Bıktım kaynanamdan kocamdan

Bence siz annesinin oğluna aşkla bakmasını kıskanmış gibisiniz ama bunun kadar normal bir şey yok bu düşünce hoş değil, birde siz Kayınvalidenize gelin olarak değil kızı olarak yaklaşın bence bir süre sonra oğlum sana kıyar bana kıyamaz gibi söylemlerinide bırakır emin olun, ne kadar inada binerse o kadar zor olur her şey

Evet eşimle konuştum sana mı soracağım istediğim zaman gelmek zorundasın az gidelim dedim o zaman annene sadece çaya uğrarsın kalamazsın dedi asla konuşulmuyor eşimle
Yaşın çok genç ve bu üslupta biriyle ömür geçmez.
Ailende arkandaymış çocuğunuzda yokken ayrılın bence.
İlerde çocuk olunca inan boşanmak senin için imkansız hale gelebilir ve bu muamelenin birkaç katını görürsün.

Bence siz annesinin oğluna aşkla bakmasını kıskanmış gibisiniz ama bunun kadar normal bir şey yok bu düşünce hoş değil, birde siz Kayınvalidenize gelin olarak değil kızı olarak yaklaşın bence bir süre sonra oğlum sana kıyar bana kıyamaz gibi söylemlerinide bırakır emin olun, ne kadar inada binerse o kadar zor olur her şey
Buarada kusura bakmayın yukarda sizi alıntılamışım neden nasıl yaptığımın farkında değilim 🙈🙈

Cidden çok üzüldüm yaşadıklarınızın bir kısmını bende yaşadım ama kayınvalideden taraf olan kısımları yaptığım en büyük hata kv yaptıklarını ilk başlarda eşimle aram bozulmasın diye eşime anlatmamammış meğer sonradan farkettim.
Benim eşimde annesine düşkün ama onun hatasını gordugundede uyarir kim hakliysa ondan yana olur yoksa zaten katlanmazdım evliliğe falan.

Benim kv benim yaptigim tatliyi eşim övse kiskanir bunuda ye bunuda ben yaptim diye atlardi hemen kıskancligi hit gide arttikca bende onunla muhattap olmayı kestim zorunluluk durumu haricinde muhattap olmuyorum eşim gidelim derse ayda bir falan onla giderim o bize sık gelirdi ve çok kalırdı 1 hafta 15 gun ilk evlendigimiz zamanlardan beri bu sekilde bizde kalmaya devam etti esimin babasi ve annesi ayri diger oglu var oda pek umursayan bir tip degil evde o olsa dahi bir iş olunca mutlaka eşime soylerler onu kullanmadan bir iş yapamazlar.
Her kaldiginda rahat edemedigimi ve gelip yemegini yeyip evine gitmesi gerektigini kalmasini istemedigimi esime soyledim kavga falanda cok ettik bu durum yuzunden cunku esim cok merhametli ve ailesi hep burdan vurmayi kullanmayi cok iyi beceriyor.

Bu durumu aştık simdilik Neyse benim anlatacagim seyler çok uzun surer zaten size verecegim tavsiye esiniz sizi zorla annesine goturuyorsa ayni sekilde sizde kendi annenize zorla geleceksin deyin eger gelmiyorsa ben bundan sonra annene gelmiyorum tek basina gidip istedigin kadar kalabilirsin diyebilirsiniz.

Rest çekmezseniz ve razı gelirseniz bu ömür boyu böyle sürer annesinden bir kazık yemedigi sürece. Eğer düzelme yoksa ve katlanamiyorsaniz çocuk yapmadan boşanmayı düşünebilirsiniz

Benim hiçbir hastalığımı önemsemiyor daha doğrusu beni önemsemiyor eşimin babası hayatta değil ama bir kardeşi daha var tim sorumluluk hala eşimde herşeyi ona soruyor onsuz adım atamıyor sürekli kendini dinliyor ben yaşlıyım ben hastayım ama bana sürekli laf sokuyor o zaman hasta değil ben bulaşıkları topluyorum içeri gidiyorum ki eşimin dizine yatmış
Valla durumunuza uzuldum gercekten yasamayan da anlayamaz eminim. Boyle kayinvalidelerden cok var gercekten zor durmunuz . Size verebilecegim en iyi tavsiye hemen cocuk falan dusunmeyin , boyle sizi ezen annesiyle karisi arasinda kopru olamayan adamdan koca olmaz . Evlilik guzel bisey eziyetk cekmek icin mi evlendin yazik sana. Iyice dusun tart cunku kayinvalidendeki sorun maalesef kocanda da var . Oglunu sevmesi, deger vermesi, sifat takmasi ,nazlanmasi baska sey seninle yarismasi bambaska sey .

