Bıktım senden bıktım

Ne kadar bayramin ilk gunu is cok olsada kayinvalideye yardim icin muhakkak gidilir...cunki bi nevi orasi misafir evi degildir.. ikinci bi ev olarak dusunmek gerek

Ama tabi yasanmisliklar sizi bu duruma sevk etmis olabilir

Bozuk evet babamın arefe günü mezarına gitmemi problem etti, sen bozulmazmıydın
yani bundan öncesi de var demek ki demek istedim ben. herkes bozulur ama sen de fazla mı sinirlisin ne bak hemen bana sert çıktın sanki ya da ben öyle okudum. biraz sakin ol bir nefes al kendine zarar. (Allah babana rahmet eylesin.)

Sen beni çok sevdin galiba yazmadan duramıyosun , ben de cvp çok sen yeter ki iste
novell biz seninle tanışıyor gibiyiz ,yorumlarını birine benzetiyorum ama halen çıkaramadım

novell biz seninle tanışıyor gibiyiz ,yorumlarını birine benzetiyorum ama halen çıkaramadım
Yok canım valla ben seninkini hiç kimseye benzetemedim, aslında iyi bi kız gibisin ama taktın galiba bana, olsun canın sağolsun

Ne kadar bayramin ilk gunu is cok olsada kayinvalideye yardim icin muhakkak gidilir...cunki bi nevi orasi misafir evi degildir.. ikinci bi ev olarak dusunmek gerek
Kendiannesine de muhakkak gitmesi lazım yardım için o zaman. Hangi birine yardım edecek ki gelinler-kızlar?

yani bundan öncesi de var demek ki demek istedim ben. herkes bozulur ama sen de fazla mı sinirlisin ne bak hemen bana sert çıktın sanki ya da ben öyle okudum. biraz sakin ol bir nefes al kendine zarar. (Allah babana rahmet eylesin.)
Âmin teşekkür ederim

Haklısın da ağır laf etmişsin , ben anneme öyle birşey desem 10 yıl küser.

Kızı yardım etsin bi de vefalı evladım kızım diyo( görümce) oğlunun yanında o yardım etsin
Aman üff hiç takmam böyle şeyleri, benim kayınvalidem de takar mı bilmem. Bizde önce yakın olana gidilir, mesafeler eşitse sabahtan samimi olunmayana gidilir, öğleden sonra da samimi olunan tarafa gidilip akşama kadar orada kalınır.

3o ların başı, abla diyim kusuruma bakma kabalığım olduysa ama napıyım siyah- beyaz bende böyle, gelinin falan varsa veya olursa lütfen benim k.v. gibi yapma ,rica ediyorum bir gelin olarak
ne kusuru canım,yakın gelecekte gelin alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…