yanlış anlama bu soruyu sormamdaki amaç şuydu çalışan insala ev hanımının zamanları farklı oluyo asla ikisi arasında kıyaslama falan yapmak için sormadım
şimdi ev hanımı olsaydın biraz dışarı at kendini dicektim mesela yürüyüşe başla kendine özen göster yani eşinin kıskanmasını sağlamak amacıyla belediyenin açtıgı kurslara katıl sosyal çevren daha fazla genişlesin kafan dağılsın diye
fakat çalışıomuşsun o zman iş saatlerinde arama kocanı sadece işine yoğunlaş iş yerine gidince teli bile alma eline çantanda kalsın boşlukmu var arkadaşının yanına uğra 10 dk çy al kendine nette bişelere bak zaten günün büyük çogunlugu işte geçiceği için olayın büyük kısmını halledersin kocan umrunda diilmiş gibi davran 1 ay dene bu sefer o aramay başlıcak seni emin ol
hayatının odak noktası olmaktan çıkar onu gizemli ol mesela:) örn: iş yerine bugü yeni biri geldi biliomusun? -hayırlı olsun -pekte genç kendime benzettim aynı benim ilk çalıştıgım hallerime benziyo -alışır alışır -aynı okulda okumuşuz tesadüf konuştuk bugün ayaküstü -adı neymiş bari kızın? -kız diilki -erkeğin adı neymişmiş - ımmmmmm hakandı galiba (dönüp alttan bakış atar ) (yaşanmış olaydır:)
onun soru sormasını sağla ama tam cevap verme:)
bugün naptın diye sorma
hatta cümlelerinin içinde soru kelimesi geçmesin:)
ve kendine her zmankinden daha çok bak eminim bakımlısındır ama bi kat daha bakım göster
hayırdır falan dediğinde bu aralar içimden gelio dersin yada uygun kıskandırck bişe:)
hafta sonu planlarına eşini dahil etme bi arkadaşınla dışarda kahve içmeye çık hatta eşin dışarı çıkcam işim var dediğinde aaa bende çıkcam x le buluşcaktık de:)
onu umursama:)
1 ay dayanabilcekmi bilmiorum:)