bıktım hayatımdan..tüylerimden..

uzatıyor besliyor diyorlar buğday tenliyim bi de yüzümde falan da var yüzüme de sürmem lazım sarartıcıyı saçlarım siyah zaten bi garip olur
Ben üniversiteye giderken kollarimi sasartiyordum orada aldirmamak için
Besledigini düşünmüyorum.
Ama dediğin gibi saçlar ten köyü iken belki iyi durmaz. Ya da belli olmaz dikkat çekmez. Üzüldüm şimdi inşallah bir formül bulursun.

Bitiriyor acaba ya. Kullanmayi bırakınca tekrar çıkmaz mı ki? Bir de ince tüyleri lazer cogaltiyor normalde, bunda öyle bi sıkıntı var mı ? Tisikkirlir.:KK53:

Hayır bitmiyor ara verince yine çıkıyor.

Lazer benim de yüzüme kötü etki yaptıi kıl olmayan alakasız bir bölgemi ışınlar yardı sanırım ve durduk yere dertsiz başıma dert aldım boynumda da kıllanma başladı, iğneliye gittim derken......en iyisi Lumea yüz için. Lumea lazer değil IPL, acısız ağrısız batıksız ağda gibi düşünebiliriz.

uzatıyor besliyor diyorlar buğday tenliyim bi de yüzümde falan da var yüzüme de sürmem lazım sarartıcıyı saçlarım siyah zaten bi garip olur

Alakası yok.

Sarartıcı leş , yakıcı bir kimyasal ne cildi ne kıl kökünü beslemesi mümkün değil. Kuaförler müşteri kaybetmemek için böyle şeyler uydurup ortaya atıyorlar o kadar.

Ben sarartıcı krem kolumda yıllardır kullanırım hiçbir kötü etkisini görmedim. Aksine gayet güzel oluyor.

Philips Luema derim ben de. Çok memnunum.
Ben bacak uzun sürer diye yapmadım. Ama kibrit kutlusu nun yarısı kadar bir başlığı var. Işık atışı yapıyorsunuz istediğiniz yere. 10 gün içinde tüyler dökülüyor. 1 ay içinde tekrar çıkıyor. Ama acısız, temiz, kolay. Düzenli yapınca tamamen tüysüz oluyorsunuz.

gerçekten işe yarıyor ve acısız mı? zararlı yönleri var mı ki? her bölgede işe yarıyor mu?

ne soru sordum ama:KK45:

gerçekten işe yarıyor ve acısız mı? zararlı yönleri var mı ki? her bölgede işe yarıyor mu?

ne soru sordum ama:KK45:

Bende işe yaradı.

Tamamiyle acısız. Bikini hariç her bölgemde kullandım iyi çalışıyor.

Zararlı yönü olduğunu sanmam çünü kıl köküne tek tek atış yok, ışın çok delici değil tüyü yüzeysel yakıyor işte. :)

Alakası yok.

Sarartıcı leş , yakıcı bir kimyasal ne cildi ne kıl kökünü beslemesi mümkün değil. Kuaförler müşteri kaybetmemek için böyle şeyler uydurup ortaya atıyorlar o kadar.

Ben sarartıcı krem kolumda yıllardır kullanırım hiçbir kötü etkisini görmedim. Aksine gayet güzel oluyor.
kullandığınız sarartıcı markası hangisi acaba sally hanseni iyi diye duydum ama?

Aynı dertten muzdaribiz konu sahibi arkadaşım düşün bir de benim annem kıllı babamda gram kıl tüy yok bütün kardeşler topluca anneme çekmişiz babam varken:KK45: Yav bir de babam gıdıklanır annem gıdıklanmaz bu seferde bütün kardeşler gidip babaya çekmişiz
Adaleti yok bu hayatın:KK53:
Üyelerin dediği gibi o aleti alabilirsin
Benim de aklıma yattı bak şimdi almayı düşünüyorum:KK54:

Canım fotoğrafı görmeden önce aman benim omuzlarımda sırtımda tüyler var diyordum ama benim ki bu kadar değil ayva tüyü gibi. Bence hormonal bi bozukluk tekrar bi test yaptırmalısın. Ben geçen sene yaptırmıştım bende hicbi sey çıkmadı. Irsi gbi bi durum.

hormonlara ve polikistik over'e de bakmaları lazım. bu arada ben de çok çekinerek lazere gittim utana sıkıla utanılacak bölgelere ama iyi ki cesaret edip gitmişim diyorum bu bölgelere boynumun yanları da dahildi işe yaradı tertemiz oralar çünkü oradaki kıllar saç kökü gibiydi siyahtı lazer en çok siyah kıllarda işe yarıyor zaten tüylenme gibi olan yerlerim hala duruyor bence en iyisi lazere gitmeniz şu lumea falan bitirmiyor ama geçici olarak kullanabilirsin diyorlar yani tertemiz gösteriyormuş 1 ay sonra yine kullanman gerekiyormuş. ben de ağdanın çoğalttığını düşünüyorum ve bazı yerlerime cesaret edemiyorum sarartıcıya da çoğaltıyor diyor tanıdıklarım. lazer de işe yaramazsa iğneli epilasyon kesin çözüm diyorlar

Hiç üzülme. Nişanlını tebrik ediyorum. Bak o yönden şanslısın. Böyle erkeği günümüzde bulması zor. Philips LUmea çok işe yarıyor. Yüz, kol, özel bölge. Bir dene istersen. Ben keşke önceden icat etselerdi diyorum şimdi. Mutlaka faydasını görürsün.
Canım yaa bende Lumea aldım 5-6 gün önce seviye 4te bacaklarıma kullandım ama sanki etkisini göremedim. Sende ne zaman etki etti acaba?

bendede aynı sorun var cnm bende çok taktım lisede falan yüzümde vardı bi çare bulamadım benimde psikolojimi baya etkiledi

Back
X