• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım su sosyal medyadan

Biz de erkek arkadaşımla Twitter ve Instagram kullanıyorduk ama hesaplarımız gizli - kilitli olarak. Eşiniz de hesabını kilitleneli ve herkesi takip etmemeli diye düşünüyorum, sinirlenmekte haksız değilsiniz. Tanımadığı insanları silmesini ve hesabını kilitlemesini söyleyin bence, madem kullanacak koşullu kullansın.
Valla o sosyal medyadan insan çok nazar kapıyor. Biz erkek arkadaşımla resim yüklerdik 10-15 dk sonra kavga ederdik:KK53: Sonra tamamen kapattık şu an çok rahatız :nazar: İnsanlar mutlu resim kaldıramıyor oradan, arkadaşın da olsa kötü niyet besliyorlar. Kendi arkadaşlarımdan da biliyorum birisi sevgilisi ile fotoğraf koysa "baksana millet oh mutlu" diye söylemlerde bulunuyorlar:KK53::KK53: kaka bu sosyal medya kaka:KK53:
Anlayisli olsa keske ben birsey desem hemen beni sucluyor sen kiskancsin beni sapik olarak mi goruyorsun diye

Anlayisli olsa keske ben birsey desem hemen beni sucluyor sen kiskancsin beni sapik olarak mi goruyorsun diye

"Ben sana sapık demiyorum ki tanımıyosan kızları takip etme, yoksa bende açacağım" demeniz belki bir fayda eder. Sizde açın, resimler yükleyin, erkekleri takip edin mesela. Nasıl oluyormuş anlasın. Sizde "ben sapık değilim sosyalleşiyorum ah nasıl haklıymışsın kullanmakta çok eğlenceli" diye nispet yapın bence. Geri vites gelir bu şekilde.

"Ben sana sapık demiyorum ki tanımıyosan kızları takip etme, yoksa bende açacağım" demeniz belki bir fayda eder. Sizde açın, resimler yükleyin, erkekleri takip edin mesela. Nasıl oluyormuş anlasın. Sizde "ben sapık değilim sosyalleşiyorum ah nasıl haklıymışsın kullanmakta çok eğlenceli" diye nispet yapın bence. Geri vites gelir bu şekilde.
Benim var ama benim sadece arkadaslarim var ben erkekleribtakip etsem hic ruhu bilebduymaz bakmazki benim takipcilerime falan

Valla canım bizde o saydıklarından bir face yok.. Onu kullanmayı ikimizde istemiyoruz..
Diğer sosyal medya araçlarını kullanıyoruz, herşeyin dozunda kullanmak önemli olan bence..
Ne bende ne eşimde tanımadığım bir tek insan evladı yok..
Eşinle konuşup halletmelisin, durduk yere başına ağrılar girer sonra..

Canım sen çok gitmissin eşinin üstüne.
Git demesi de o yuzden. Bunalmış adam.
Biraz rahat olsana kendi kendini yiyip bitiriyosun resmen. Bi de eşini kendinden uzaklaştırıyosun.
Ortalık bi durulsun sonra sakince konuşursunuz tekrar

benim sevgilimin bayan versiyonusunuz sizde. O da tanımadığın insanları niye takip ediyorsun ama ben bayanları takip ediyorum %90 hep yemek yaapan bayanlar oluyor tarif için. Tamamen merak aslında. Siz de eşinize sorun bi bakalım cevabı ne olacak?

Sordum yegeni eklemis yalnislikla diyor kiskanc oldugumu biliyor ama uzerine gittum ama hep ayni seyi yapiyor bende sıkıldım artik

Canım sen çok gitmissin eşinin üstüne.
Git demesi de o yuzden. Bunalmış adam.
Biraz rahat olsana kendi kendini yiyip bitiriyosun resmen. Bi de eşini kendinden uzaklaştırıyosun.
Ortalık bi durulsun sonra sakince konuşursunuz tekrar
Ben o. Zaman her yaptigi seyde susuyum mu benimde sabrim var yoruldum iyice sogursa kendisi kaybeder ne deyim.simdu

Alışmış kudurmustan beterdir sana kapattim bile dese fake isimle acar takip eder ruhun duymaz en iyisi gozunun onunde olsun sifresi falan varsa yine iyi kendiliginden bos bulup kapatmasi lazim harbinden cok bos o tür sacmaliklar şükür esimle bizde hicbiri yok kendisi istedi iyiki de istemis

