Bıktım senden kaynana...

Canim bence sen biraz sinirden ve üzüntüden yemek yemiyorsun seni kendime benzetiyorum takma su cadaloz kaynanani lutfen sen yemene icmene keyfine bak. Cocugunu da cok seviosun zaten o sen cevap vermedikce çıldırsın dursun kopursun birak sen cocugunla ne guzel vakit gecir yemene icmene bak cocugun büyümüş artik yanina al birlikte kek yapın eglenin kafani dağıt seni cok bunaltiyorlar ayni binada. Tatile gitme imkaniniz yokmu esinle

Cok haklısın canım ya. 2 gündür lokma girmedi ağzıma. Sinir oldum. Görümce belaları 1 ay sonra gidiyo rahatlıcam. Buda şimdi kızlarıda gidince hepten giren çıkan olmucak bari ben giriyim eve diye uğrasıyo. Maalesef bu sene tatil de yok bize off cok bunaldım...

Canini sikma gormezden gel kapini kapat basarsa zile bassin bassin gitsin dustaydim dersin kocanada uyuyordum dersin yuzsuz yaaa suna bak

Canini sikma gormezden gel kapini kapat basarsa zile bassin bassin gitsin dustaydim dersin kocanada uyuyordum dersin yuzsuz yaaa suna bak
Ay yüzsüzta kendisi canım. Daha anlatsam roman olur. İnan bıktım artık. Bu yüzden boşanmayı düşünüyorum ama kendime güvenim yok...

Oda ayrı bi dert... hiçbisey dediği yok. Dün beni azarladıgını söyledim. Beş dk sonra kapıdan annesini gördü çağırıyor gel çay iç diye. Kafasından aşağı dökesim geliyor cayı.
Kv kp, ne kadar evi ayırsanızda biz ensenizdeyiz maddi manevi sürekli bişeyler istiyolar. Bana nispet yapıyolar oğlumuzunda olsa bizimde sayılır para mal mülk kafasındalar...
Eş de ezik gibi yok diyemiyor . Bana gelince aslan kesiliyor...

bir dahakine daha cok kirlet temizlik takintisi var belliki gorumcenede is buyurursa al cayini otur begenmiyosa otursun kendi yapsin
Aynen ya. Camları geçen sene kendi siliyodu. Perdeleri yıkıyodu. Bu senede halıları istettti yıkadı. Yıkamaya vericem bayrama yakın dedim bi ton laf söyledi aldı götürdü. Parasını verdim almadı. Tatlı yaptım yolladım bende. Ama hiç içim rahat değil onlara muhtac olmam için böyle yaptı.
Bugünde yogurt mayaladım üstüne ince bişey örttüm o sırada görümcemle geldi. Böyle yogurtmu mayalanır şunun üstüne abinin hırkasını getir örtüyüm ben. Tam 3 kere böyle mi mayalanır bu dedi. Ben içerdeydim duymazdan geldim zaten 2 dk içinde çıktı yatak örtüsüne bakmaya gelmis. Hiçte yanında gitmedim konusmadım ilk geldiginde gülümsedim sadece ama gene içime dert oldu ya. Fırsat kolluyorum lafını vermek için fırsat geçmiyo elime
Bide sürekli tavır değiştiriyo mesela kızımı bahçeye götürüyo geri geldiginde kapıdan bırakıp' hadi git annen orda bak annesi kızın geldi felan diyo. Sanki aramız iyiymş gibi..

Cevabini ver tersle yine kussun rahat et bunu devamli tekrarla
Ay cidden ağzıma bi laf gelse aynen böyle yapıcam. Zaten 1 ay kaldı o cok sevgili kızları gitsin desteksiz kalsın görücem ben onu tek başına.
Bide sürekli tavır değiştiriyo mesela kızımı bahçeye götürüyo geri geldiginde kapıdan bırakıp' hadi git annen orda bak annesi kızın geldi felan diyo. Sanki aramız iyiymş gibi..

Valla yapiyorum bazen bahçeye çıksam gene görüyorum ama canım ya aslında geldigi 2 dakika içinde oluyor bunlar. Bugünde oldu mesela mayaladıgım yogurda 40 laf saydı yukarda da yazdım. Belki 2 dk durmamıştır girdi örtüye baktı çıkarkende o lafları söyledi. Son demlerimi yaşıyor kuma gibi birbirimizi yememize az kaldı:)) ben lafını versem daha gelmez işte uğraşamayacağı biri olmam lazım :)) kolay geliyo ona şuan

tavizi sen vermissin bence bizimkiler 15 gunde bir baska sehirden gelir en basindan nasil bir mesafe koymussam buzdolabimi bile acarken izin alir ama bizimkilerinde cocuk konusunda agzi durmuyo gorumcem bayilir aile planlamasi yapmaya bi cocuk daha yapin 2 cocuk daha yapin en son onada bezini mamasini sen karsilayacaksin yapayim dedim ondan beeidir sesi cikmiyo param gidecek diye :)

Evet evet çok taviz verdim ya. İyi demişsin valla hakediyolar. Görümceler cok sinirimi bozarsa onlara laf vuruyorum geçende bi atıstık. Kv biliyor ya bana bisey diyemez diye kızının sinirini alıyo benden. Bu saatten sonra lafını versem abes duracak değişti diyecek havalara girdi diyecek eminim. Ama çöpe bile karışsa ağzının payını vercem.

Ayni dengesizden bende de var seni cok iyi anliyorum hicbir olay olmadigi halde kadin gel git yasiyor ruh hali dengesiz... sen de araliklarla küs ki biraz rahat edesin

Ayni dengesizden bende de var seni cok iyi anliyorum hicbir olay olmadigi halde kadin gel git yasiyor ruh hali dengesiz... sen de araliklarla küs ki biraz rahat edesin
Aynen canım ya . Aslında biz küsüz kavga etmiştik. Gecen mecburi bi durumdan dolayı konuşmak zorunda kaldım evine gidip. Oda ondan beri başladı. Tam 5 aydır gelmıyordu okadar rahattım ki. Bide küssem konuşmuyorum mesela ama o beni pıstırdığını düşünüp iyice coşuyor cocukla konusur gibi..

Allah senin de yardimcin olsun insallah

seni yiyecegine onu yesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…