bıktım!

Allahım bu sedef nasıl bi kadınmış yaa herkesten nefret ettirdi kendisini =) gelse görse şu yorumları bi dk durmaz kendini köprüden atardı.. sedefin tek seweni olan kaynanasıda kahrından ölürdü amanede de mutluluktan hawalara uçardı..mutlu sonnn...

Amenede Sedef takintini anlamakta zorluk cekiyorum.. Sedef ismini her duydugunda tüylerin ürperiyor... Esinin ailesinde bu bayan oldugu sürece ismini her daim duyacaksin ve bu bayanla bir araya geleceksin.. Ailesinde sedef isimli bir aile ferdinin olmadigi bir es bulmani tavsiye ederim...

sonunda stresten sedef hastası olucaksın demedi deme.(aramızda kalsın bende hiç haz etmem sedeflerden.)

aman ne sedefmiş bu yaaa.. amanedecim evlenmeden taktın eltine.. sonra evlenince kafayı yersin hepten.. bi bırak şu sedefi gözünü seveyim..
bence sen kendine yeni hobiler edin.. bilemedim ne yazacağımı valla.. iyi gelir :))

ne sedefmiş be....kıskancmısın kardesım sen.bu kadar birirnden bahsedince insanın aklına baska birşey gelmiyor kusura bakma

Yine AMANEDE ve SEDEF! Amanede Allahin affina siginiyorum ama sen akil hastanesinin bir kösesinde bu kuruntularla yasana biri gibime geldin. Normali gectin sen! Her gun nerdeyse bir konu. VE konunun icerigi farkli olsa. Hep SEDEF. Ben gercekten kaygilaniyorum artik. Allah yardimcin olsun.

Arkadaşım kaçtır konu açıyorsun tek yazdığın sedef... takıntı halıne getirmişssin...bir insanı sevmeyebilirsin hatta nefret edebilirsin ama bu kadar kafaya takıpta hayatını ne zindan edebilir nede mahvedebilirsin bunu hiç bir zaman unutma.. senin için çokmu önemli biri ki bu kadar önemseyip kendini üzüyorsun bence kendine gel silkelen hoşlanmadığın sevmediğin hiçbir insanın senin için de yaptığı ne dediği önemli olmasın.. Bir an önce geleceğine önüne bakmalısın..!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi arkadaşım, sen sedef konusunu hiç kendi ailene açtın mı? annen mesela ne düşünüyor bu konuda bir bak, büyüğünün de fikrini al, onlar daha gün görmüş insanlar, annen seni de tanıyordur sonuçta senin de hatalarını kişilik özelliklerini bilir ve tarafsız bir şekilde eleştirir gereken şekilde, sana belki ayna tutmuş olur, senin de annen sonuçta fikri en mühim kişi o olmalı kendinden sonra....bir de niye büyüklerine danış diyorum; buradakilerin fikirlerine ne "he" diyosun ne "yok" .. yani kimseyi hiçbir fikri özümsemiyorsun. :)
SEN PROBLEMİNE BİR ÇÖZÜM ARAMIYORSUN ASLINDA bunun farkında mısın bilmiyorum.

problemine gerçekten bir çözüm aramalısın canım,

bu sedef konusuna beyninde ağırlık verdikçe daha çok kaptırıyorsun kendini durumun içine. bırak artık düşünmemeye çalış. düşüncelerine takılma lütfen, rahat ol biraz. (yanlış anlama ama bir konuya aşırı takmak sinirlerini çok yıpratır ve bu bir obsesif duruma dönüşebilir arkadaşım, nolur bu hayatında teksin, bir daha sen olmayacak, güzel düşün, güzel dinle, güzel yaşamaya çalış, pozitif ol.)

açtığın konulara şöyle bir baktım. nişanlının değişeceğini düşünmüyorum canım. o hep aynı olacak değişmeyecek. bu takıntına devam edersensen yıpranacaksın aksine. sadelik demişti dersin. bunu unutma.

