- 18 Şubat 2016
- 61
- 6
- 36
- Konu Sahibi Trankobuskas
-
Hormonal gibi duruyor adetlerinizde sıkıntı varmı24 yaşındayım..Çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde siyah tüyler var..Yüzüm falan esmer olsa da vücudum beyaz tüyler o kadar belirgin ki olmayan yer yok..kollarımı falan alıyorum zaten omuza kadar..her yerimde var tamam ama boynumda bile var ya orda bari olmasaydı..bu yaşıma kadar çok takmadım yüzüme boynuma dokunmadım çoğalır diye cesaret edemedim..lazer derseniz maddi durumum yoktu onu karşılayamazdım..hayatımda da biri var seneye evlilik düşünüyoruz sağolsun her konuda olduğu gibi bu konuda da anlayışlı..evlenince gidersin ben sorun yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..o kadar psikolojim bozuldu ki bende aşırı takıntı haline geldi bugün erkeklerin boynuna bakıyorum böyle onlarda bile yok..çocukken hormon testi yaptırılmış ama değerler normal çıkmış nasıl normalse artık..ben de tekrar gideceğim ilaç gerekliyse başlayayım diye..herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi hissediyorum kafama takmazken böyle düşüncelerim yoktu..ben niye böyleyim diye nerdeyse isyan boyutuna geliyorum ne kadar şanssızım..Allah beni niye böyle yaratmış diyorum..kimseyle paylaşamıyorum bütün mutsuzluğumun bundan oluşunu önümde sınav var kendimi ona bile veremiyorum öyle kötüyüm ki..boynumun fotosunu koyuyorum..
hayır adetim de düzenli çocukluktan beri böyle malesefHormonal gibi duruyor adetlerinizde sıkıntı varmı
bu cihazı kendimiz mi kullanıyoruz yoksa epilasyon yapan yerlerde mi kullanılıyor?Hiç üzülme. Nişanlını tebrik ediyorum. Bak o yönden şanslısın. Böyle erkeği günümüzde bulması zor. Philips LUmea çok işe yarıyor. Yüz, kol, özel bölge. Bir dene istersen. Ben keşke önceden icat etselerdi diyorum şimdi. Mutlaka faydasını görürsün.
annem beyaz tenli doğru düzgün tüy yok babam da normal bir ben böyleyimAilenizde hic bu sekilde olan var mi?
hayır adetim de düzenli çocukluktan beri böyle malesef
1000tl civarında alıyorsunuz. Evde kullanıyorsunuz.bu cihazı kendimiz mi kullanıyoruz yoksa epilasyon yapan yerlerde mi kullanılıyor?
Kullanımı nasıl peki her bölgeye uygulanabiliyor mu?Ne oranda azaltıyor tüyleri?1000tl civarında alıyorsunuz. Evde kullanıyorsunuz.
Ben bacak uzun sürer diye yapmadım. Ama kibrit kutlusu nun yarısı kadar bir başlığı var. Işık atışı yapıyorsunuz istediğiniz yere. 10 gün içinde tüyler dökülüyor. 1 ay içinde tekrar çıkıyor. Ama acısız, temiz, kolay. Düzenli yapınca tamamen tüysüz oluyorsunuz.Kullanımı nasıl peki her bölgeye uygulanabiliyor mu?Ne oranda azaltıyor tüyleri?
hep düşündüm ama hep vazgeçtim çoğalırsa diye cesaret edemedim malum lazere falan da gidemiyorum henüzağda yaptırmayı düşündünüz mü? belki faydasını görürsünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?