Biktim senden GÖRÜMCE

Fedakar anne

hayat zor ...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
358
251
23
Kizlar dusman basina bi gorumcem ve kaynanam var resmen bes senede emdigim sut burnumdan geldi. Konum uzun olabilir kusura bakmayin o kadar cektimki anlatsam sayfalar yetmez.
Ben doğuda gorev yapan evli bi bayanim cok ucra ve küçük bir sehirde isimizi devam ettiriyoruz..
Çocuğum olana kadar bu ikiliyi gem aradim hem sordum tum ozel gunlerde cumalarda falan filan senelik yirmi gun gittigimizde bile cumbur cemaat yedordik içirdik yanimizdan ayirmadik salonda yattik ozel hayatimiz olmadi ev musait olmasina ragmen gittigimizde kalicak odamiz. Bile olmadi ortalikda yattik kalktik emzirdim çocuğumu ustume herkes geldi laf etmedim sinavlarda falan aradım sordum bana gelince ne arayan oldu ne soran oldu ben aramazsam aranmaz sorulmaz esimede is de çalışırken aranip sorulur saatlerce buraya kadar tamam..
Bugun aksam gorumcem aradi neymis hic abisi onu aramiyormus sormuyormus abisi gibi davranmiyormus sorun su ki esimi bende gorevden goreve zor görürüm.. Karşım da ki sadece kendini kıymetli dunyanin sadece onun etrafında dondugunu sanan bencil bi insan beni ve esimi sucladi neymiş heryere goturcekmisiz her hafta ozel aricakmisiz buraya geldigimizde sadece onunla ve ailesiyle yedigimiz ictigimiz ayri gitmicekmisiz ( arkadas bizim bi coluk cocuk sahibi calisan doguda sirtimizda ölümle yaşadığımız yerden bi haber ustune ustluk birde suçlar gibi ifade etti)
Esime dediki cok net duydum ki cok karisan bi insan degilim yengem benimle arayıp konusmani istemiyor abi virt cirt sacmaladi biliyorum abi ben farkindayim evlenince cok degistin dedi ve ben sokk bu kadina nasil cevap vereyim napayimda agzinin payini vereyim akil verin lutfen???

Görümceniz abisini sizden kıskanıyor sanırım. Sizinle paylaşmak istemiyor olabilir. Çünkü bende abime çok düşkünümdür . Beni aramasa falan çok üzülürüm . Ama siz gorumcenizi aradığınız halde aramadı diyor ise . O görümcenizin kendi ayıbı . Bundan sonra aramayinda . Bari dedikleri boşa gitmesin abla :)

Eşin beyin ne oldugunu biliyorsa hiç birşey demesen de olur.Birşeyler söylersen,dediklerini çok takıyorum çok umrumda havası verirsin..Bende de aynı görümceden var ne ararım ne sorarım sinir bozmaktan başka bişey değil,eşim bildiği için be görümceme ne eşime bişey derim.Yokmuş gibi davranır hayatıma bakarım..Siz de yok sayın..Umursamayın..

Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?

Şımarıklık tavan yapmış, dengesizlikte tabi.

Eşiniz ne dedi ona yengem aramanı istemiyor diyince?

Hiç birşey söyleme bosver bu şekilde eşiniz daha çok soğuyacak aramayacaksın ve bu sefer görümce yine seni suçlayacak sonra esin ona patlayacak ve görümce sorunu çözülecek :) yani kendi kuyusunu kazıyor bosver karisma

Abisini paylaşamayan küçük kız kardeş durumu var sanırım. Küçük mü yaşı, kaç yaşında?

Eşin ağzının payını veremedi mi sende baktın eşin cevabını vermiyor alıp bi güzel cevabını verseydin ne kadar şımarık ve kıskanç bi insan....

Yaşını küçük sandım ama kocaman kız kıskançlığın dozunu abartmış. Eşiniz ağzının payını vermediyse siz verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…