- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
- Konu Sahibi Fedakar anne
-
Çocuğu benden yapıyor, ondandır deseydin. Suyun dibine bağlıcan bi eşek, o eşek sudan gelene kadar döveceksin. Saçmalığa bak. 3yaşındaki çocuk bile daha mantıklı ve makul davranır. Beyin fakiri!
O ne demek ya terbiyesizDaha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
3 abim var 2 si evli ne haddime düşmüş kaldı ki uygun değil nasıl insan bunlar ve ben hiç biriyle görüşmüyorumben anlamıyorum gercekden bende görumceyım ama hıc oyle hısler beslemedım
ben abımı hıc sevmıyorum sanırım
hatta evlendıde kurtuldum dıye sevınmıstım yahu ne yalan soyleyeyım
abımle ben yatıcam ne demek yahu oha
gorumcen sıyırmıs
bence ıstedıgı kadar zırlasın sız o gorumceye cıddı mesafe koyun derın
Cok merak ediyorum da acaba abileri evlenince mi akillari baslarina geliyor abileri degere biniyorBöyle oğullarına, abilerine düşkün kadınlarımızı görünce bazı şeyleri onunla yapamayacaklarını söyleyesim geliyor da tutuyorum kendimi....
Normale yakin bir insan olsa ver tabi ama beyin vücudu terk etmiş sen versen bile o almaz ağzının payını boşver deliyle deli olma :)Simdi arkadaslar akil verin ben kizi arayıp agzinin payini vereyimmi? Icim içimi yiyor cunku
Bi dönem bizde de oldu böyle, eşim ailesiyle iletişimdeydi ben konuşmuyordum. Ama o zaman dolduruş zamanı oluyor. Şimdi herkesle iyiyim (güya) benim lafım daha çok geçiyor. Böyle sessiz ve içerden takip lazım, bunlar birbirini yer sana bişey olmaz o zaman.ne gormek ne gorusme hic artik onume bile cikmasin abisi gidip gorsun ama benim bu insanlara tahammülum kesinlikle kalmadi
Esim dediki : oyle bisey yok kiz işinde gucunde cocuk bakiyor yemek yapiyor ev temizliği yapiyor hic agzindan oyle bisey duymadim sacmalama senin benim karimla derdin nedir surekli esimi gundeme getirmeye calisiyorsun arayip sormayan benim bunu fedakara niye bagliyorsun..Ne demek abimle sen yatiyosun ayy yolarim parçalarim kis
Hadsiz terbiyesiz
Ver tabiki soyle guzelce alsin agzinin payini
"Abinin akli var fikri var bana mi dusmus kimi arayip aramayacagi..her canin sikildiginda bnm adimi anip canimi sikma..dogunun bilmem nerelerinde canimiz burnumuz da sizin keyfinizi eylemek zorunda degiliz"..gibilerinden soyle
Esin ne dedi yengem bizle konusmani istemiyo falan deyince
Sanki psikolojisi bozuk bize sarmis gibi tobe tobeNormale yakin bir insan olsa ver tabi ama beyin vücudu terk etmiş sen versen bile o almaz ağzının payını boşver deliyle deli olma :)
Cok sukur bari goruyor eslerimiz ya agizlarina baksalar halimiz nice olurBi dönem bizde de oldu böyle, eşim ailesiyle iletişimdeydi ben konuşmuyordum. Ama o zaman dolduruş zamanı oluyor. Şimdi herkesle iyiyim (güya) benim lafım daha çok geçiyor. Böyle sessiz ve içerden takip lazım, bunlar birbirini yer sana bişey olmaz o zaman.Tabi uzun zamandan sonra dün ben de rest çektim, hadi hayırlısı Neyseki haklı olduğumun farkında eşim.
Olur sen git yat üstünede çocuk yap deseydinDaha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
tövbe est cidden dediğiniz gibi, sapık bunlar ya abisiyle yatacakmış manyak mıdır nedir.Olur sen git yat üstünede çocuk yap deseydin
Cok guzelmis bidaha derse diyim bunu dur sen:)Olur sen git yat üstünede çocuk yap deseydin
Ben duydum sok gecirdim resmen senin agzindan cikani kulagin duyuyormu terbiyesiz dedim soyluycem abine bu zihniyeteysen bir daha evime gelme dedim senede yirmi gun izin de goruyorz bu tartismamizdan sonra hic gelmedi zaten bende abisidd hic davet etmedik.. Anca telefonla yetiyor simdide evlensede kurtulsak..tövbe est cidden dediğiniz gibi, sapık bunlar ya abisiyle yatacakmış manyak mıdır nedir.
Sustuk diye tepemize cikti.. Allah kendine ayni gorumce ve kaynanadan versin insallah birsey demiyorumbir insan abiye düskün olabilir ama bu safa yatmasına herrseyi agzından cıkmasına müsade etmez.
üste cıkacaksınız. sen arayacaksın küçüksün biz böyle biryerde zordayız zaten. gel abinin koynuna sen gir o nasıl laf diye o lafı yedirtecektin yüz buluyorki söylüyor yüz buluyorki rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?