- 6 Ocak 2016
- 293
- 167
- 18
- Konu Sahibi Trankobuskas
çoğalmaktan çok azalır aslında,bence bir deneyin derim ama siz bilirsiniz tabi..hep düşündüm ama hep vazgeçtim çoğalırsa diye cesaret edemedim malum lazere falan da gidemiyorum henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğalmaktan çok azalır aslında,bence bir deneyin derim ama siz bilirsiniz tabi..hep düşündüm ama hep vazgeçtim çoğalırsa diye cesaret edemedim malum lazere falan da gidemiyorum henüz
aynen dökülmüyor ya doktora gideyim de sonra aldırayım artık lazere gidene kadarYerinde olsam ağdayla veya iple aldırmıştım şimdiye kadar.
Hormonel olduğu anlaşılsa bile ilaç da verseler tüyler dökülmüyor benim bildiğim.
Evlenince lazere gidersin artık.
uzatıyor besliyor diyorlar buğday tenliyim bi de yüzümde falan da var yüzüme de sürmem lazım sarartıcıyı saçlarım siyah zaten bi garip olurSarartici sursen
Ben üniversiteye giderken kollarimi sasartiyordum orada aldirmamak içinuzatıyor besliyor diyorlar buğday tenliyim bi de yüzümde falan da var yüzüme de sürmem lazım sarartıcıyı saçlarım siyah zaten bi garip olur
Bitiriyor acaba ya. Kullanmayi bırakınca tekrar çıkmaz mı ki? Bir de ince tüyleri lazer cogaltiyor normalde, bunda öyle bi sıkıntı var mı ? Tisikkirlir.Philips Luema derim ben de. Çok memnunum.
Bitiriyor acaba ya. Kullanmayi bırakınca tekrar çıkmaz mı ki? Bir de ince tüyleri lazer cogaltiyor normalde, bunda öyle bi sıkıntı var mı ? Tisikkirlir.![]()
uzatıyor besliyor diyorlar buğday tenliyim bi de yüzümde falan da var yüzüme de sürmem lazım sarartıcıyı saçlarım siyah zaten bi garip olur
Philips Luema derim ben de. Çok memnunum.
Ben bacak uzun sürer diye yapmadım. Ama kibrit kutlusu nun yarısı kadar bir başlığı var. Işık atışı yapıyorsunuz istediğiniz yere. 10 gün içinde tüyler dökülüyor. 1 ay içinde tekrar çıkıyor. Ama acısız, temiz, kolay. Düzenli yapınca tamamen tüysüz oluyorsunuz.
gerçekten işe yarıyor ve acısız mı? zararlı yönleri var mı ki? her bölgede işe yarıyor mu?
ne soru sordum ama![]()
kullandığınız sarartıcı markası hangisi acaba sally hanseni iyi diye duydum ama?Alakası yok.
Sarartıcı leş , yakıcı bir kimyasal ne cildi ne kıl kökünü beslemesi mümkün değil. Kuaförler müşteri kaybetmemek için böyle şeyler uydurup ortaya atıyorlar o kadar.
Ben sarartıcı krem kolumda yıllardır kullanırım hiçbir kötü etkisini görmedim. Aksine gayet güzel oluyor.
kullandığınız sarartıcı markası hangisi acaba sally hanseni iyi diye duydum ama?
Canım yaa bende Lumea aldım 5-6 gün önce seviye 4te bacaklarıma kullandım ama sanki etkisini göremedim. Sende ne zaman etki etti acaba?Hiç üzülme. Nişanlını tebrik ediyorum. Bak o yönden şanslısın. Böyle erkeği günümüzde bulması zor. Philips LUmea çok işe yarıyor. Yüz, kol, özel bölge. Bir dene istersen. Ben keşke önceden icat etselerdi diyorum şimdi. Mutlaka faydasını görürsün.