Bıktım,evlilik ne kadar zormuş....

cnm, eşin sana aşıksa bu senın için iyi bir şey..aklını kullan, yada boşan..sanırım sen aklını kullanmayı seciyorsun dimi?? o zaman işin çok kolay..kocan kendıne bı çek ve kaynannın veya görümcenın yaptıklarını anlat..anlat ama!!..onun anlayacagı dilde anlat..misal kocanın vijdan durumu ve inancı nasıl??

anlatıyorum tabii eşim bana hak veriyor...ablasıyla konuşmak istedi ama ben izin vermedm hasta bişey olr diye salaklık bende arkadaşlar kimsede değil

ameliyatının ilk dönemleri hafta içide gidiyordum...ama şimdi c.tesi pazar.yanı bana kalan sadece 2 gün ve orada geçiriyorum..

O 2 günü eşinle birlikte geçirmelisin kendinede vakit ayırmalısın canım. Gitmeniz gerekirsede uygun bi vakit gidersiniz 5-6 saat durursunuz en fazla kalkmaya bakarsın 2 gün iznin ve 2 gün onlara heba etmen gerçekten çok gereksiz ve saçma. Yapma bunu kendine

anlatıyorum tabii eşim bana hak veriyor...ablasıyla konuşmak istedi ama ben izin vermedm hasta bişey olr diye salaklık bende arkadaşlar kimsede değil

cnm kendıne gel yaaa..nıye konusmasına izin vermıyorsun, konusmadan hiç bir yere varılmaz..yasın ılerlesın bak, daha beterı olur..bırak konussun, o konusursa, görümcen kolay kolay öle davranamaz..bir davranır ıkı davranır..suc sende cnm yaa.kusura bakma..kocan konusmassa, görümcen de der ki, nasıl olsa kımse bişi diyemıo demekkı dogru yoldayım, diye düşünmesıne sebep oluyorsun..bırak konussun ..mutlu olmak ıstıyorsan bırak konussun!!!!!!!!!!!.

canım valla böle konular olabliyor genelde ewliliklerin ilk zamanlarında heleki aileler yakınsa...aynı sorunu ilk 2 ay bende yaşadım eşimle yok annelere haftada 3 kere gidiyosun benim anneme 1 kere falan filan oysaki öle haftada 3 kere gitme durumu falanda yoktu ortada...annemlere gidiyodum ailemle eşimin ailesi ayı mahallede eşim ertesi gün hadi annemlere bırakayım seni derdi...birde annesigile bıraktığında gece yarılarına sabah 3 lere kadar otururdum adam aramaz sormaz annemlere gittiğim zaman ise sürekli msj nbr askım napıyosun askım falan...en sonunda konuştu annemlere ayda bir kere gidiyorum bundan sonra sizinkilerede ben annemlere gitmeden bana hadi bize git demiyceksin dedim...artık 2 ay annmelere gitmesem orayada gitmiyorum isteyen gelir kapım açık ama biz bunu aştık darısı sizin başınıza...yapacağın tek şey eşine aynen böle söyle ben aileme belli günler gicem sizinkilerede öle eşitleyelim bu durumu bundan sonra de bence...ailenede açıkla bi şekilde mesela benim anemde arıyor gel gel diye ben hayır diyorum oraya bayadır gitmiyorum şimdi sana gelsem kadın alınır...kaldıki benim eşim gece çalışıyor ben bütün gün ewde tek başıma oturuyorum işyerimizle eşimin ailesinin ewi karşı karşıya annemde bi üst sokakta ama ben bu dengeyi kurdum artık kimse gel diye ısrarda etmiyo tripde atmıyo annem bana neler çektirdi bu konuda ahhh canım bi bilsen..
yok sen bizi unuttun yok özlemiyosun ama artık anladılar durumu...

biz bi kaç sefer gitmesek kaynanam eşimi arıyor ağlıyor neden gelmyorsun diye.evlendin değiştin bile diyorlar ben eşime bişey demediğim halde.ama demem gerekiyomuş bunu anladım..yüzlerine gülücem ama taviz vermemeye çalışcam yksa kmseye bişey olmuyo benm evliliğim çatırdıyo

Öncelikle yapman gereken şu:kimseye yaranmaya çalışma,iyilik yapayım deme.İnan sürekli olan sana olur.Sadece gerekeni yap gitsin.Kaynananlara gidince de konuşma fazla,farkettirmeden tavır yap.Eşin zamanla anlar.ama anladığı zaman yine konuşma farkında değildim de.

Evliliğin ilk zamanları en zor zamanları...Emin ol bunları aşarsınız.Ama siz iki aileyi de memnun edelim diye kendinizi unutmuşsuunuz.Akşam eşin gelince ona özel şeyler yap.Birlikte zaman geçirmeye çalışın.İhmal etmeyin kendinizi...