Herkes başlamış yine sosyal medyanın suçu ne asıl suç kocanda diye, bu tip konulardaki fix yorumdur bu,asıl kızılan sosyal medya değil koca oluyo zaten ama ani bi tepkiyle öyle yansıtılıyo bunu anlayamadı kadınlar,kadınlarımız..

insanın kanı bozuk olduktan sonra ne yapacaksa yapar zaten

kızı eşin takip ediyor sosyal medya kendi kendine otomatik olarak takip etmiyor ya

sosyal medyayla ne alakası var edepli kullandıktan sonra hiç bir zararı olmaz
Oylede sosyal medya adi ustunde neden aldatanlarin cogu sosyal medyada n oluyor goruyor begeniyor cevap yazıyor demi

Herkes başlamış yine sosyal medyanın suçu ne asıl suç kocanda diye, bu tip konulardaki fix yorumdur bu,asıl kızılan sosyal medya değil koca oluyo zaten ama ani bi tepkiyle öyle yansıtılıyo bunu anlayamadı kadınlar,kadınlarımız..

Şahsen ben bu sitede spesifik olarak facebooka beddua edip, facebook olmasaydı bunlar başıma gelmezdi diyen insan gördüm. Keşke kadınlarımız erkeğin mayasında olduktan sonra facebook olmasa da ya da instagram olmasa da böyle şeyler olabileceğini gerçekten idrak ediyor olsa.

twitter da benim de hiç tanımadığım kim olduğunu merak dahi etmediğim takip ettkilerim takip edenler var...
twitter da ise bence boşuna evham yapıyorsunuz
görüşleri hoşuna gidiyor, yorumları hoşuna gidiyor ironisi, konusu hoşuna gidiyor insan takip ediyor sayfa haricinde tanımadığım kişi (kız-erkek) olarak takip ettiklerim de var
instagramda da benim yok ama arkadaşlarımın hiç tanımadığı takip ettiği için takip ettiği erkek kız var
not:ben bekarım

bu kadar dert etmeyin... zorla da aklınıza getirmeyin..
sorun yok derse de dert etmeyin... telefon hep ortada mı geliş-gidişi belli midir bu tip şeylere bakın bence
kendinizi dert sahibi yapmayın

Oylede sosyal medya adi ustunde neden aldatanlarin cogu sosyal medyada n oluyor goruyor begeniyor cevap yazıyor demi
psikolog demeyin tedavi ol demeyin diyorsunuz
buraya yazarark terapi olmaya çalışıyorsunuz herhalde!!
hep aynı konular hep ama o zaman eşiniz aldatmış sizi ondan bu güvensizlik
adam eğer yapmadıysa öyle bişey Allah adama kolaylık versin size de acil şifalar versin

işte durum burada, o size güveniyor, siz niye bu kadar kurcalayıp hayatı kendinize zehir ediyorsunuz. bu adam hiç sizi aldatmaya teşebbüs etti mi?
Önceki sayfalardan birinde konu sahibesi söylemişti ve ben tüm bu sorunların sebebi olarak görmüştüm. Kocası 25 yaşındaymış. Çok kısıtlayıcı bir ailede hiçbir şey yaşayamadan "evde oturan kız gibi" büyümüş. Ben önce niye tesettürlü bir kadınla evlendiğine kızdım. Konu sahibesi büyük bir ihtimalle ailesinin zoruyla evlendiğini kendi istemediğini söyledi. Bu yüzden de kocasının kendini güzel bulmadığını düşünüp üzülüyor.

İnsan doğasından gelen normal açlıklar bastırılınca sonra sapıtıyor. Çocuğa hangi yiyecekleri yasaklarsan okula gittiğinde kantinden ilk onları alıyor, devamlı alıyor, o açlığı hiç bitmeyecekmiş, o gofrete ne kadar yese doyamayacakmış gibi geliyor. Sen genç bir erkeği al, kanı kaynarken, hormonları tavan yapmışken bir kıza bakmasını, bir kızı öpmesini, çıplak görmesini engelle, sonra kendi istediğin genç bir kızın başına at kurtul. Ben konu sahibesinin acılarına üzülüyorum, evhamını da anlıyorum. Bir yandan da kocasına acıyorum. Belki sosyal medyada tanımadığı genç güzel kadınları takip edince veya onlar tarafından takip edilince açlığını hissettiği, hayal ettiği gibi bir hayatı olduğuna kendini inandırıyor. Tüm hesaplarını kapatırsa o açlık yine bir yerden patlayacak. Belki gerçek hayatta aldatmaya kadar gidecek.

