bıktım....

ethemim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
265
0
26
İzmir
kızlar cok dertlıyım bıraz konusalım acılırım belki eşim cok değişti cok saygısızlastı ağzına gelenı konusuyo kalbımı canımı acıtıyo benı umrsamıyo anlam veremıyoum kafayı yemek uzereyım cok cıddı kavgalarımız var ne yapacagımı bılmıyorumm

canım yeni mi evlisiniz
yaşadığınız bir şeyden sonra mı böyle oldu

yok canım 2yıl oldu ben cok kıskancım sureklı herseyı sorguluyorum sanırım oda artık bıktı benden

yok canım 2yıl oldu ben cok kıskancım sureklı herseyı sorguluyorum sanırım oda artık bıktı benden

yani boş yere mi kıskançlıklar çıkartıyorsun?
eğer sorun gerçekten sendeyse eşinle konuşmalısın,
yani yaptıklarından dolayı saygısızlığından dolayı ne kadar incilidğini anlmasını sağla, neden böyle olduğunu anlamaya çalış
şimdi ağzına geleni söylüyo diyosun gerçi bunun nesi anlaşılır bilmiyorumki
ilişkinizi biraz daha anlatsan :)

çok göreceli bi kavram nelerden kıskanırsınız mesela? bunaltma derecesindemi sorular soruosunuz konuyu anlamak açısından soruorum biraz daha detaylı bilgi veririseniz konuyu kavrarız:) bide hep böylemiydinzi? yoksa eşinizin davranışlarımı size bunları hisssettiriyo?

hep boyleydım nerde napıyo falan dıye sureklı arıyorum herseyı merak edıyorum bunaldım artık dıyor sen benı bole yaptın dıyor değişmeye calsıyorum ama yapamıyourm

hep boyleydım nerde napıyo falan dıye sureklı arıyorum herseyı merak edıyorum bunaldım artık dıyor sen benı bole yaptın dıyor değişmeye calsıyorum ama yapamıyourm

bu şekilde ilişkinin sonunu hazırlayacağının farkndamısın?
yani canım şöyle ki değişmeye çalışıyorum ama yapamıyorum diyorsun ya bu işin sonunda faturası ağır olur sana
yani boş yere evliliğini riske atmaya değer mi, kendini onun yerine koy mesela
hep mi böyleydin en başından beri yoksa senin güvenini sarsacak bir şeymi yaptı o yüzdenmi böyle oldun?
güvenmiyormusun?

nasıl bı yol ızlemelıyım kızlar az yardım edınya ona değiştiğimi göstrmek ıstıyorum umursamadıgımı dusunsun ıstıyorum ama nasıl

çok soru sorma, merak ettiğini belli etme, fazla konuşma, onu kıskanma
gün içindede gerekmedikçe arama mesa atma
bana böyle yapılsa umursanmadığımı düşünürdüm

nasıl bı yol ızlemelıyım kızlar az yardım edınya ona değiştiğimi göstrmek ıstıyorum umursamadıgımı dusunsun ıstıyorum ama nasıl

konuyla pek alakası yok ama çalışıomusun ev hanımısın? ona göre bişeleer sölicemde

çalısıyorum ....

yanlış anlama bu soruyu sormamdaki amaç şuydu çalışan insala ev hanımının zamanları farklı oluyo asla ikisi arasında kıyaslama falan yapmak için sormadım
şimdi ev hanımı olsaydın biraz dışarı at kendini dicektim mesela yürüyüşe başla kendine özen göster yani eşinin kıskanmasını sağlamak amacıyla belediyenin açtıgı kurslara katıl sosyal çevren daha fazla genişlesin kafan dağılsın diye
fakat çalışıomuşsun o zman iş saatlerinde arama kocanı sadece işine yoğunlaş iş yerine gidince teli bile alma eline çantanda kalsın boşlukmu var arkadaşının yanına uğra 10 dk çy al kendine nette bişelere bak zaten günün büyük çogunlugu işte geçiceği için olayın büyük kısmını halledersin kocan umrunda diilmiş gibi davran 1 ay dene bu sefer o aramay başlıcak seni emin ol
hayatının odak noktası olmaktan çıkar onu gizemli ol mesela:) örn: iş yerine bugü yeni biri geldi biliomusun? -hayırlı olsun -pekte genç kendime benzettim aynı benim ilk çalıştıgım hallerime benziyo -alışır alışır -aynı okulda okumuşuz tesadüf konuştuk bugün ayaküstü -adı neymiş bari kızın? -kız diilki -erkeğin adı neymişmiş - ımmmmmm hakandı galiba (dönüp alttan bakış atar ) (yaşanmış olaydır:)
onun soru sormasını sağla ama tam cevap verme:)
bugün naptın diye sorma
hatta cümlelerinin içinde soru kelimesi geçmesin:)
ve kendine her zmankinden daha çok bak eminim bakımlısındır ama bi kat daha bakım göster
hayırdır falan dediğinde bu aralar içimden gelio dersin yada uygun kıskandırck bişe:)

