• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım su sosyal medyadan

Ben takintiliyim digerlerini bilemem takiyorlarmi takmiyorlarmi ben tesetturlu birisiyim esimin neden acik dekolteli giyenen birisinin takip etmesini istemiyorum cunku kiskaniyorum elimde degil

O zaman ben tesettürlüyüm hayat tarzımız bu de kapalı instagramı olsun madem. Hayat tarzı olarak oldukça farklı bakış açılarımız var ondan sizi anlamam mümkün değil. Ama tavsiyem rica etmeniz ve kapalı instagrama geçmesini istemeniz olabilir. O zaman isteyen herkes takip edemez böylece tanımadıklarınız onu takip edemez. Ama bu da çözüm değil zira orda bakmak istedikten sonra #kadın yazar yine bakar engelleyemezsiniz. Boşa sosyal medyayı suçlamayın bence. Eşinizin isteği bu demek ki.

İyi de bunu eşinle konuşman lazım biz ne desek boş.

aynı şeyi biz de yaşıyoruz... hatta sabah yasadık... eskiden birşey yapsalar ruhumuz duymazdı... şimdi face twitt instg whatsapp gbi yerleren hersey cıkıyor... huzurum bozuluyor...

Aynen bende cok sinir olmaya basladim maden actin niye kizlari onu bunu takip ediyorsun biliyorum ben o takip sayisi cogalacak cogunluguda kiz olacak o zaman ben kapattirmssini bilirim

canım tartışmadan konuş ve kendinden emin olarak konuş, sendeki ciddiyeti ve kararlılığı görsün, ama bağırarak çağırarak değil, ciddi ve kendinden emin ve kararlı bir şekilde, ben eşimin faceden bi kaç şeyini yakalamıştım, tartışmadan baya bir göz dağı verdim sonra baktım facene falan kapatmış, yani demek istediğim tartışmadan yap yoksa haklıyken haksız oluyor insan

aynı şeyi biz de yaşıyoruz... hatta sabah yasadık... eskiden birşey yapsalar ruhumuz duymazdı... şimdi face twitt instg whatsapp gbi yerleren hersey cıkıyor... huzurum bozuluyor...

Yani size caktimadan oteye beriye bakmasina fitsiniz, ama durumu anlayinca huzurunuz bozuluyor ona bozuksunuz?

Bu karakterdeki heriflerle beraber yasarsaniz, huzurun h sini goremezsiniz ya neyse.

Aynen bende cok sinir olmaya basladim maden actin niye kizlari onu bunu takip ediyorsun biliyorum ben o takip sayisi cogalacak cogunluguda kiz olacak o zaman ben kapattirmssini bilirim
Senin koca normal değil ya da sen adamı sapık gibi anlatıyorsun çözemedim.

Aynen sinir oluyorum ben evde otur isini gor cocuga vak utu yap yemek yap bide az once gelmis aksama yemek siparisi veriyor sunu yap diye

bence tepkiniz gayet normal....
evli adamın başka bir kadın ı takip etmesi kıskanılacak bi durum.....
ben olsam büyütürdüm bu konuyu

Ben takintiliyim digerlerini bilemem takiyorlarmi takmiyorlarmi ben tesetturlu birisiyim esimin neden acik dekolteli giyenen birisinin takip etmesini istemiyorum cunku kiskaniyorum elimde degil
Kıskanmanıza bir şey diyemem. Eşinin tesettürlü olmasını tercih eden bir erkeğin kendi gözüne de sahip çıkması gerekir. Kocanız "açık, dekolteli giyinen" kadınların fotoğraflarına (çektikleri fotoğraflar mı, kendi fotoğrafları mı ? bu da önemli) bakmaktan hoşlanıyorsa sosyal medyayı engelleseniz bile internetin geri kalanını engelleyemezsiniz. Haydi interneti de engellediniz, sokakta yürüyen kadınlara bakmasını engelleyemezsiniz. Bu konuda konuştunuz mu?

ruhun duymadan yapilinca sorun deilde asina oluncami sorun
ikiside sorun olmasi lazim deilmi acaba

Yani size caktimadan oteye beriye bakmasina fitsiniz, ama durumu anlayinca huzurunuz bozuluyor ona bozuksunuz?

Bu karakterdeki heriflerle beraber yasarsaniz, huzurun h sini goremezsiniz ya neyse.
aıl mesele canım malesef bayanların rahat bırakmaması erkekleri.... bıktım usandım ... gelen ısteklerden takıplerden bayanlardan... benim huzurumu bozan bu qüzelim ;)

He arkadasim koca m normal degil cok ozenti var disariya ailesi cok sıkmış birsey yapamamış simdi evlendikten sonra yasiyor ergenligini
O zaman bir ergenle nasıl başa çıkılır öğrenmen lazım. Bari şu aşamada çocuk falan yapma ikisini büyütemezsin.

Kıskanmanıza bir şey diyemem. Eşinin tesettürlü olmasını tercih eden bir erkeğin kendi gözüne de sahip çıkması gerekir. Kocanız "açık, dekolteli giyinen" kadınların fotoğraflarına (çektikleri fotoğraflar mı, kendi fotoğrafları mı ? bu da önemli) bakmaktan hoşlanıyorsa sosyal medyayı engelleseniz bile internetin geri kalanını engelleyemezsiniz. Haydi interneti de engellediniz, sokakta yürüyen kadınlara bakmasını engelleyemezsiniz. Bu konuda konuştunuz mu?
Bilmiyorum belkide benim tesetturlu olmam kendi secenegi degildir ailesi istemistir kendimi istenmeyen cirkin gibi hissediyorum onunlada konusmak istemiyorum konusunca birsey degismiyecek cunku

Bilmiyorum belkide benim tesetturlu olmam kendi secenegi degildir ailesi istemistir kendimi istenmeyen cirkin gibi hissediyorum onunlada konusmak istemiyorum konusunca birsey degismiyecek cunku
Peki sen eşinin ya da ailesinin isteğiyle mi kapandın?

Back
X