• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım şu aile meselelerinden:((

Canım biraz ağır olacakta halt etsinler seni yolunacak kaz bildiler heralde bu ne be sen sanki aptalmısın eğer isterlerse ayağınızı yorganınıza göre uzatın ben 20 li yaşlarda insan bunu düşünüp 25 milyar ikinci ele biniyosam kimse kusura bakmasın alnımda enayi yazmıyo ben bilmiyodum sıfıra binmeyi sanki de ve gerekirse altındaki arabayı sat otomatik sıfır alacam de canımı sıktılar ya
üstelik biz karı koca memuruz çok şükür kazancımız iyi ona rağmen borçtan nefret ederim diye lüks bir araç istemedim.Adam zaten kendisine sormadan araba aldık diye bizim arabaya bi milyon kusur bulmuştu iki hafta içindede nispet yapar gibi gidip sıfır araç almıştı kv bile sormadan.İki oğlum memur ne olacak demişti alırken.En mantıklısı zaten eşime biraz daha yüksek model bir araba aldırmak olacak içime sinmesede

Canım valla vermeye gönülleri yoktu zaten.Bu yıla kadar da hiç para stemediler gerçi borcumuzun olduğunu biliyorlardı.Yazın bitti çok şükür.Önce dershane parası dediler tabi kardeşidir dedim bişey olmaz ama araba için de isteyecekler eşimi tanıyorum yok diyemez
Onlardan önce sen hızlı olup borca sokacaksın o zaman eşini.. Benimkinin ailesi de bu yıl bekar kaynıma evlenince oturması için ev almamızı bekliyordu avcunu yaladılar bizim daha evimiz yok ben ev alcakmışım tapusu biizm olcakmıs ama içinde kayınım oturacakmış olduuuu 5 kuruş kira verirler miydi acaba?? Ben de kredi çekip ev aldırdım eşime.. Eşim korkusundan 3 aydır ev aldığımızı bile söyleyemiyordu ailesine.. Şimdi söyledi bu kez de aldığımız eve kulp buluyorlar.. Yok küçükmüş yok bilmem neymiş sanki istanbulda evler çok ucuz.. Vel hasılı kelam sakın arkadaşım beş kuruş verme sonra çok pişman olursun onlardan önce sen de eşine arabanın modelini yükseltelim diye

eşinize şimdiden çıtlatın bu durumu beş kuruş vermem deyin kendi maasından vereceksen ver geri kalanla da evi geçirdirebilecek misin diye söyle ama yumuşak tabi :) bakalım yiyecek mi o zaman. aileyi tanıyorsan o para size dönmez ya da bizde arabamızı değiştiriyoruz deyin. olmadı eşinizi başka borçlara sokun para kalmasın elinde.
Para tamamen dönmez diyemiyorum ama eşime pek güvenmiyorum para mevzularından ailesine hiç güvenemem.Evlendikten dokuz ay sonra eşimin on binlik kredi ödediğini öğrendim oda tesadüfen olmuştu.e ben ailesine nasıl güveneyim

Merhaba kızlar
Off şu güzelim tatil günü yine moralim bozuldu kısaca anlatayım kızlar. İki yıllık evliyim çocuğum yok.Eşimde bende çalışıyoruz çok şükür kimseye muhtaç değiliz.Evlenirken de ne eşimin nede kendi ailemin yardımını istemedik zaten onlarda öyle çok zengin insanlar değiller orta halliler.Hatta düğünde bilezikler dışında tek bir çeyrek altın bile almadım olduğu gibi verdik daha doğrusu aldırlar.Neyse gözümde değil zaten.Ya asıl meseleyse geçen şubat tatilinde oldu.Biz kredi çekip araba alacaktık ilçede olduğumuz için şart bize.kp arabası 15 bin liralık falandı oda bende alacam dedi.İyi tamam bizi ilgilendirmez bütçesine göre gider alır herhalde,biz 25 bine ikinci el bir araba aldık hamdolsun. kp bir hafta sonra gidip 50 binlik sıfır araç almış 20 bin vermiş 30 bin borç.Aldığı yerden de böldürmüş her ay 1250 ödüyor.Bu arada sadece emekli ve yazları üç dört ay elektrik işi oluyor inşaatlarda çalışıyor geliri okadar yani.Emekli maaşıda 1100 lira.Kışın ödemelerde sıkıntı yaşarsam bekar öğretmen kaynım var ondan alacaktı sözde borç ama inanmıyorum.Neyse beni çokta ilgilendirmez bu durum kendileri bilirler taki bugüne kadar.Bekar kaynımda araba alacakmış hemde kredi çekip.Off şimdi sinirleniyorum borç resmen bize kalacak.Eşime bişey demedim tabi ama eminim bir kaç hafta sonra bizden isterler.Ya bende güvenemiyorum aylık bin lira vermek zorunda kalırız ama tekrar ödermi ödemezmi bilemiyorum siz olsanız ne yapardınız güvenip borç vermelimiyim sizce.
Bence su an aylık 1000lira veremeyen adam ileride o borcu hic ödeyemez esinle konuş geliri belli giderleri belli sıfır araba alinirken bunlar dusunmeliydi de. Ille verilmeli derse de sen erkek olarak eve bakmakla yükumlusun benim maasimla asla boyle bi ise kalkışma gönlüm yok de, sert tepki ver ki eşin yuz bulmasin derim ben

