde yokken abim babam arkadaşlarım vs ne işleri var evimde
Ay çok hoşsunuz valla, ne demek ne işi var evde. Tamam arkadaş olayını bende istemem ama babası abisi annesi illaki sizden izin alarakmı girecekler evinize.Siz yokken oğullarının evine giremiyceklermi. ısterseniz vize talep edin eşinizin ailesinden:hulya:
Fevkaladenin fevkinde katılıyorum arkadaşa. Bahsettiğin kişi eşinin abisi ve sen niye başka bir adamla evde yalnız kalayım diyorsun. Adam zor durumda belli, kapıyı açmamak büyük saygısızlık. sana karşı ters bir hareketi olmadıysa yaptığın hata. İnsan her durumda empati yapmalı
tabi bende eşimi anlıyorum ama,, kaynım pijamalarını giyip koltuğa uzanıyor,dizileri aç diyor,oğlumun huysuzluğu cabası zaten,oğlum için diyorki ""bu ne zaman uyuyacak??"" yani birde bebeğimden rahatsız,,,kendi yerinize koyun beni sinirlenmezmisiniz,eşim gelme demesin ama ima etsin,kendi huzuru bozuldu diye bizimkinidemi bozmaları lazım,bizim kapıyı çaldıktan ve ben açmadıktan sonra birde eşimi aramış yani laf söyleyecek ama eşim açamamış,yoğunmuş,sonrasında eşim dönmüş fakat meşgulmüş,,,bizde kalmasının amacı karısını geri kazanmakmış ama yalanların bini bir para,,,acındırıyor
sabah sabah yine sinir oldum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?