Bıktım kaynanamdan kocamdan

Eşim çok aşıktı bana ilk zamanlar çok güzeldi ta ki düğüne üç dört ay kala birden değişti adam şu anda asla beni dinlemiyor sesimi yükseltsem deliriyor ama kendi istediği gibi bağırıyor sürekli küçük şeylerden kavga ediyoruz ve her yerden engelliyor beni boşanmalı mıyım bilmiyorum daha o kadar çok şey var ki yaşadığım
Daha çok gençsin. Anneci adam değişmez. Ayrıca bu tavirlar da iğrenç ötesi. Ailen de arkandaymis. Boşandıktan sonra naparim diyorsun ama korkma hiç bir şey olmaz. Yıllarını heba etme.

Tabiki çoğu anne baba gururlanarak bakar evladına ama bir kardeşi daha var eşimin sadece eşime böyle benim suratıma bakmıyor konuşurken ona gülerek bakıyor bakışarak anlaşıyorlar eşime söyleyince de o benim kaç yıllık annem sen kimsin diyor
Bunu okiyunca anladim ki bundan adam olmaz. Bosan bacim. Coluk.cocuk yokken kurtar kendini bu kamburdan. Anasinin memesinden kesilmemis daha

Ne yapmalıyım sizce ailem burada senin odan hazır kendini yalnız hissetme her kararında arkandayız diyor ama ben cesaret edemiyorum boşandıktan sonra ne yaparım nasıl bir hayatım olur hiç bilmiyorum artık çok bunaldım
1 sene önce ne yapıyordunuz? Okul, iş? Onu yapmaya devam edin. Ailenizin arkada olması çok büyük şans.
2 haftada 1 annesini görmeye gitmek sorun değil. Sorun sen kimsin? mecbursun yapacaksın gideceksin susacaksın demesi. Annesinin lafıyla hareket eden bir adama güvenilmez. İnsan kocasını tanır, ne yapacağını ne yapmayacağını ne düşüneceğini az çok tahmin eder. Sizin kocanız gibi kalk gidelim akıllı birini tahmin edemezsiniz.

Bu adamla evlilik yürümez. Çocuk olursa mecburen bana bize döner gibi bir şeyi sakın ve asla düşünmeyin. Hamile kalmak kayınvalideye karşı kazanılmış bir zafer değil tam tersi elini güçlendirirsiniz. Çocuk da mutsuz bir ortamda kavga gürültü içinde büyür.

Bunlara yapabileceğiniz en iyi şey size mutluluklar deyip aralarından çekilmek. Burada anlatmaya çalışıp kendinizi yormayın. Bir kere oğlunu seven anne gelinini mutlu eder. Kayınvalideniz oğlunu da sevmiyor. Maalesef sizinle ego savaşına girmiş. Kendi derdine düşmüş. Asıl derdi oğlu değil yani kendi hırsları. Yeni evli sayılırsınız ne demek 2 haftada bir gidip kalmak yaa? Verin oğlunu geriye mutlu mesut yaşasınlar. Koskoca adam annesiyle eşi arasındaki dengeyi kuramıyorsa sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yok. İşin aslı kayınvalidelerin çoğu böyledir oğulları evlendikten sonra daha da kıymetlenir. Oğlu akıllıysa dengeyi kurar önce kendi yuvam önce eşim der hayatına bakar ama sizinki sanırım o kadar düşünme kapasitesine sahip değil. Bırakın körler sağırlar birbirlerini ağırlasınlar. Daha genceciksiniz. Bu yaşlarınızı size ne kayınvalideniz geri verebilir ne eşiniz. Hazır çocuk da yokken kendinizi harcamayın.

Sadece konu açmak istediğim için çok Kısa şekilde yazdım size şöyle anlatayım eşim onun yanında bana sevgi gösterirse kızıyor benim yanımda yapma diye,eşim anneme gitmeme birşey demez niye demiyorsun gitmesin bize alışsın diyor,senden önce bana şunu alırdı bunu alırdı diyor,sana kıyar düşünmez ben annesiyim bana kıyamaz hiçbir zaman diyor.İğrenç tabir dediğiniz şeyi ben yaşıyorum ben konuşurken suratıma bakmayan kaynanam oğlu konuşurken hayran hayran gözüne bakıyor normal mi sizce
sana nispet yapıyorlar, yüzlerine gülüp, takmayacaksın, yavaşlar yavaşlar kendini cek, esin annesinin yanina kendisi gitsin. temizlik yapacağım vs gibi bahaneler bul, biraz evde kal. kendi başlarına kalıp seyircisiz kalınca, birbirlerine sararlar.

