bıktım!

Senden sedefin bir resmini eklemeni rica ediyorum.Neymiş, neye benziyormuş bilmek istiyorum.Devleşti gözümüzde.Gerçek mi şehir efsanesi mi bu sedef.Sedef için harcadığın enerjiyi dr gitmek için harcasaydın tedavin tamamlanmış olurdu şimdiye kadar.düğün nezaman.Ben bildim bileli nişanlısın

sizin ruh sağlığınız,huzurunuz açısından kim ne derse desin sedefi duymayın,görmeyin,konuşmayın,bilmeyin..sedefle ilgili konu açıldığında konuyu değiştirin.sedef sizin sağlığınızdan daha mı önemli? yapmayın kendinize haksızlık etmeyin artık..önemli olan nişanlınızın size olan tavrı gerisi fas-fos-adios amigos...

konu sahıbı evlendımı ?

KK'da efsane oldu sedef değil mi?

reklamın iyisi kötü olmaz sözü çok doğru[

QUOTE=VisneliPasta;26425645]I love Sedef [/QUOTE]

vallahi bende merak ediyorum.varsa resmi koy.bakalım takılırmı takılmazmı cadaloza benziyordur eminim.neymiş bu sedef yahu

Bircok konu acmissin anafikri Sedef olan
sanirim arkadaslar o yuzden girgira almaya baslamis

inan bana hepsini ardarda okudum ve bircogu o kadar gunluk ve kolaylikla gozardi edilebilecek seyler ki
muhakkak yasarken zor geliyordur
sana uymayan hayat gorusu rahatsiz ediyordur
ama herseyi problem edersen gercek ve cozulebilir problemlerini unutup gidersin

evliliklerde aileler de onemli
hayat gorusleri de
ama en cok esinle ayni yolda yuruyebilmek birbirine huzur vermek ve guvenebilmek onemli

bu yasadiklarin gormezden gelmesi zor konular degil
kendi hayatinda barisik olsan ve mesgul olacak baska konularin olsa bunlara cok rahat guler gecersin
ama sanirim nisanlinla da sorunlarin var

bir erkek elbette esinin giydiyigle ilgili yoru m yapar
dar olmus guzel ya da cirkin olmus der
herseyi kafana takarak biryere varamazsin cnm
hayatla ve cevrenle barisik olmalisin
en basta da kendinle

elti isi zordur bilirim hep bir kiyas olur
eltidense gorumceyi tercih ettim hep :)
lutfen eltinin her hareketini gozleme
sana gozunu mu dikiyor bak tebessum et ve gec
yanina gelip seninle konusmuyor mu muhabbete doyim olmaz hatunlar de kalk
kayinvaliden ondan cok mu bahsediyor anne kardesler bile bir olmuyor kirdigim zaman soylesen yeter ama bana surekli onu anlatirsan gecinemeyiz ve kirici olabilirim de gec
sen esinle iyi olmaya bakacaksin herkesin hayatini kontrol edemezsin

haa esin fazla samimidir fiziki sinirlari yoktur ona birsey diyemem ben bir kez nisan attim bu yuzden ve iyiki de atmisimbenim dini gorusume aykiridir bu tip samimiyet
anlatmayi dene anlamiyorsa iyi dusun ilerde cocuk yetistireceksiniz anne babasinin gittigi yoldan gidecektir

bir elti yuzunden onlarca konu acmissin cnm
cidden bu kadar enerji harcadigina degmez

sedef hamileydi,doğum yapmıştır

Eyvaaaah artık Sedef iyice top 3 listesinin başına oturmuştur eltiler arasında anaaaaam

Bu arada ben yeniyim tesadüfen gördüm konulara bir bakayım dedim Sedef aşağı Sedef yukarı, nasıl bir saplantı halidir bu :26:

Yazık Amanede arkadaşımızın ömrü böyle geçer, Allah akıl fikir versin

yaa bende "sedef hanımla"ilgili diğer konuları okumak istiyorum,ama bulamıyorum,bi tarif edin bu arkadaşın açtığı diğer konulara nasıl ulaşabilirim,acayip merak ettim valla ne yapmış "sedef hanım"bu arkadaşa:18:
bi el atıverin kızlar

amanede nin profiline girip açtığım konular diye bölüm var oraya bakarsan bulursun:))

amanede nin profiline girip açtığım konular diye bölüm var oraya bakarsan bulursun:))
sağol canım,dün profiline girilmiyodu offline yazıyodu,sanırım ondan bakamadım,şimdi okudum birazını,geçekten "sedef klasikleri" yada "sedef serisi" desek olur yani,anlam veremedim

sağol canım,dün profiline girilmiyodu offline yazıyodu,sanırım ondan bakamadım,şimdi okudum birazını,geçekten "sedef klasikleri" yada "sedef serisi" desek olur yani,anlam veremedim

bende bilmiyorsunuz diye yazdım ama bakmamışım hiç eski üye olduğunuza yeni üye sanmışım biz baya alıştık sedef klasiklerine düğününe 2 gün kalmış bir de evlenince devamı gelecek bunun hemde çok çok fazlasıyla baya takıntı arkadaşta...

kesin gelir,daha evlenmeden bu kadar saplantı haline geldiyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…