çözüm mü ya sedef yokmuş gibi davran ve nişanlının ona toz kondurmamasını göz ardı et veya da bu aileden uzaklaş. hayat senin hayatın. değerini bil.

hadi itiraf et sende rahat et bizde rahat edelim....
sen bu sedef hatunu kıskanıyorsun....
başka açıklaması yok....

bir arkadaş demiş sedeflerden hiç haz etmem diye
kaideler istisnayı bozmaz ama bende yazmadan edemicem benimde tanıdğım 3 sedef oldu birisi çok iyiydi 2 çocuğunu çalışıp büyüttü ama diğer tanıdığım iki sedeften biri okulda sınıfta evli erkek hocayla sevişirken yakalanıp öğretmenlikten ihraç edilmişti
diğer tanıdığım sedefte abisinin en yakın arkadaşını ayartmıştı yani şuanda benim gözümde sedefler %80 hoş değiller bende ameneden yanayım artık ayyyy söyledim rahatladım neden böyle birşey yazdım onuda anlamadım

siz sanırım 3 kısılık yasıyorsunuz sen eşin ve sedef

ya hu arkadasım kayınvalıden madem sedefı anlatıp duruyor diyemiyormusun madem oğluna onu alsaydın dıye ya da neden hala görüşüyorsun

sadece başlığı okuyarak ve içindekileri tahmin ederek söylüyorum ki
"bizde bıktık"

Sedeften önce de hayatında en ufak bir problem olsun buraya konu acar mıydın amanede?
Yani bunlar olagan seyler kimsenin hayatı güllük gülistanlık degil, benim ilerde Allah izin verirse üc tane eltim olacak, ben napayım diyelim ki sorun yasadım kafaya mı takayım, hangi birini takıcam kii ..
Mesela en büyükle, bir kücük anlasamıyor hic, o bir kücügün büyük eltiye yapmadıgı sey kalmamıs hersey sorun, birseye alınıyor diyelim kendince kimseyede birsey demiyor direkt küsüyor, ne selam verir, ne selam alır, görmemezlikten gelir.. Kendince alınıp, kızdıgı seyleri 10 yıl sonra sen bana zamanında söyle demistin diyerek su yüzüne cıkartabiliyormus.. Ne yapsın bu kadın simdi?

10 yıl sonra bir günde evi terketti, ben senin ailene alısamadım diye, esinin ailesinden kimseyi sevememis, ısınamamıs.. Kocası annesi, babası ve diger tüm aile fertlerine

Otursun bütün gün eltim de eltim diye düsünüp dursun mu yani?
Hayatın güllük gülistanlık demek ki, tek sorunun eltin olmus amanede, bakmamayı- duymamayı ögreniceksin eger nisanlınla bir problemin yoksa, seviyorsan da eger, sen sevdigine bak gerisi seni ilgilendirmesin bırak kim ne yaparsa yapsın.

Son düzenleme:
amanade lutfen artık sunlarla ılgılenmeyı bırak kendını bu kadar hırpalamaktan vazgec senı anlamaya calısıyorum ama sen sınır oldugun ıcın takıntı halıne getırdın kendıne hayatı zından edıyorsun daha nısanlıyken kımse kımseyı sevmek zorunda deıl gorusme konusma arana mesafe koy sen hala ustune ustune gıdıyosun bıseylerın yapma gercekten canına yazık.bıraz ıyı davran kendıne artık.buraya bu kadar konu acıyosun kımbılır kendıne ne dusunceler acıp kafanda savas verıyosun yapma arkadasım vallahı degmez kım ne yaparsa kımı severse sevsın esın senı sevsın yeter.

canım sen iyimisin neden hissettiriyorsun kaynanana birini sevmediğini ayol sırf seni gıcık etmek için yapmıyorsa bende bişi bilmiyorum
hiç takma seni yıpratmasına izin verme

Biz de biktik!!!!
Surekli uyarildigin halde hala her firsatta sedefi bize anlatmandan, butun konulari sedefe getirmenden biktik usandik.
En son basliginda defalarca yazildi, sedef muhabbetini dinlemek istemiyoruz kime anlatirsan anlat bize anlatma diye terslendigin halde hala sedefi anlatiyorsun ya.
Sonra takintili oldugunu soyleyince sinir harbi yasiyorsun. Bilerek yapiyorsun herhalde nefret ettik basliklarindan.
Offf kadinlar kulubu olarak cok doluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…