Bıktım kaynanamdan kocamdan

Ya hep görüyorum bu sitede insan yerine konmayan, kendisine gerçek değeri vermeyen adamlar peşinde koşan herkesin nick name i kraliçe x,prenses y, bir de gelinlerin efendisi mi ne vardı. Hanımlar siz bu kadar süper insanlarsanız ne işiniz var ya önünüze ilk gelen beş para etmez herifin nikahında
👏

Bakın tam tahmin ettiğim gibi eşinizin babası olmadığı ve evin en büyük erkeği o olduğu için annesi ona oda annesine düşkün ve annesi babasından dolayı zaten yalnız, anne sonuçta evlendim ben diyip aylarca gitmemek hastayken bakmamak olur mu hiç ?
Ben zaten küselim gitmeyelim demiyorum aralarındaki bu bağı ben anlayamıyorum yanında çocuğu varken başka şehirde olan kocamı çağırıyor ve ben Kv dedim ki anne birbirimize alışamıyoruz söyle de ayda bir bari gelin de dedim gel seninde işin ne diyor ben bulaşıkları yıkıyorum cebelleşiyorum günlerce mutfakta bir bakıyorum kaynanam kocamın dizinde yatıyor

Ben zaten küselim gitmeyelim demiyorum aralarındaki bu bağı ben anlayamıyorum yanında çocuğu varken başka şehirde olan kocamı çağırıyor ve ben Kv dedim ki anne birbirimize alışamıyoruz söyle de ayda bir bari gelin de dedim gel seninde işin ne diyor ben bulaşıkları yıkıyorum cebelleşiyorum günlerce mutfakta bir bakıyorum kaynanam kocamın dizinde yatıyor
Peki eşinizle konuştunuz mu yani birbirimize alışma sürecimiz biraz başbaşa bir şeyler yapalım gibi o zaman ne tepki verdi , kv dışında kendi evinizde aranız nasıl boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz

Evet eşimle konuştum sana mı soracağım istediğim zaman gelmek zorundasın az gidelim dedim o zaman annene sadece çaya uğrarsın kalamazsın dedi asla konuşulmuyor eşimle

Evet eşimle konuştum sana mı soracağım istediğim zaman gelmek zorundasın az gidelim dedim o zaman annene sadece çaya uğrarsın kalamazsın dedi asla konuşulmuyor eşimle
Evlenmeden önce sevgisi nasıldı size karşı sizi hiç dinlemiyor muydu böyle 🤦🏻‍♀️

Evlenmeden önce sevgisi nasıldı size karşı sizi hiç dinlemiyor muydu böyle 🤦🏻‍♀️
Eşim çok aşıktı bana ilk zamanlar çok güzeldi ta ki düğüne üç dört ay kala birden değişti adam şu anda asla beni dinlemiyor sesimi yükseltsem deliriyor ama kendi istediği gibi bağırıyor sürekli küçük şeylerden kavga ediyoruz ve her yerden engelliyor beni boşanmalı mıyım bilmiyorum daha o kadar çok şey var ki yaşadığım

Eşim çok aşıktı bana ilk zamanlar çok güzeldi ta ki düğüne üç dört ay kala birden değişti adam şu anda asla beni dinlemiyor sesimi yükseltsem deliriyor ama kendi istediği gibi bağırıyor sürekli küçük şeylerden kavga ediyoruz ve her yerden engelliyor beni boşanmalı mıyım bilmiyorum daha o kadar çok şey var ki yaşadığım
Iliskiniz pek saglikli görünmüyor sorun kv degilki esinle sorunlarin var. Bastan belli etmis kendini aslinda

Iliskiniz pek saglikli görünmüyor sorun kv degilki esinle sorunlarin var. Bastan belli etmis kendini aslinda
Ne yapmalıyım sizce ailem burada senin odan hazır kendini yalnız hissetme her kararında arkandayız diyor ama ben cesaret edemiyorum boşandıktan sonra ne yaparım nasıl bir hayatım olur hiç bilmiyorum artık çok bunaldım

Yaşamayan bilmez. Birbirine “aşık gibi” bakan sinir bozucu ana oğulları ben gayet iyi biliyorum eski evliliğimden. Anlatamazsın konu sahibi, bir kere birisi oradan girmiş mevzuya, “ne demek istiyorsun sen” diye, oradan çıkarmak zor daha.

