Bıktım kaynanamdan kocamdan

Şimdi bi düşündüm oğlum olsa dizine yatar mıyım aşkla bakar mıyım bakarım yaparım ! Karısına mı sorcam evladımı severken izin mi alcam ! Empati yapın ! 2 haftada bir gidilebilir rahatsız ise ama üç gün kalmak aşırı saçma geldi ! Bir de sizin ailenize gitmenize ailenizin size gelmesine eşiniz asla karışamaz ! O sizi nasıl susturmuş bakın ailesi konusunda ! Gerekirse 10 kez kavga edin gerekirse 50 kez huzurunuz kaçsın ailenizi saydırın eşinize ! Böyle alışırsa böyle gider

Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Kesinlikle cocuk yapmayin. Zamani geldiginde ayrilip kendi hayatinizi kurarsiniz. Kolay gelsin

Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Sanki haftada 3 gibi anlatmışsın. Aynı şehirde yaşayan anne çocuğun iki haftada bir görüşmesi çok normal.

Herkes kendi ailesine gitsin size karışırsa da ben annene gitmene karışmıyorum, ikisi de eşit değerde. Ben gelmek istemiyorum şu ana kadar bir yıldır sizinkilere gittik bundan sonra böyle dersiniz. Kv ile muhatap olmayın belirli resmiyet en iyisi

Eşim çok aşıktı bana ilk zamanlar çok güzeldi ta ki düğüne üç dört ay kala birden değişti adam şu anda asla beni dinlemiyor sesimi yükseltsem deliriyor ama kendi istediği gibi bağırıyor sürekli küçük şeylerden kavga ediyoruz ve her yerden engelliyor beni boşanmalı mıyım bilmiyorum daha o kadar çok şey var ki yaşadığım

Size de klasik eş ailesi ile ilgili özeti atayım okuyun. Bunlar klasik format, aynı kalıp dolandırıcı aileler.

Özet şu:

Aileci eş diye yazın veya eş ailesi diye konuların hepsi aynı. Maaşı olan kadına çöküp maddi manevi sömürme dertlerindeler. Klasik bir format bu. Oğlan çok ilgili, aşırı iyi çok büyük konuşmalar ana arada espri olarak saçmalar, siz dikkate almazsınız sonra evlenmeye yakın patlar. Köprüden geçene kadar idare eder sonra tam hanzoya dönüşür. Aile vıcık vıcıktır. Sürekli görüntülü ararlar tanıştıktan sonra, yakınlarsa çat kapı gelirler ve beraber yaşamaya çalışır veya her gün görüşür her şeyinize burun sokarlar. Sizi hizmetçi ve köle olarak sokup bir amda çevrenizi bile sildirirler. Akıllı insanmışsınız.

Genelde bunlar ailesi kalabalık olmayan modern insanları bulurlar çünkü kendi memleketlerinde daha rahat ezebilmek için bunu planlarlar

Hemen çocuk yapıp kadını bağlamaya çalışırlar en ufak bahanede evlilik sonrası kızın ailesi ile büyük tartışmalar çıkarırlar ki kızın ailesi karışamasın. Bunlar hep tiyatrodur. Aileniz arkanızda ise az ezerler değillerse siz köle ve hizmetçi gözüyle bakılırsınız.

Koca denilen eş zararlısı yalancı, manipülasyon ustasıdır.

Kadın kendisi cinsel ilişki kuramadığı için oğlunu evlendirir ve diğer görevlerini yapsın diye. Siz destek alın ama eş terapisi alın. Eşinizin adam olacağını sanmıyorum ama en azından bir uzmandan dinler. Adamın dünyası böyle çünkü

Genelde kızın ailesi iyi ise adam çok ezmez, ailesi arkasında değilse edebildiği kadar ezer, şiddet gösterir.

Back
X