masal3487 masal3487 sakin o borcu odetme esine ayrica sizemi guvendiler esine gerekirse rest cek hem yarin bu borcu odersen arkasi gelir baska seyler isterler

Onlardan önce sen hızlı olup borca sokacaksın o zaman eşini.. Benimkinin ailesi de bu yıl bekar kaynıma evlenince oturması için ev almamızı bekliyordu avcunu yaladılar bizim daha evimiz yok ben ev alcakmışım tapusu biizm olcakmıs ama içinde kayınım oturacakmış olduuuu 5 kuruş kira verirler miydi acaba?? Ben de kredi çekip ev aldırdım eşime.. Eşim korkusundan 3 aydır ev aldığımızı bile söyleyemiyordu ailesine.. Şimdi söyledi bu kez de aldığımız eve kulp buluyorlar.. Yok küçükmüş yok bilmem neymiş sanki istanbulda evler çok ucuz.. Vel hasılı kelam sakın arkadaşım beş kuruş verme sonra çok pişman olursun onlardan önce sen de eşine arabanın modelini yükseltelim diye
evet en mantıklısı zaten borca sokmak adamı.Sizinkilerde çok fenalarmış ama eşin mantıklı davranmış.evinizde hayırlı uğurlu olsun güle güle mutlulukla oturun

Bence su an aylık 1000lira veremeyen adam ileride o borcu hic ödeyemez esinle konuş geliri belli giderleri belli sıfır araba alinirken bunlar dusunmeliydi de. Ille verilmeli derse de sen erkek olarak eve bakmakla yükumlusun benim maasimla asla boyle bi ise kalkışma gönlüm yok de, sert tepki ver ki eşin yuz bulmasin derim ben
İnşaat işlerini bilirsiniz belki bi tek yazın üç dört ay oluyor adam yedi sekiz bin kazanıyor.Diğer aylar boş evde oturuyor.Eşim diyorki şimdi istese ben ne diyeyim yok mu diyeyim sen babana yok diyebilirmisin diyor

üstelik biz karı koca memuruz çok şükür kazancımız iyi ona rağmen borçtan nefret ederim diye lüks bir araç istemedim.Adam zaten kendisine sormadan araba aldık diye bizim arabaya bi milyon kusur bulmuştu iki hafta içindede nispet yapar gibi gidip sıfır araç almıştı kv bile sormadan.İki oğlum memur ne olacak demişti alırken.En mantıklısı zaten eşime biraz daha yüksek model bir araba aldırmak olacak içime sinmesede
Hatta kendine ayrı bi araba al o kadar çalışıyosun bende memurum şuan doğum iznindeyim 5 kuruş parasızım o ayrı:) bizim araba kapıda kimin işi varsa o alır eşim gitmez işe arabayla bende olur genelde bazen o alıyo işte ona bile dayanamıyorm ben ödüyorum o arabayı niye hep sende kalıyo diye bende araba istyorm yada kendine al diye tırmalıyorm tamam alalımda iki arabayı ne yapcaz diyo olsun diyorm:) ki kp borcu beni hiç ilgilendirmez kendi babanında kızı memur ona ver o zaman eşine eğer verirsen beni ezersin herkes kendi ailesine araba alsın bende ağac kovuğundan çıkmadım babamda hakediyo de

masal3487 masal3487 sakin o borcu odetme esine ayrica sizemi guvendiler esine gerekirse rest cek hem yarin bu borcu odersen arkasi gelir baska seyler isterler
Arkası gelir eminim ama işte eşim biraz tuhaf biri ve ailesine çok düşkün eminim haftalarca konuşmaz benimle çocuk gibi küser