Yapman gereken boşanmak, anacı adam düzelmez.

Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Annene gitmene karıştırma sevgi ise her erkek gösterir ben kayinvalidemi görmedim zaman yok ayrı evde olduğumuz halde kendi evi var bizde kalıyorlar eşimin annesi başımın üstüne yeri var ben hastalansam hep arar nasıl oldun diye iyi değilse hemen gelir hastaneye götürür hersey zamanla bende büyütülecek birsey. Yok

Yaşamayan bilmez. Birbirine “aşık gibi” bakan sinir bozucu ana oğulları ben gayet iyi biliyorum eski evliliğimden. Anlatamazsın konu sahibi, bir kere birisi oradan girmiş mevzuya, “ne demek istiyorsun sen” diye, oradan çıkarmak zor daha.

Yapman gereken boşanmak, anacı adam düzelmez.
Beni anlayan birinin olmasına hem sevindim hemde üzüldüm siz nasıl karar verdiniz boşanmaya korkmadınız mı hiç benim ailem her aşaman arkamda ama ben korkuyorum boşanmaktan

Aklima gelininin ve oglunun arasina yatan kayinvalide geldi :KK70: Burda sorun kayinvalideden cok esinizde, cünkü dengeyi bastan sona koruyamiyor. Annesine bagli degil, bagimli. Annesi de öyle. O yüzden siz arka plana atiliyorsunuz

Evet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Valla başta kabul edip bunu sorun etmeden evleniyorsunuz sonra sitem ediyorsunuz kusura bakmayında o zaman ses çıkarmayacaksınız. Bende bunu anlamıyorum ana kuzusu ana kuzusudur bunun seviyesi mi olur? Net olun gitmem diyin aksi halde ne desek boş eşinize biz söz geçiremeyiz neticede :)

Valla başta kabul edip bunu sorun etmeden evleniyorsunuz sonra sitem ediyorsunuz kusura bakmayında o zaman ses çıkarmayacaksınız. Bende bunu anlamıyorum ana kuzusu ana kuzusudur bunun seviyesi mi olur? Net olun gitmem diyin aksi halde ne desek boş eşinize biz söz geçiremeyiz neticede :)
Başta böyle değildi düğüne üç dört ay kala böyle oldu evliliğin ilk zamanları da gitmeyelim dedim diye surat asıyordu sırf mutsuz olmayalım diye kabul ediyordum

Beni anlayan birinin olmasına hem sevindim hemde üzüldüm siz nasıl karar verdiniz boşanmaya korkmadınız mı hiç benim ailem her aşaman arkamda ama ben korkuyorum boşanmaktan
Benim de ailem arkamdaydı işim gücüm de vardı ama korkuyordum. Hayat boyu o tuhaf kadına ve tuhaf oğluna katlanma düşüncesi daha da korkunçtu ama. Şimdi mutlu bir evliliğim var. Bebek bekliyorum. Gençliğini heba etme. Ben ettim büyük kısmını. Sen yapma bu hatayı. Bırak anasıyla kalsın kuzusu. Erkek denmez bunlara.

Benim de ailem arkamdaydı işim gücüm de vardı ama korkuyordum. Hayat boyu o tuhaf kadına ve tuhaf oğluna katlanma düşüncesi daha da korkunçtu ama. Şimdi mutlu bir evliliğim var. Bebek bekliyorum. Gençliğini heba etme. Ben ettim büyük kısmını. Sen yapma bu hatayı. Bırak anasıyla kalsın kuzusu. Erkek denmez bunlara.
Kesinlikle öyle göbek bağlarını kesmemişler kaç yıldır

Kesinlikle öyle göbek bağlarını kesmemişler kaç yıldır
Bir süre sonra eşinin oturuşu bile batacak sana. Her şeyinin anasına benzediğini fark edip nefretle dolacaksın. Bu berbat duyguları yaşamadan yol ver gitsin. Bu durumdaki adamlar keşke hiç evlenmeseler.

Back
X