Valla durumunuza uzuldum gercekten yasamayan da anlayamaz eminim. Boyle kayinvalidelerden cok var gercekten zor durmunuz . Size verebilecegim en iyi tavsiye hemen cocuk falan dusunmeyin , boyle sizi ezen annesiyle karisi arasinda kopru olamayan adamdan koca olmaz . Evlilik guzel bisey eziyetk cekmek icin mi evlendin yazik sana. Iyice dusun tart cunku kayinvalidendeki sorun maalesef kocanda da var . Oglunu sevmesi, deger vermesi, sifat takmasi ,nazlanmasi baska sey seninle yarismasi bambaska sey

Eşim bunu görmüyor ama beni kıskandığını benimle yarıştığını görmüyor deliriyorum,çocuk düşünmüyorum zaten böyle bir psikolojide istemiyorum çocuk daha

Cidden çok üzüldüm yaşadıklarınızın bir kısmını bende yaşadım ama kayınvalideden taraf olan kısımları yaptığım en büyük hata kv yaptıklarını ilk başlarda eşimle aram bozulmasın diye eşime anlatmamammış meğer sonradan farkettim.
Benim eşimde annesine düşkün ama onun hatasını gordugundede uyarir kim hakliysa ondan yana olur yoksa zaten katlanmazdım evliliğe falan.

Benim kv benim yaptigim tatliyi eşim övse kiskanir bunuda ye bunuda ben yaptim diye atlardi hemen kıskancligi hit gide arttikca bende onunla muhattap olmayı kestim zorunluluk durumu haricinde muhattap olmuyorum eşim gidelim derse ayda bir falan onla giderim o bize sık gelirdi ve çok kalırdı 1 hafta 15 gun ilk evlendigimiz zamanlardan beri bu sekilde bizde kalmaya devam etti esimin babasi ve annesi ayri diger oglu var oda pek umursayan bir tip degil evde o olsa dahi bir iş olunca mutlaka eşime soylerler onu kullanmadan bir iş yapamazlar.
Her kaldiginda rahat edemedigimi ve gelip yemegini yeyip evine gitmesi gerektigini kalmasini istemedigimi esime soyledim kavga falanda cok ettik bu durum yuzunden cunku esim cok merhametli ve ailesi hep burdan vurmayi kullanmayi cok iyi beceriyor.

Bu durumu aştık simdilik Neyse benim anlatacagim seyler çok uzun surer zaten size verecegim tavsiye esiniz sizi zorla annesine goturuyorsa ayni sekilde sizde kendi annenize zorla geleceksin deyin eger gelmiyorsa ben bundan sonra annene gelmiyorum tek basina gidip istedigin kadar kalabilirsin diyebilirsiniz.

Rest çekmezseniz ve razı gelirseniz bu ömür boyu böyle sürer annesinden bir kazık yemedigi sürece. Eğer düzelme yoksa ve katlanamiyorsaniz çocuk yapmadan boşanmayı düşünebilirsiniz
Kesinlikle beni iyice ezip kendilerine hizmetçi yapmak istiyorlar sizin adınıza sevindim inşallah bende öyle olabilirim

Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Annesine gittiğinizde kapıya kadar ona eşlik et evine geldin benden bu kadar de çık evine dön.Umarim mesleğin vardir.Umarim hayatına devam edebileceğin performansa sahipsindir.

