• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim senden GÖRÜMCE

Eşin beyin ne oldugunu biliyorsa hiç birşey demesen de olur.Birşeyler söylersen,dediklerini çok takıyorum çok umrumda havası verirsin..Bende de aynı görümceden var ne ararım ne sorarım sinir bozmaktan başka bişey değil,eşim bildiği için be görümceme ne eşime bişey derim.Yokmuş gibi davranır hayatıma bakarım..Siz de yok sayın..Umursamayın..
Aynisini yapiyorum umursamiyorum neymis ben artik kimseyi takmiyomusum neden boyle rahat davraniyormusum

Bes senedir susuyoru.m ben bu ikiliye yaa
Eşinizle iyiyseniz eşiniz arkanızdaysa emin olun onların dediği sinek vızıltısı gibi duyulur.Eğer öyle bir eşe sahipseniz şükredin,çünkü hayatta birşeyler bize karşı olacak ki imtihanımız olsun.

görümcen bunları söylerken sen neredeydin, eğer oradaysan niye ağzına lafı tıkmadın, değilsen kocana niye durumu açıklamadın. şahsen böyle bir şeyi duysam, o görümceye bana bak görümcek diye lafa başlardım, iftiracılığından şimarıklığından çıkardım. niye susarsınız bu durumlarda da içinize atıp patlarsınız anlamıyorum yaa :sinirli:

Allaha Şükür cok iyi görümcem vardır o konuda iyim :)
Arama sorma canım muatap dahi olma evinede o kadar sık gitmeyin eşine de ailenle konuş tavır koy yoksa biz kötü olcaz de sert bi şekilde

Anlamadığım şey yıllık izinde niye gidip onlarda kalıyorsunuz rezillik çekiyorsunuz... Bayramlar gayet yeterli aileleri görmek için belki 1 2 defa da iki günlüğüne ziyarete gidilir ama ben yillik izinlerimi bekarken bile memlekete gidip kös kös oturmak için kullanmadim. Bütün yıl çalışıyorum tatile gitmek, eğer gidemiyorsam evimde kafa dinlemek için kullanırım izinlerimi. siz de buna alisin yavaş yavaş. Ben küçükken hatırlıyorum da tatillerde bayramlarda o kadar yol çekip babannemlere gittiğimiz annem zavallim mahvolurdu. Gitmeyelim kendi evimizde kalalim derdi laf dinletemezdi. Noooldu? Şimdi ki aklı olsa babam da gitmez belki. Boş iş. Önce çekirdek aile gelir.

ben anlamıyorum gercekden bende görumceyım ama hıc oyle hısler beslemedım
ben abımı hıc sevmıyorum sanırım :D
hatta evlendıde kurtuldum dıye sevınmıstım yahu ne yalan soyleyeyım :D

abımle ben yatıcam ne demek yahu oha
gorumcen sıyırmıs
bence ıstedıgı kadar zırlasın sız o gorumceye cıddı mesafe koyun derın

Hayatınıza bakın yok sayın bir daha hiç aramayın mesafeli olun eşinize bırakın o halleder. Sizden aramanızı isterse "Bunu benden bir daha isteme" diyip sebeplerini açıklayın.

Ya tamam bu insanlar edepsiz de ben bizim gelinlerimizi de anlamıyorum.Şöyle sustum böyle ses çıkarmadım hep ben aradım falan filan.Eee kardeşim ne yaptılar sen böyle fedakar oldun da kıymetin bilindi mi madalya mı taktılar ?
Yok daha hala arayıp seni abisine şikayet ediyor baksana.
Hayır 1 sene tamam tanıma süreci falan filan hadi 2 sene de tamam ama insan 5 sene aynı muameleyi yapmaz yapmamalı.Demek ki yöntemin yanlış yani bunca senedir yanlış davranmışsın.
Ben senin yerinde olsam açar ağzıma geleni sayardım her ikisine de.
Birdaha da aramaz sormazdım zaten her türlü kötüsün yaranamıyorsun hiç olmazsa tamamen kurtulursun bunlardan.
Ayrıca da 1 kuruşumu dahi vermem bu şımarık kıza gitsin çalışsın atansın eşek kadar olmuş.

Biz yurtdişında yaşıyoruz. memlekete gittiğimizde görümcem bizde kaldı sabah kalktım ortam müsaitdi görümceme dedim abinin yanına yatmak istersen git yat yarı uyanık amaaan nasi sevindi koşa koşa gitti cocuklarida girdi yataga gozleri doldu resmen o an o kadar mutlu oldu ki.

Benim görümcemde abisini öyle aramaz sormaz. denk gelirlerse aile büyükleri yanındayken ararlar görüntülü konuşulur. çok görmüyorum koşuşturuyor oda cocuklarla. yine istese bi msj bile atabilir en azından bayramları whatsapp denen şey nerdeyse herkeste var. benimle irtibatta olduğu için abisine fazla yazma geregi duymuyordur diyorum çünkü bizi rahatsiz veya sinir edecek şükür bişey olmadı.

Sizin konunuza gelince
Ben böyle rahat yalan söyleyen insanlara şaşıyorum
Sizde benim gibi fazla fedakar ve merhametlisiniz:) aman herkes iyi olsunda varsın biz idare edelim tarzında düşünüyoruz.

Bence içinize atmayın. aramak isterseniz arayın veya msj atın. eşinizde görsün.
"Söylediklerini kulağımla duydum ve çok üzüldüm. Kendiniz aramaz sormazsınız ama beklenti içersindesiniz. Bizim hayatımızda hangi yere sahip olmak istiyorsanız bizide hayatınızda o yere koyun. Abini istediğin zama arayabilirsin bunu sende biliyorsun, hiç yalan söyleyip kendini gözümüzde küçük düşürmene gerek yoktu. Lütfen bir daha olmasın" gibisinden yazabilirsiniz.

Evet oyle bi dusuncem var cok usandım psikolojim zaten alt ust birde bunlarla ugrasiyorum
Eşinlede konuş ama asla onlarıda çağırmak gibi bir düşüncesi olmasına izin verme tatile giderseniz..eşin nasıl onları savunur mu inşallah sana ve çocuğuna düşkündür onlar yüzünden sıkıntı yaşatmasında size

Eşim yanımdaysa ohh canıma değsin derim umurumda olmaz. İstediği kadar cırcır etsin. Eşinizinde üstüne gitmeyin bence adam aymı siz gibi işinin aşının evladının derdinde bırakın dırdır eden görümce olsun sizde huzur bulsun.

Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
Çocuğu benden yapıyor, ondandır deseydin. Suyun dibine bağlıcan bi eşek, o eşek sudan gelene kadar döveceksin. Saçmalığa bak. 3yaşındaki çocuk bile daha mantıklı ve makul davranır. Beyin fakiri!

Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
O kadarda olmaz bu ne insana nede dine uygungun bence eşinizle paylaşım kardeşine cevabı o versin sizin üzerinize gelmesinler gelinler olarak kaynana az geldi bide gorumce mi gelcek millet yahu...

Eşinlede konuş ama asla onlarıda çağırmak gibi bir düşüncesi olmasına izin verme tatile giderseniz..eşin nasıl onları savunur mu inşallah sana ve çocuğuna düşkündür onlar yüzünden sıkıntı yaşatmasında size
Artik kimseyle muhattab olmak istemiyorum heryerden cekip gidesim var alip cocugumu alsinlar çocuklarinida bas larina calsinlar boyle insanlar huzur falan birakmiyorlar bu kadar uzakta olmamiza rağmen

Back
X