hafta sonu planlarına eşini dahil etme bi arkadaşınla dışarda kahve içmeye çık hatta eşin dışarı çıkcam işim var dediğinde aaa bende çıkcam x le buluşcaktık de:)
onu umursama:)
1 ay dayanabilcekmi bilmiorum:)

cnm bak ben 5 yıllık evlıyım ve ilk başlarda ben de çok kıskançtım ve herşeyden nem kapıyordum.başlarda ufak tefek kıskançlıklar zamanla çığ gibi büyüdü ve çok büyük kavgalar yaşadık.yapmamaya çalışıyodum ama elimde değildi.sürekli içim içimi yiyodu sorularımla bunalttım.diyeceksin ki şüphe duymanı gerektırecek bişey mi oldu?hiçbisey olmadı aksine çok değer verir ve el üstünde tutardı.ilgili sürekli değer verdiğini gösteren hareketler jestler.ama boşluktan aranıyodum heralde.neyse bi süre sonra benım ona yaptıgım kıskançlıkların aynısını o bana yapmaya başladı.o kadar bunaldımki.bigün nie böyle yapıyosun ben sana güven vermiyo muyum,niye bu kadar üzerime gelip durduk yerden ilişkimize zarar veriyosun dedım.o da bana cevap olarak ben sana güveniyorum sadece bana yaptıgının aynısını sana yaptım.ne kadar bunaldın,üzüldün ve kırıldın.sana güvenmiyorum,şüpheleniyorum sandın ve en önemlisi de sen karsındakı ınsanı severken deger verırken onun senın hakkında düsünüp,süphelenmesi insanı ne kadar kırıyo bunu anla ıstedım dedı.jetonum düştü.ve artık kıskançlıklarımı bıraktım.o kadar zamanı kıskançlıklarımla hem kendıme hem ona zindan etmısım şimdi anlıyorum.bence sen de ilişkini daha fazla zedelemeden yıpratmadan kendını toparla ve bu hayatı eşine de kendıne de zından etme.

Son düzenleme:
nikinde kocanın ismi galiba ben çocuğunun ismi diye düşünmüştüm, eğer kocansa eşine düşkünlüğün çooookkk belli,

karşındaki insanı bunaltma arkadaşım, kıskanman gerektiği zaman tabiki tavrını koyarsın ama seninki normal değil, sevgiliyken insanlar çok kıskanç olur, evliliğin ilk zamanlarıda öyle, ama zaman geçtikçe bu azalır, çünkü güven artar, benim eşimde kıskanç, hele sevgiliyken çok çok beterdi, 4 yıllık evliyiz, ara sıra kıskansa da, kavgaya dönüşmez beni bunaltmaz, çünkü artık daha çok güvendiğini hissediyorum, sizin de 2 yıl olmuş,, artık kendini frenle, o adam seninle ötesi var mı, böyle yaparak kötü zamanlar geçireceğinize, birbirinizi severek geçirin mutlu olun

sadece bu kadar anlattıklarınla şunu diyeblirim
her şey senin elinde

arkadaslar cok tesekkurler bugun sadec 1 defa aradım bısey sorup kapattım 2kere aradı ama cok soğuk konustu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…