Benim kaynanam benimle aynı şehirde olsa ben her hafta en az 1 kez giderim. Hem yemek yiyorsun hem vakit geçiriyorsun çok güzel bence. Neden 2 haftada bir gitmek sizi rahatsız ediyor? Öyle çok fazla bir görüşme değil. Eşinizin size ilgisiz annesine aşırı ilgili olması ayrı bir konu.Kayınvalidenizi severseniz ve bunu da hissettirirseniz inanın kötü bir insan değilse gayet iyi anlaşabilirsiniz. Senin annen benim annem meselesi yapmayın iki anne de sizin. Aynı şey eşiniz için de geçerli
Eşimin oraya gidince benimle konuşmaması beni insan yerine koymaması birde gitmeye mecbur bıraktığı için gitmek istemiyorum doğal olarak

Annesine gittiğinizde kapıya kadar ona eşlik et evine geldin benden bu kadar de çık evine dön.Umarim mesleğin vardir.Umarim hayatına devam edebileceğin performansa sahipsindir.
Çalışmıyorum ama maddi sıkıntımız yok babam hemen işimi bulur sadece korkuyorum boşanmaktan sonra pişman olmaktan ama çok yoruldum artık

Bu kaynanaların da bekarlığında yüzlerine bakmadıkları oğulları evlenince kıymete biniyor ne hikmetse…

Hiçbir şey için genç değil 1 senelik evliysen şimdi 23 yaşındasındır boşa gitsin
Aynen öyle evlenince kıymetli oldular birbirlerine valla git ya hayattan soğuturlar adamı

Eşim bunu görmüyor ama beni kıskandığını benimle yarıştığını görmüyor deliriyorum,çocuk düşünmüyorum zaten böyle bir psikolojide istemiyorum çocuk daha
Gorse de maalesef gormezlikten gelir normal gelir ona yani . Diger yazdiklarinizi okudum da . Asik olarak mi evlendiniz yoksa gorucu mu? Hani bilemedim evlenmeden once hic biraraya gelmediniz mi ya da sevgiliyken ( olduysaniz) size esinizin tavirlari nasildi? Kimse sonradan degismez sadece gercek yuzunu gostermez. Bosan demek kolay da yapmasi zor biliyorum ama arastir bence bi avukata gir sor sorustur ne yapabilirsin, hayatinin baharinda okuz bir koca ve hasta(kafadan) bir kayinvalideyle omur gecmez. Deli cikarsin☹️

Gorse de maalesef gormezlikten gelir normal gelir ona yani . Diger yazdiklarinizi okudum da . Asik olarak mi evlendiniz yoksa gorucu mu? Hani bilemedim evlenmeden once hic biraraya gelmediniz mi ya da sevgiliyken ( olduysaniz) size esinizin tavirlari nasildi? Kimse sonradan degismez sadece gercek yuzunu gostermez. Bosan demek kolay da yapmasi zor biliyorum ama arastir bence bi avukata gir sor sorustur ne yapabilirsin, hayatinin baharinda okuz bir koca ve hasta(kafadan) bir kayinvalideyle omur gecmez. Deli cikarsin☹️
Eşimle severek evlendik zaten bu kadar erken evlenmemin sebebi bana hayal gibi rüya gibi sevgililik ve nişanlılık yaşatmasıydı dediğiniz gibi öküz bir koca annesine bağımlı benim kocama aşıkta bir kaynana hele o kaynanamı görünce boğasım geliyor

Çalışmıyorum ama maddi sıkıntımız yok babam hemen işimi bulur sadece korkuyorum boşanmaktan sonra pişman olmaktan ama çok yoruldum artık
Boşanma emin değilsen zaten yapma ama istemediğin şeyleri yapmama konusunda kararlı ol.Bir şeyleri baştan nasıl yaparsan öylede devam eder.

Kesinlikle beni iyice ezip kendilerine hizmetçi yapmak istiyorlar sizin adınıza sevindim inşallah bende öyle olabilirim
İNSALLAH herşey gönlünüzce olur. Unutmayın eşinizle evli degilkende yaşıyordunuz o olmadanda yaşayabilirsiniz mecbur olduğumuzu düşünürsek mutsuzluga kendimizi hapsederiz

Oğlunun yanında soyunup giyinen, 3 oda 1 salon genişlikteki oğlunun mahrem konularını özellikle soran ve sonrasında utanmadan sıkılmadan bana tavsiye veren (bu tavsiyeler yapıcı değil, emir kipiyle görevlendirme gibi şeyler), oğlu için "o benim hem kocam hem arkadaşım hem oğlum" diyebilen ex kaynana geldi aklıma konuyu okuyunca.
İnanın bana ima ettiğiniz şeyin yakınından geçmiyorsunuz. Nice ruhu sapıklar var, kocaları istedikleri gibi çıkmayınca oğullarını dream koca olarak kendilerine göre yetiştiren.

Boşadım kurtuldum.

Back
X