bıktım!

Aferin Sedefe..Ohooo süpermiş...Çok takdir ettim onu....Böyle devam etsin....Az bile yapıyor....

kayınvaliden senin yanında, senin bu konudan hoşlanmadığını bile bile sedef konusunu açıyor ve daima onu övüyor
büyük ihtimalle kayınvaliden seni sevmiyor , istemiyor , senin inadına sedefi övüyor , belkide onuda sana anlattığı kadar sevmiyordur bu bir taktik
gerçi hangi kayınvalide gelinini severki ben rastlamadım
bence sen sedeften daha çok kayınvalidenin seni sevmemesine üzülüyor kafaya takıyorsun
yapacağın en iyi şey kayınvalidenin sana yaptığını ona yapmak , rahatsız olur empati yaparda seni daha fazla üzmez
kayınvalidenin akranı olan bir kadınla , kayınvalidenin tanıdığı pek sevmediği hatta içte içe kıskandığı bir kadınla arayı güzel tut her fırsatta o kadınla zaman geçir kayınvalidenin yanında devamlı o kadından bahset bak gör bir süre sonra kayınvalidende takıntı yapar bakarsın oda kk da xxxx kadına gıcık oluyumor diye konu açar

Son düzenleme:
Bence sorun ne sedefte ne de kayınvaliden de...Sorun seninle başlıyor ve seninle bitecek. Ben bile okurken bunalıyorum, sen ne durumdasın tahmin edemiyorum. Mutlaka bir uzmanla görüşmelisin, çünkü sorun sende, Sedefte takıntındaki bir özne...

Amanın tez malzemesi mi olduk şimdi kızlar Ünlü olduk demektir, o tezi çok mühim! kişiler okuyacak şimdi

Son düzenleme:
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Eğer bu deveyi gütmeye razıysan şikayet etmen çok saçma.

Senin Sedef takıntını filan bir kenara koydum da daha nişanlıyken o veya bu nedenle kaynana ile bağırış çağırış kavga edilen bir evlilikten ne hayır gelir onu bilmiyorum. Şimdi bu kavgaları evlenip imzayı atınca kocan da kaynanan da burnundan getirip bedelini ödetmezler mi sanıyorsun. Gördüklerin göreceklerinin fragmanı, esas film evlenince başlayacak. Kaç kurtar kendini onlardan onları senden. Belli ki olmadı bell, ki uymuyor, belli ki yürümeyecek...

hepimiz şu sedefi merak ediyoruz...yani senin konuların tek başlık altında olmalı " bir insan kendine sedefle hayatı nasıl zindan eder?"

ALLAH'ım şu sedef kimdir merak içindeyim :))

Bir gelsin söyle ona kk'da üye olmadan meşhur olan tek elti o !

Helal olsun..

en nefret ettiğim en lanet yağdırdığım isim listemde 1.liği kimseye vermiyor bu isim..
buradada haz etmeyenler varmış,çok hoşlaştım:)))))

eltini de kayınvalideni de çok kafana takıyorsun:26:
git psikolojik destek al bu takıntından kurtul
yoksa evlenince de mutlu olamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…