- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
- Konu Sahibi Fedakar anne
Evet oyle bi dusuncem var cok usandım psikolojim zaten alt ust birde bunlarla ugrasiyorumAnnenleer nerde onların yanına git kalmaya yata tatile çıkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyle bi dusuncem var cok usandım psikolojim zaten alt ust birde bunlarla ugrasiyorumAnnenleer nerde onların yanına git kalmaya yata tatile çıkın
Aynisini yapiyorum umursamiyorum neymis ben artik kimseyi takmiyomusum neden boyle rahat davraniyormusumEşin beyin ne oldugunu biliyorsa hiç birşey demesen de olur.Birşeyler söylersen,dediklerini çok takıyorum çok umrumda havası verirsin..Bende de aynı görümceden var ne ararım ne sorarım sinir bozmaktan başka bişey değil,eşim bildiği için be görümceme ne eşime bişey derim.Yokmuş gibi davranır hayatıma bakarım..Siz de yok sayın..Umursamayın..
Oyle bisey yok sen yengeni ariyormusun hic dedi
Şımarıklık tavan yapmış, dengesizlikte tabi.
Eşiniz ne dedi ona yengem aramanı istemiyor diyince?
Ne kalp kırmış olursunuz.Ne de kaale almış olursunuz.En güzel cevaptır susmak bana göre..Aynisini yapiyorum umursamiyorum neymis ben artik kimseyi takmiyomusum neden boyle rahat davraniyormusum
Bes senedir susuyoru.m ben bu ikiliye yaaNe kalp kırmış olursunuz.Ne de kaale almış olursunuz.En güzel cevaptır susmak bana göre..
Eşinizle iyiyseniz eşiniz arkanızdaysa emin olun onların dediği sinek vızıltısı gibi duyulur.Eğer öyle bir eşe sahipseniz şükredin,çünkü hayatta birşeyler bize karşı olacak ki imtihanımız olsun.Bes senedir susuyoru.m ben bu ikiliye yaa
Evlensede kurtulsak
Eşinlede konuş ama asla onlarıda çağırmak gibi bir düşüncesi olmasına izin verme tatile giderseniz..eşin nasıl onları savunur mu inşallah sana ve çocuğuna düşkündür onlar yüzünden sıkıntı yaşatmasında sizeEvet oyle bi dusuncem var cok usandım psikolojim zaten alt ust birde bunlarla ugrasiyorum
Çocuğu benden yapıyor, ondandır deseydin. Suyun dibine bağlıcan bi eşek, o eşek sudan gelene kadar döveceksin. Saçmalığa bak. 3yaşındaki çocuk bile daha mantıklı ve makul davranır. Beyin fakiri!Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
O kadarda olmaz bu ne insana nede dine uygungun bence eşinizle paylaşım kardeşine cevabı o versin sizin üzerinize gelmesinler gelinler olarak kaynana az geldi bide gorumce mi gelcek millet yahu...Daha birde ustune ustluk evime gelince abimle sen yatiyorsun ben ozluyorum dedi.. Çıldırıcammm artik elimden bi kaza. Cikicak napcam ya?
Artik kimseyle muhattab olmak istemiyorum heryerden cekip gidesim var alip cocugumu alsinlar çocuklarinida bas larina calsinlar boyle insanlar huzur falan birakmiyorlar bu kadar uzakta olmamiza rağmenEşinlede konuş ama asla onlarıda çağırmak gibi bir düşüncesi olmasına izin verme tatile giderseniz..eşin nasıl onları savunur mu inşallah sana ve çocuğuna düşkündür onlar yüzünden sıkıntı yaşatmasında size
Insallah aminn..Eşim yanımdaysa ohh canıma değsin derim umurumda olmaz. İstediği kadar cırcır etsin. Eşinizinde üstüne gitmeyin bence adam aymı siz gibi işinin aşının evladının derdinde bırakın dırdır eden görümce olsun sizde huzur bulsun.