- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Armi hatun
Amin amin aminAmiiiiiin İnşAllah sende istediğin yeri kazanırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin aminAmiiiiiin İnşAllah sende istediğin yeri kazanırsın![]()
İktisat.Senin bölüm ne ?
kaç puan almıştınızKpss ile atandım ama her sene dahada zorlaşıyor Allah yardımcınız olsun inşallah istediğiniz gibi olur herşey![]()
87kaç puan almıştınız![]()
of ya nasıl aldınız ben alamıyorum matematık cok kötu benım
şimdi burda ahkam kesecek değilim çok zordu gerçekten ki şu an yds ye çalışmam gerekiyor ama aylardır konsantre olamıyorum maalesefof ya nasıl aldınız ben alamıyorum matematık cok kötu benım
öneri olarak çok soru çözün hep soru çözün sonra yine soru çözün kolay zor demeyin ne bulursanız çözün...kızlar bende kpssye hazırlanmaya basladım onerılerınız nelerdır
Öneri sunmayacağım çnkü yapabilseydim şuan atanmış olurdumkızlar bende kpssye hazırlanmaya basladım onerılerınız nelerdır
bu yıl 21 mayıs daSinav ne zaman desem gulmeyin ama
Ben de her gun yarin baslicam diyip baslamiyorum, yine gec kaldim yetistiremicem diyip baslamam kesin![]()
Bence şubatı bekleme çalış yine de ne olacağı belli olmuyo artık bu ülkedeBenim de motivasyonum yok, çalışıyorum ama isteksizne yapacagimi da bilmiyorum..
Subati bekliyorum atanip atanamayagim da belli degil.
Depresyon moduna girdim konuyu gorunce![]()
İktisat.[/QUOTE senin işin daha zormuş cnm Allah kolaylık versin
![]()
bu yıl 21 mayıs da![]()
Amiiiiiin darısı bize inşAllahKpss ile atandım ama her sene dahada zorlaşıyor Allah yardımcınız olsun inşallah istediğiniz gibi olur herşey![]()