Kendi ailenede,onun ailesine de yüz verme.Yeri gelince bizim de hayatımız var diyebilmesin...Kolay gelsin:)

bu mesaj buraya olmayacaktı :) pardon

canımm mümkünü varsa her iki ailedende uzağa taşınbaşka memleketlere bu sıkıntıları yaşadım hemde çok halada yaşıyorum
uzun uzun anlatmak isterdim ama şimdi vaktim yok

ALLAH cc kolaylık versin

Son düzenleme:
ayy nekadar sinir oldum bende, senin yerine koydum kendimide
canim bosver ne izin veriyosun herkesin seni rahatsiz etmesine
herkesi mutlu etmek zorundamisin, senin isteklerin senin mutlulugun ne olcak

ben olsam naparim biliyomusun
bu hafta sonu mu ne cagirmislar ya
oyle bir hasta numarasi yaparim, yataktan kalkamayacak durumda oldugumu soylerim karnim agriyor vs cok kotuyum diye
esim isterse gitsin daha guzel, sonrada hasta halimde beni yalniz biraktik diye onun basinin etini yerim
birazda o kalsin bu durumda dimi

insanlara yaranmaktan vazgeçtiğin gün huzura kavuşacaksın...

bence çok zekice bir fikir

Acik ve net bi sekilde seni cagirdiklarinda bugunde basbasa olmak istiyorruz desen yada yanlarinda yeni evliyiz ama yeni evliligimizin tadini cikaramadik hergun ya benim ailemde yada sizdeyiz desen belki dank eder kafalarina

yalnız fikir harikaymış :)
ama ben bu havada nası bi hasta olcamki :) grip desem yerlermi :)
şaka bi yana numarada yapamıyorum ben :/ ki öyle yapsam bile yine sokulan laflar sokulur.ama bu haftadan sonra kesin kararlıyım bi sonrakı hafta gitmiycem onlara.kadının bana ihtiyacı yokkı kızı hep yanında zaten..

Koskocaman insanlar birbiriyle küsüyor sebep arayıp sorunmuyor diye... Ailendede suc var bence sonucta evlisin senin evin var her zaman hem eşinin ailesine hem kendi ailene gidiemezsin.. Bizde buna benzer sorunlar yaşardık.. Ama kaynanam burnumuzun dibinde olmasına ragmen hep o şikayet ederdi. Ama benim annem babam bizi el üstünde tutardı.. Ne olursa olsun iğneleyici laflar sokmazd bu durumu gittikçe eşim anladı kendi annesi hergün görmesine rağmen memnun edemedi hep laf soktu... Şimdi ne oldu biliyomusun annesini görmek istemiyor. Aynı apartmandaydık 3 ay evvel şükür kurtuldum.. Eve girince ne zaman annesini görse of cekerdi ben artık evime girince kimseyi gormek ıstemyorum derdı benm gorumcemlerde yakındı eskı evıme... Ben annemi hergün ararım mesela birgün aramasam beni merak eder.. Ama aramayınca surat yapmaz bende zorunluluktan değil anneme 15 dk yakın olmama ragmen ozlerim o yuzden... Sana tek tavsiyem var eşinin üstüne sakın baskı kurma bir hafta onlara bir hafta size gidin.. Eşin bencil olmasın güzellikle konuş emin ol işe yarıyacak önceden eşim annesine o kadar düşkündü.. Ama şimdi bana çünkü eşime şikayet etmedim hiçbir zaman bekledim yeri geldi öyle kötü şeyler yaşadım ama eşim bana tek bir kara gün yaşatmadı onun için katlandım yoksa biterdi çoktan.. Başta sabır sonrada kabullenmek ve oluruna bakmak en güzeli kapını kapatınca hersey gerıde kalıyor ya onada şükür rabbim hiçbir ailenin huzurunu bozmasın

bu ne yahu küsen küsene..sanki 10 yaşında çocuklar hepsi.bence siz evliliği yürütemiyor değilsiniz,karşınızdaki büyükler nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.

Bence bu kadar büyütecek bir şey yok. Siz evinizdeki huzura bakın.

Gerçi bunları eşinin düşünmesi gerek

bu ne yahu küsen küsene..sanki 10 yaşında çocuklar hepsi.bence siz evliliği yürütemiyor değilsiniz,karşınızdaki büyükler nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.

evet onlar anlayışlı davransa her zman bişeyler beklemese biz çok çok mutlu oluruz..bide biz sizin mutlulugunuzu istiyoruz derler.mutsuz ettiklerinden haberleri yok.

Bence sız hıc evlenmeseydınız keske
gerek kendı aılenızın gerek esınızın aılesı ıstıyor dıye her anınızı onların ısteklerıne gore yasayamazsınız.
evlılık benım kanımca boyle bısey degıl. varsın esınız sız ıstemıyorsunuz dıye aılenıze gıtmeyıversın ne olucak.
anladıgım kadarıyla taze evlısınız evlılık oturmamıs henuz. ama yınede elını verıp kolunu kaptıranlar kervanına katılmıssınız
bence bır muddet hem kendı aılenızden hemde esınızın aılesınden uzak durun yada arayı bıraz daha acarak perıyodık hale getırın
mesele ayda bır gıtmek gıbı. yoksa aksı taktırde esınızle aranızda bır evlılık bagı durumu goremıyorum. esler bırbırlerıne vakıt ayırmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…