- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
Harca bacım kocanın parasını sonuna kadar hakkındır o senin ailen o adam senin için çalışıyor bu kadar :) anası da kudursun ohhhadam kendisi çalışıyor eşiyle yiyiyor 3. kişiye de ne düşer acaba?
Sen kocana sıkı sıkı sarıl canım anahtar kocanda :)Aynen ya eşim bide evcimendir yani aldığı maaşı felan direk eve getirir hep bende durur. Sürekli bunu sorduruyor görümcemlere bende böyle böyle diyorum:))) cidden okadar belli ediyo ki tavırlarıyla ...
anahtar? bunu sevdim. olunca ben de anahtarı sıkı sıkı tutacağım.Sen kocana sıkı sıkı sarıl canım anahtar kocanda :)
Ay valla öyle canım istediğini yapsınnn aklınca bana huzur vermeyecek peh ben eşimle iyiyim o dış kapının mandalı:))) hayır ne güzel gelmiyodu ne olduda geliyo yaaa. İns gelmez dua ediyorum gelirsede birazda ben onun moralini bozayim:))Harca bacım kocanın parasını sonuna kadar hakkındır o senin ailen o adam senin için çalışıyor bu kadar :) anası da kudursun ohhh
Aslında bi ihtimal var canım ya ama birikim yapmamız lazım bu olaylar olunca elimizdekini kaybettik bi andacnm keşke oradan ayrılsanız. gözünün önünde olmasan.
bence ilk hedefin bu olmalı. kurtul onun yanından. seninle ilgili bilgi kaynaklarını da kes.Aslında bi ihtimal var canım ya ama birikim yapmamız lazım bu olaylar olunca elimizdekini kaybettik bi andaarsamız var ev yapma durumu var oraya
Sana bi şey anlatayım bu kv olayları yüzünden eşimle aram çok bozuktu bir akşam arkadaşlarımıza oturmaya gittik ben içerideyken eşim demiş ki ben onun sonuna kadar haklı olduğunu biliyorum ama bunu ona söylersem bi daha onu tutamam demişanahtar? bunu sevdim. olunca ben de anahtarı sıkı sıkı tutacağım.
Kız ötsün dursun bişey yapma inadına gül o ne diyosa tersini yapKızlar önceki konularımı da okursanız daha iyi olur.
Sorun şu ki kayınvalidem bana sürekli ezik, bişey bilmeyen, salak muamelesi yapıyor. Bayadır küstük ne güzel görüşmüyoduk bugun bişeyi fırsat buldu geldi 5 dklıgına . temizlik yapıyorum halılarımda biraz batmıştı. Elini beline koymuş bağırıyor "bu ne böyle kir cocuk yapıyosa sokma yazık değil mi biri gelse bize küfreder 100 kere göz kalemini odada açma dedim mafolmuş halı!!!" Duymamazlıktan geldim. Herşeyi ben bilirim ben yaparım diyor.
Evimin temizliğine bile muhalefet. Yavaştan bütün evi temizliyorum ama o sanki temizlemiyor musum gibi gelip görümceme ' şu perdeleride sök makineye atalım yıkansın' gibi şeyler söylüyor. E ben zamanı gelınce yapıcam zaten. Size mi kaldı.
Hanım ağa gibi tavırlarrr.Baktı baktı cevap yok çıktı gitti. Kadın beni böyle azarlamassa rahat etmiyor ya.
5 aydır küsüz ve sırf azarlamak için gelmeye çalışıyor kadın.
Sürekli böyle bişey yere düşse abartıyor normal bişeyi bile düşmana küfür eder gibi söylüyor. Sesini yükseltiyor.
Sanki bana karşı büyük bi öfkesi var. beni ezip sindirmeye çalışıyor ve başarıyor. Bende salak gibi anne anne diyorum aşırı güler yüzlüyüm. Sanki ona bi muhtaclıgım biseyim var gibi çekingenlik. Yeri geliyor maddi manevi yardımcı oluyoruz onlara ama aklınca benden üste çıkıp sanki mecburmusuz da yapıyormusuz gibi gösteriyor. Yani ben büyüklenirim sanıyor .
Kızlar sizce nası bi tavır almalıyım. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Bu zamana kadar hiç tersine gitmedim bişey demedim büyük bi saygım var ona gereksizce ve o saygıyı bi bozarsam kuma gibi birbirimizi yeriz. Eşimede bunu söyledim.
İnanın ayarım yok bi ağzımı açarsam büyuk oldugunu unuturum.
Alttan alttan da yapamıyorum hiçbişeyi.
Bu tarz insanlarla nasıl başa çıkılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?