Önceki sayfalardan birinde konu sahibesi söylemişti ve ben tüm bu sorunların sebebi olarak görmüştüm. Kocası 25 yaşındaymış. Çok kısıtlayıcı bir ailede hiçbir şey yaşayamadan "evde oturan kız gibi" büyümüş. Ben önce niye tesettürlü bir kadınla evlendiğine kızdım. Konu sahibesi büyük bir ihtimalle ailesinin zoruyla evlendiğini kendi istemediğini söyledi. Bu yüzden de kocasının kendini güzel bulmadığını düşünüp üzülüyor.
İnsan doğasından gelen normal açlıklar bastırılınca sonra sapıtıyor. Çocuğa hangi yiyecekleri yasaklarsan okula gittiğinde kantinden ilk onları alıyor, devamlı alıyor, o açlığı hiç bitmeyecekmiş, o gofrete ne kadar yese doyamayacakmış gibi geliyor. Sen genç bir erkeği al, kanı kaynarken, hormonları tavan yapmışken bir kıza bakmasını, bir kızı öpmesini, çıplak görmesini engelle, sonra kendi istediğin genç bir kızın başına at kurtul. Ben konu sahibesinin acılarına üzülüyorum, evhamını da anlıyorum. Bir yandan da kocasına acıyorum. Belki sosyal medyada tanımadığı genç güzel kadınları takip edince veya onlar tarafından takip edilince açlığını hissettiği, hayal ettiği gibi bir hayatı olduğuna kendini inandırıyor. Tüm hesaplarını kapatırsa o açlık yine bir yerden patlayacak. Belki gerçek hayatta aldatmaya kadar gidecek.