Hatta kendine ayrı bi araba al o kadar çalışıyosun bende memurum şuan doğum iznindeyim 5 kuruş parasızım o ayrı:) bizim araba kapıda kimin işi varsa o alır eşim gitmez işe arabayla bende olur genelde bazen o alıyo işte ona bile dayanamıyorm ben ödüyorum o arabayı niye hep sende kalıyo diye bende araba istyorm yada kendine al diye tırmalıyorm tamam alalımda iki arabayı ne yapcaz diyo olsun diyorm:) ki kp borcu beni hiç ilgilendirmez kendi babanında kızı memur ona ver o zaman eşine eğer verirsen beni ezersin herkes kendi ailesine araba alsın bende ağac kovuğundan çıkmadım babamda hakediyo de
Canım klasik bir söz olacak belki ama benim babam hayatta tenezzül etmez istemez kız oğlan fark etmez.Ki babamın altında kırmızı şahin bir araba var.Maddi olarakta eşimin ailesinden çok daha durumları iyi babamların.Ama iki bekar oğlum var ne yapayım lüks aracı diyor babam.Üstelik iki kardeşimde öğretmen ona rağmen hala kırımızı şahine biniyor

Boyle bi sacmalik olabilirmi sen butcene gore aliyorsun adam kime guveniyosa artik gidip 50 bin liralik araba aliyo oldu canim baska derdi varmiymis kime guvendiyse o odesin gerekirse hir gur cikar sakin odeme

Vermem,parası yoksa 50 bin liralık arabaya binmez, varsa ne ala, sağlık harcaması değil ki bu, tamamen lüks, esin seni çiğneyip verirse maaşından aynı miktari sen de ailene ver onların da durumu iyi değilmiş
Haklısın canım eşim ailesine verirse bende kendi aileme veririm.Annem harcamaya kıyamaz gerçi benim için biriktirir ama olsun yinede gönderirim

Boyle bi sacmalik olabilirmi sen butcene gore aliyorsun adam kime guveniyosa artik gidip 50 bin liralik araba aliyo oldu canim baska derdi varmiymis kime guvendiyse o odesin gerekirse hir gur cikar sakin odeme
Tatlım alırken bize ve bekar oğluna güvendi hatta açık açık verirsiniz dedi.Fakat oğlu kredi çekip araba alacakmış anlayacağınız bize kaldı.Ha bide borç diye isteyecekler ama geri verirlermi orası muamma

E
Güzelim ben öğretmenim öyle işten ayrılıyorum inandırıcı olmaz.Ya eminim borç diyecekler ama verirler mi işte ona güvenemiyorum.düğünün her şeyini biz karşıladık canım eşimle.Zaten takılan paralar salona gitti altınlarda verdik işte.Bizim Malatyada genelde verirler bende ne olacak dedim sonra bizden aylık para falan istemeye yüzleri olmasın diye verdim
Eşine şimdiden soyle babanın keyfini ben alın terimle odemem diye zor mu?

Haklısın canım eşim ailesine verirse bende kendi aileme veririm.Annem harcamaya kıyamaz gerçi benim için biriktirir ama olsun yinede gönderirim

İster harcasın ister biriktirsin açıkça bunu yap yani, onunki ana baba seninkiler patlıcan kurusu mu

Tatlım alırken bize ve bekar oğluna güvendi hatta açık açık verirsiniz dedi.Fakat oğlu kredi çekip araba alacakmış anlayacağınız bize kaldı.Ha bide borç diye isteyecekler ama geri verirlermi orası muamma
Esinle tatli dille guzel bi sekilde konus baktin esinde onun kafadinsan gidiyor elden gelen baska bise yok bagir sen oemek zorunda degilsin

İnşaat işlerini bilirsiniz belki bi tek yazın üç dört ay oluyor adam yedi sekiz bin kazanıyor.Diğer aylar boş evde oturuyor.Eşim diyorki şimdi istese ben ne diyeyim yok mu diyeyim sen babana yok diyebilirmisin diyor
Bizimde borcumuz var diyebilir. anladigim kadariyla sizin bi birikiminiz de yok. 1000 lira vermek kolay degil ki her ay. De sende ben babama yok derim o da beni anlar de.

Bizimde borcumuz var diyebilir. anladigim kadariyla sizin bi birikiminiz de yok. 1000 lira vermek kolay degil ki her ay. De sende ben babama yok derim o da beni anlar de.
Yok canım birikim, borç yeni bitti.Bizde her ay iki binlira atalım kenara diyorduk eğer isterlerse bende kendi aileme de gönderecem tek çözüm bu ya da adamı borca sokacam

Esinle tatli dille guzel bi sekilde konus baktin esinde onun kafadinsan gidiyor elden gelen baska bise yok bagir sen oemek zorunda degilsin
Eşimin ailesi kadınlara pek değer vermezler.Mesela kv hayatta stemiyordu araç almasını kp kadının fikrini bile almadı.Allahtan ben çalışıyorum okadar ezikleyemiyor ama babasının kafasından benimki ne yazıkki

Back
X