Bıktım eşimin eve adam toplamasından

sürekli sizde kalması yanlış yahu hiç annesi babası yokmu eşinizin ve abisinin.onların yanında kalsın..birde geçici olarak kalabilir ama edepli bir insan olur ,o zaman yanlız kalsanız bile sorun olmaz ama içki içiyormuş..içki tüm kötülüklerin anasıdır..Allah korusun kötü şeyler yapabilir..o anlamda bende istemem kalmasını.eşinizin duygusal değilde biraz mantıklı düşünüp konuşması lazım...

Bu adamın evi yurdu yokmu yada anası babası gitsin orada kalsın ne demek bu ya tutsun bir tane kiralık ev atsın içine mobilya ne yaparsa yapsın ....

yahu tazecik bebeğin olduğu evde, her türlü kötü alışkanlığı olan bi adamın işi ne, bunu sen söylemeden eşin düşünmeli, gerçekten çok zor bi durum
gitsin otelde kalsın, çok meraklıysa çaya gitsin, sabahçı kahvelerinde sabahlasın
yani kardeş kardeşe zor gününde destek olmalı tamam da, bu senin kayın bu tanıma uymuyor kesinlikle

Fevkaladenin fevkinde katılıyorum arkadaşa. Bahsettiğin kişi eşinin abisi ve sen niye başka bir adamla evde yalnız kalayım diyorsun. Adam zor durumda belli, kapıyı açmamak büyük saygısızlık. sana karşı ters bir hareketi olmadıysa yaptığın hata. İnsan her durumda empati yapmalı

bende 1,5 sene kaynımla aynı eve yaşadım gerçi benim kaynımın böyle karanlık bir geçmişi yoktu ama yinede zor oluyo canım biliyorum seni çok iyi anlıyorum
bazı arkadaşlar eşin seni kıskanmıyomu yabancı bir erkekle nasıl başbaşa bırakıyo demişler.erkekler kardeşlerini asla öyle görmezler ki onu da yengelerinin kardeşi gibi düşünürler.bizim gibi ince düşünmez ki
belki fazla iyi niyetliyim ama ben eşinide anlayabiliyorum sonuçta bu insan kardeşi arkadaşı falan değil ki gelme evime deyiversin.sen kendini onun yerine koy senin kardeşin böyle bir durumda olsa eşin onu evde istemese sen kolay kolay evimde kalma diyebilirmiydin
bu yüzden bence eşinle aranı bozma.bunun yerine kardeşine bir an önce ev ayarlayıp ayrı bir eve çıkmasını sağlayın

teşekür ederim kızlar benimle aynı düşündüğünüz için...
gece eşim gelince neler oldu onu anlatayım,tabi sinir oldumya uyku tutmadı beni bekledim onu.eşim içeri girdi ve hoşgeldin dedim.niye almadın adamı dedi,bende başladım konuşmaya ,tekrar söyledim yabancı erkekle aynı evde kalmak istemediğimi söyledim,abim o benim kötü bişeymi düşünüyorsun filan dedi,hayır ama istemiyorum dedim,ayrıca kalacak yerleri var dedim, annnesi babası aşka şehirde yaşıyor ama 2 kadın var,50 yaşında adam ayrıca,kendisi düşünmesi lazım,eşimin iyi niyetinden bıktım,hayatında hep kazık yiyor bu yüzden, şimdilik kapattı bu konuyu ama bu akşam yine gelebilir adam eşim akşam evde çünkü,gerçi biraz gurur varsa gelmez ama nerdeee

ya bence siz önce eşinizi sorgulayın bu nasıl bir anlayış ne münasebet ben evde yokken abim babam arkadaşlarım vs ne işleri var evimde

Ay çok hoşsunuz valla, ne demek ne işi var evde. Tamam arkadaş olayını bende istemem ama babası abisi annesi illaki sizden izin alarakmı girecekler evinize.Siz yokken oğullarının evine giremiyceklermi. İsterseniz vize talep edin eşinizin ailesinden:hulya:

tabi bende eşimi anlıyorum ama,, kaynım pijamalarını giyip koltuğa uzanıyor,dizileri aç diyor,oğlumun huysuzluğu cabası zaten,oğlum için diyorki ""bu ne zaman uyuyacak??"" yani birde bebeğimden rahatsız,,,kendi yerinize koyun beni sinirlenmezmisiniz,eşim gelme demesin ama ima etsin,kendi huzuru bozuldu diye bizimkinidemi bozmaları lazım,bizim kapıyı çaldıktan ve ben açmadıktan sonra birde eşimi aramış yani laf söyleyecek ama eşim açamamış,yoğunmuş,sonrasında eşim dönmüş fakat meşgulmüş,,,bizde kalmasının amacı karısını geri kazanmakmış ama yalanların bini bir para,,,acındırıyor
sabah sabah yine sinir oldum,

katılıyorum
ağabey bu. özelinde ne yaşamışsa yaşamış. kardeşlik ne demek. kardeşinin evinde zorda kaldığı zaman kalamayacakmı. nerede ,eski aile bağları. birde onu deriz. türk ailesi ,aile ilişkileri gibisi yok.. şu yabancılar neden böyle de ,şöylede..soğuklarda ,kardeşlik yokta. ne oldu bize onlar gibi mi olduk. inanılır gibi değil.