Önceki sayfalardan birinde konu sahibesi söylemişti ve ben tüm bu sorunların sebebi olarak görmüştüm. Kocası 25 yaşındaymış. Çok kısıtlayıcı bir ailede hiçbir şey yaşayamadan "evde oturan kız gibi" büyümüş. Ben önce niye tesettürlü bir kadınla evlendiğine kızdım. Konu sahibesi büyük bir ihtimalle ailesinin zoruyla evlendiğini kendi istemediğini söyledi. Bu yüzden de kocasının kendini güzel bulmadığını düşünüp üzülüyor.

İnsan doğasından gelen normal açlıklar bastırılınca sonra sapıtıyor. Çocuğa hangi yiyecekleri yasaklarsan okula gittiğinde kantinden ilk onları alıyor, devamlı alıyor, o açlığı hiç bitmeyecekmiş, o gofrete ne kadar yese doyamayacakmış gibi geliyor. Sen genç bir erkeği al, kanı kaynarken, hormonları tavan yapmışken bir kıza bakmasını, bir kızı öpmesini, çıplak görmesini engelle, sonra kendi istediğin genç bir kızın başına at kurtul. Ben konu sahibesinin acılarına üzülüyorum, evhamını da anlıyorum. Bir yandan da kocasına acıyorum. Belki sosyal medyada tanımadığı genç güzel kadınları takip edince veya onlar tarafından takip edilince açlığını hissettiği, hayal ettiği gibi bir hayatı olduğuna kendini inandırıyor. Tüm hesaplarını kapatırsa o açlık yine bir yerden patlayacak. Belki gerçek hayatta aldatmaya kadar gidecek.
işte bunlar hep çocuğunu kendi malı sayan aileler yüzünden.
aile adamı mahvetmiş, baskıladıkça baskılamış. adam da karısının özgüvenini mahvediyor.
koca zaten kendine bir dünya kurmuş, kendi dünyasından uzaktaki o kadınlar tarafından takip edilince kendini hiç yaşamadığı bir dünyada sanıyor ama bu arada da olan karısına oluyor.
bence bir süre başbaşa kalmaları ve ikisi de kaçak güreşmeden konuşmaları gerekiyor.

işte bunlar hep çocuğunu kendi malı sayan aileler yüzünden.
aile adamı mahvetmiş, baskıladıkça baskılamış. adam da karısının özgüvenini mahvediyor.
koca zaten kendine bir dünya kurmuş, kendi dünyasından uzaktaki o kadınlar tarafından takip edilince kendini hiç yaşamadığı bir dünyada sanıyor ama bu arada da olan karısına oluyor.
bence bir süre başbaşa kalmaları ve ikisi de kaçak güreşmeden konuşmaları gerekiyor.
Hayal öyle güzel bir şey ki. Haydi twitter, facebook neyse de bu instagram insanı çok güzel kandırıyor. Bir bakıyorsun önünde çok lezzetli bir tabak yemek, hiç gitmediğin bir sahilde günbatımı, sana dönüp bakmayacak bikinili bir kadın. Elini uzatsan değecekmişsin gibi. 'Birilerinin gözleri şu anda bunları görüyorsa benimki niye görmesin' diyorsun. O fotoğrafları çekenleri takip ediyorsun. Hele öyle şanslı insanlar seni takip ederse daha bir mutlu oluyorsun. Bu adamın açlığı cinsel yönde olduğu için bikinili, dekolteli kızların peşinde. Kimisinin gözü açtır o yemek peşinde olur. Ayakkabıya meraklı olanlar veya modaya tapanlar yabancıların gardıroplarının peşinde. Bakıp hayal ediyorsun. Forumdaki evli kadınlar ise, 'evli bir adam bakamaz, hayal edemez' diyorlar. Belki ben evli olmadığım için anlamıyorum. Ama şunu biliyorum, benim kocam benim kimin, neyin resmine baktığıma karışırsa çok mutsuz olurum.

Back
X