- Konu Sahibi Trankobuskas
-
Ben yurtdışındayım burdaki market markalarından biri
Pahalı olanların hepsi iyi zaten , Veet gibi bilindik markalarınki iyidir herhal
Siz lumea kullanıyor musunuz.?Ben senin yerinde olsam lumea alirdim canim. Ama tavsiyem egerki dusunuyosan lumeayi, sakin o ara tuy sararticiya baslama. Lumea siyah tuyleri dokuyor, sari olanlara hic bisey yapamiyor.
Siz lumea kullanıyor musunuz.?
Bende almayı düşünüyorum da ağda gibiysem hiç almıyım zaten aylık olarak ağda yapıyorum. Tekrar çıkmayan sadece lazer var galiba.Hayir kullanmiyorum canim. Ama faydalarini cok duydum. Satin alma konusunu biraz erteliyorum simdilik isinlara karsi bi fobby oldugundan. Ama konu sahibi gibi bi durumda olsam hemen alirdim, o yuzden belirttim.
Bende almayı düşünüyorum da ağda gibiysem hiç almıyım zaten aylık olarak ağda yapıyorum. Tekrar çıkmayan sadece lazer var galiba.
Ağdadan yana sıkıntım yok acıya dayanıklıyımdır biraz. Kuaföre de bi kaç defa gittim artık gitmiyorum. Evde kendim hallediyorum. Zaten çok fazla tüylü biri değilim. Ama tüylerin tamamen gitmesi daha iyi tabi. Epilatör de batık yapıyor diyorlar pek kullanmıyorum.Bende agda yapiyorum ama karsilastirinca lumeanin acisiz oldgunu duydum. Agda her bolgeye oyle dayanilir olmuyor. Epilator aldim canim cok pis yaniyor, su an veet markadan guzellik salonlarindaki agdaya benzer bisey aldim. Ozel isitici ve agda kagitlariyka birlikte. Epilatorden vazgectim zaten, smdi o dedigim agdadan kullaniyorum, daha az canimi yakiyor.
Ağdadan yana sıkıntım yok acıya dayanıklıyımdır biraz. Kuaföre de bi kaç defa gittim artık gitmiyorum. Evde kendim hallediyorum. Zaten çok fazla tüylü biri değilim. Ama tüylerin tamamen gitmesi daha iyi tabi. Epilatör de batık yapıyor diyorlar pek kullanmıyorum.
Yurtdisinda hangi markayi kullaniyorsunuz? ve hangi araliklarla tekrar tüyleri sarartmak gerekiyor?
24 yaşındayım..Çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde siyah tüyler var..Yüzüm falan esmer olsa da vücudum beyaz tüyler o kadar belirgin ki olmayan yer yok..kollarımı falan alıyorum zaten omuza kadar..her yerimde var tamam ama boynumda bile var ya orda bari olmasaydı..bu yaşıma kadar çok takmadım yüzüme boynuma dokunmadım çoğalır diye cesaret edemedim..lazer derseniz maddi durumum yoktu onu karşılayamazdım..hayatımda da biri var seneye evlilik düşünüyoruz sağolsun her konuda olduğu gibi bu konuda da anlayışlı..evlenince gidersin ben sorun yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..o kadar psikolojim bozuldu ki bende aşırı takıntı haline geldi bugün erkeklerin boynuna bakıyorum böyle onlarda bile yok..çocukken hormon testi yaptırılmış ama değerler normal çıkmış nasıl normalse artık..ben de tekrar gideceğim ilaç gerekliyse başlayayım diye..herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi hissediyorum kafama takmazken böyle düşüncelerim yoktu..ben niye böyleyim diye nerdeyse isyan boyutuna geliyorum ne kadar şanssızım..Allah beni niye böyle yaratmış diyorum..kimseyle paylaşamıyorum bütün mutsuzluğumun bundan oluşunu önümde sınav var kendimi ona bile veremiyorum öyle kötüyüm ki..boynumun fotosunu koyuyorum..
Anladım. Igneliden sonuç alamadin mi peki?Hayır bitmiyor ara verince yine çıkıyor.
Lazer benim de yüzüme kötü etki yaptıi kıl olmayan alakasız bir bölgemi ışınlar yardı sanırım ve durduk yere dertsiz başıma dert aldım boynumda da kıllanma başladı, iğneliye gittim derken......en iyisi Lumea yüz için. Lumea lazer değil IPL, acısız ağrısız batıksız ağda gibi düşünebiliriz.
Anladım. Igneliden sonuç alamadin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?