kötü niyetli olmak yanlış olabilir ama çok iyi niyetli olmakta kötü bişey kuzum bence,gazetelerde televizyonlarda neler görüyoruz,illki bana ters bir davranışını mı görmem gerekiyor,
yinede sağolun düşünceniz için ama bunu kendi başınıza gelmiş gibi haya edin bir son yazdıklarımla birlikte

ya tv de gördüğünüz sapık insanlar yüzünden ,kardeşleri,ağabeyleri,sapık mı yapıp damgayı basıp eve almayacağız..herkesmi değerlerini kaybetti.

tövbee ben eşimin abisiyle ya da kardeşiyle yanlız kalmaktan niye çekinim ayol..eşimin kardeşlerini çok seviyorum kendi kardeşim kadar.namus düşmanı olmadığı haller dışında benim evime istediği zaman girer çıkar.
ama sıra arkadaşlarına gelince özellikle bekar arkadaşlara eşim evde olsa bile sürekli gelmelerine karşıyım,gitsin arkadaşlarıyla dışarda görüşsün..onlarca arkadaşı var çoğunu tanımam.ben ne arkadaşlar gördüm sevgilimden ayrılmamı 4 gözle bekleyen ayrıldıgım gün teklif eden..

eşininde abisininde yaptığı çok yalnış.abisi bile olsa insan karısını gece evde yalnız bırakırmı.eşinle konuş ben yalnızken gelmesin,sen varken gelsin de.çok ayıp ya olurmu öyle şey.

valla kaynım deil alkolik,çapkın dünya iyiside olsa eşim evde yokken benim evime yatılı ge le mez...en iyisini yapmışsın.koy kardeşim tavrını kocanda kaynında haddini bilsin..

ya bu kayın 2 kadını bira arada idare ediyor, içkisi, sigarası, bide senden full hizmet bekliyor, yani hangi anne olsa otomatik içgüdüsel bu adamdan rahatsız olur bebeği açısından
yani sen onamı hizmet etcen bebeğine mi bakcan ve gerçekten bebekler evde misafir varken huzursuz oluyor ve ben bebeklerin içgüdülerine çok inan biriyim, bebeğin huzursuz olduğu insandan bir adım geri durcaksın, kim olursa olsun bu insan. Onların içgüdüleri yetişkinlerden çok daha gelişmiş oluyor
bence senin kayının bile bile belaları çeken sorumsuz bi tip, hem karım olsun hem metresim, bu karakterde bi insanı kim evinde ister ki
ama normal, efendi bi insan olsaydı boşanmış, iflas etmiş olsaydı, bunlar olabilir herkesin başına gelebilir, zaman derdim ki eşinin abisi, idare ediver

canım bak ben seni çok iyi anlıyorum sen birkaç gün kalmışsın kaynınla ben 1,5 sene yaşadım.sadece eşinide düşün kendini onun yerine koy diyorum ben de çok zorlandım ama empati yaptım ve eşime bişey diyemedim.şikayet ettiğim davranışları oldu ama bunu eşimle aramda kavga sebebi etmemeye çalıştım
sonuçta kaynım zor durumdaydı ve bizden başka dayanağı yoktu
sende bir süre idare et canım ömrünün sonuna kadar sizde kalacak hali yok yaa mutlaka herşey yoluna girecektir

abiside olsa gece eşi evde yokken gelmesi bence yanlış adam zaten alkol alıyormuş ne yaptığını bilmez, tabiki orası ailesininde evi ama herkesin bir düzeni var abisine destek olsun, konuşsun ama bu onu ailesiyle huzurunu bozmasına sebep olmasın, 50 yaşında adam diyorsunuz cahil değil kendini idare edebilecek durumda 1 gün gel 2 gün gelme bumudur, hayatımı düzene sokana kadar destek olun dese neyse ama kimse başkasının evinin düzenini bozmaya hakkı yok. Sigarasını çıksın balkonda içsin, evde bebek var saygılı olsun bende asla içirtmem kızımın yanında, eşimde bu Kayseri'nin soğuğunda balkonda içer. Arkadaşım eşine güzel dille abisnin kendi düzenini kurması gerektiğini, onun yanında rahat edemediğini anlat.

tvlerde gördüğümüz bayanlarında
zaten güvenip,akıllarına kötü bişey gelmediği için başlarına birçok şey geliyor.

aysesatın da kaynı zaten eşini başka kadınla aldatıp,imam nikahlı biriyle yaşıyor.
bana da güvenilir gelmedi
yapacağından değil ama neden birlikte yaşasın ki,bu kız evde çocuğuyla vakit geçirirken
boşanırken,sevgilisiyle yaşarken bunlara mı güvenmiş
bir olur iki olur,uzun süreli kalmalara karşıyım
adamdaki rahatlığa bak

iyi almayın ağabeyleri kardeşleri evinize. btirin aile ilişkilerini ,kardeşlerin aradaki bağları. neden
tvde böyle şeyler varda. .
bravo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…