- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
- Konu Sahibi Fedakar anne
-
Aa yuh yani kendisi mi yatacakmis boyle sey duymadim agzinin payini verme zamanin gelmiş. Kac yasinda bu gorumcekDaha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
25 yasinda canimAa yuh yani kendisi mi yatacakmis boyle sey duymadim agzinin payini verme zamanin gelmiş. Kac yasinda bu gorumcek
Evlensede kurtulsak
bu nasıl laf ya
evli mi görümceniz
Koca kadin yani hadi kucuk olsa cocuk dersin. gorusmeyin kafaniz rahat etsin canim zaten esinde pek gorusmuyomus sende bosveerr25 yasinda canim
Bence de hem o zaman evliliğin ne kadar büyük sorumluluk olduğunu evli insanların öyle zırt pırt arayamayacığını anlarEvlensede kurtulsak
Aminnn birde aglayarak dedi yaa..Çüş gül geç bence kafa gitmiş senin gorumcenin Allah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?