İki haftada bir normal. Ya her hafta gitseniz. Gitmeniz normalde niye kalıyorsunuz uzak mı? Birde siz onları izleyip çok kafaya taktığınız için göze batıyor başka şeylerle meşgul olun

Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Benim de kaynanam eşime aşık malasef eşim belli etmese de oda annesini sever . Asla laf etyimez kaynanam o kadar cahildir ki bizi bile kıskanır kocamın heryerni öper eltimle beni de oğullarına hiç layık görmez malasef kayınvaldelern bazıları böyle

Daha çok gençsin. Anneci adam değişmez. Ayrıca bu tavirlar da iğrenç ötesi. Ailen de arkandaymis. Boşandıktan sonra naparim diyorsun ama korkma hiç bir şey olmaz. Yıllarını heba etme.
Bencede
Adam anası hasta olunca dört dönüyor, karısına hadi hadi iyisin ayağa kalk yapıyor.
Hangi kadın anlayışla karşılar bu durumu
Aynı şehrin içinde üç gün yatıya kalmak nedir?
Koca kadın bilmiyor mu yeni evlilerin arasında huzursuzluk yaratıcağını?
Hadi sen evladını yanında istiyorsun niye kızın ailesine gitmesine karışıyorsun?
Mahsus pisliğine yapıyor oda
Sağlam rest çekip ailemin evime dönerdim.
Baktım düzelme yok hiç çekmezdim.
Ömrüm niye bunlara harcayayım

Son düzenleme:
Evet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Evler uzak mı? İki hafta da bir gidilir normal ama kalınması normal değil. Diğer konunuza da yazdım sevdiğini düşünmüyorsanız mutlu değilseniz uyum sağlayamadıysanız yol yakınken kararınızı verin.

Seni anlıyorum konu sahibi çok küçüksün çekerim sanıyorsun çekersin de ama dert hastalık sahibi olursun değer mi ? Bas tekmeyi yavrum 44 yaşındayım ve tolere ettigim her şey icin çok pişmanım keşke etmeseydim sende etme seni seveni el üstünde tutani olacak kuzum boşa gitsin bunla ömür geçmez

Bence misilleme yapın. Babanız sağ ise arasın gelin desin kocanıza. Bir hafta kv de ise bir hafta babanızın evinde olun. Babanıza sarılın. Eleştirmeye kalkarsa da sen kim oluyorsun dersiniz. Baktınız diretiyor elinize sağlam sebep geçer ve boşanırsınız. İsterseniz çirkinleşip manevi tazminat vs her ne geliyorsa elinizden eziyet çektirirsiniz. Acımayacaksınız. Yelkenleri suya indirmemelisiniz. En önemlisi de korunmalısınız. Çocuğunuzu yarın bir gün elinizden alır kv sonra da boşatır oğluşunu. Çok gördü bu forum sağlam olmayan evlilikleri çocukla kurtarmaya çalışıp daha da mahvolanları.

Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Sana bişey diyeyim mi ikisini de takma , annene de git gerekirse arada kal sana karışamazlar ayrıca kv de gitmek zorunda değilsin, hatta eşini bol bol tek yolla bakalım o zamanda bu kadar canı gönülden koştur koştur gidecek mi , hepsi show emin ol , sen bi onları başbaşa bırak o zaman gör olanları, sen bu oyundan çık ve onları izle , ve asla kızma keyfine bak , hiç nefesini bile tüketme, ben kv ye eşimi tek yolluyorum koşa koşa eve geliyor ama yeni evliyken öyle miydi , beni götürürdü saatlerce orda kalırdık bir de yetmemiş gibi yatıya kalayım diye baskılar, ben çok direndim, şimdi ben gitmiyorum ne eşim orda saatlerce kalabiliyor ne de onlar bana gel diye tutturuyorlar, yani sen gitmezsen eskisi kadar birbirine yapışmazlar, sen uzak dur bırak onlar aynen devam etsin , annesinden komple ayrılsın demiyoruz bişeyleri sistematik hale getirip zorunlu kılmasınlar..

İki haftada bir gitmek neye göre normal.

Farklı şehirlerde yaşıyorlar. Bu ekonomide bu yeni evlilikte niye 15 güne bir şehir değiştirip 3 gece orada kalıyorlar.

Hiç mi beraber yapacakları gidecekleri gelecekleri alacakları yok.

Yeri gelir her hafta gidersin, yeri de gelir iki ay gidemezsin.
Farklı şehirler bunlar.
Ha değince olmaz, olmamalı.

Bazen onlar gelir, bazen siz gidersiniz . Bir şekilde elbette aile bağları korunur.
Ama böyle dayatılan görüşmeler dayatmadan ötürü işkenceye dönüyor işte.

Artık aile olan sizsiniz. Bekar adam gibi sürekli hadi her izinde her on güne bir annem annem , ne oluyor.
Evlenmeseydi madem , alsaydı anasını yanına otursaydı.

Evet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Bende evlendiğim ilk günden beri her haftasonu gidiyorum 1-2 gece kalıp dönüyorum maalesef

Kız haftada 7 gün vardı biz 10 gün kaynanamdaydık o da bişeymi kejdjd

Beni anlayan birinin olmasına hem sevindim hemde üzüldüm siz nasıl karar verdiniz boşanmaya korkmadınız mı hiç benim ailem her aşaman arkamda ama ben korkuyorum boşanmaktan
Neden korkuyorsunuz? O kadın kazanır diye mi? Onun kazanacağı bir şey yok, bak o alıntıladığın üyenin eski kaynanası aradı durdu ayrıldıktan sonra, evliliğinizi toparlayın diye. Siz arada iken kıymetliler, sizden sonra birbirlerini yiyecekler. Günah keçisi lazımdı onlara, siz geldiniz rahatladılar yani.

Back
X