• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktımr

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba hanımlar..
Konuya nasıl başlasam bilmiyorum. Bıktım ben, çok yoruldum :'(
Dün akşam eşim arkadaşlarıyla eğlenmeye gidecekti ben de biraz alışveriş yaptıktan sonra arkadaşıma gitmek istedim evde yalnız kalmamak için ve ona mesaj attım.. Akşam ben de arkadaşıma gitmek istiyorum dedim, gitmek istediğim arkadaşımla 12 yıldır yakın dostuz ve eşim de onu çok sever ve de sayar. Bana verdiği cevap 'eve gidiyosun!' problem etmemeye çalıştım ve istediği gibi eve gittim. Gece 12de eve geldi ben de gayet doğal olarak sitem ettim.. Madem bu saatte gelecektin neden benim gitmeme izin vermedin, bıktım artık! dedim. Sen misin bunu diyen... Bi insan bu lafa ne kadar anlam yükleyebilir? 1 defa of dedirtmeyen insana bıktım demişim adiymişim.. Nankör bi insanmışım. Son zamanlarda whatsapp'e girmemden tutun da giydiğim topuklu ayakkabıya kadar her hareketim ona batmaya başladı. Sürekli ama sürekli kavga eder olduk. İster istemez cinsel hayatımızı da etkilemeye başladı bu tartışmalar. Bir şeyler için zorluyor ve istemediğimde de yine kavga ediyoruz. Böyle giderse annemin evine gidicem. Bugün de çiçek göndermiş eve ama eskisi gibi bana bağlı olduğuna inanmıyorum. Ne yapayım?

Hmm belki kocanın bu aralar sıkıntısı vardır hep mi böyleydi

Ayakkabi, arkadasa gitmek bunlar bahane esiniz sizden sogumus her hareketiniz ona batmaya baslamis gibi geldi.
Asilamayacak sorunlar degil sizde kendinizi geri cekin esinizin sizle derdi neymis ogrenmeye calisin.

Arkadasinizin evi uzak mi? Aksam gec mi gidecektiniz? Nasil donecektiniz? Gitmeni istememesi icin mantikli bir sebep var mi?

Benim eşim bazen hiç karışmaz bazen de izinsiz çıkamazsın der

Bir kaç sorum var aranızda daha önceden bir sorun var mıydı?
Kaç yıllık evlisiniz?
Hep kafasına göre mi takılır?
Gitmek istediğiniz arkadaşınız evli mi ve eşi o an evde miydi?
Bir de ayakkabindan kıyafetine vs hepsini içine atıp içerlemiş o an patlamış olabilir mi?
Cinsel hayatınıza gelince yok değince sinirleniyor gibi birşey yazmışsınız soguklugunuzun sebebi bu olay mı başka şeylerde var mı ?

O bize gelsin falan diyo adam akıllı konusmuyoruz artık.. Çok bıktım, aklıma sadece ayrılmak geliyo.

Aklına gelene uyma acele bir karar verme bir derin nefes al ve sağlıklı düşünün konuşun hemen ayrılmak gelmesin aklına

Öyle olur herşey köprüyü geçene kadar evlenmeden önce evlendikten sonra
Ben bekarken çok rahat bir insandım bunlara katlanamam. kusura bakmasın.

Hmm belki kocanın bu aralar sıkıntısı vardır hep mi böyleydi
Hep kıskançtı ama bu kadar kısıtlamazdı.

O da gitmesin o zaman. Sen de onu sık sürekli mesaj at çıktığında

Çok fazla dışarı çıkan birisi değil ki.. Genelde beraber gezeriz.

Ayakkabi, arkadasa gitmek bunlar bahane esiniz sizden sogumus her hareketiniz ona batmaya baslamis gibi geldi.
Asilamayacak sorunlar degil sizde kendinizi geri cekin esinizin sizle derdi neymis ogrenmeye calisin.

Baskın taraf olmaya çalışıyo. Belki de bu hep istediği şeydi. Soğuduysa da kendi bilir. Bi tane lafına bakar.

Ne kadarlık evlisin? Adam soğumuş sanki?

8 aylık evliyiz.

Arkadasinizin evi uzak mi? Aksam gec mi gidecektiniz? Nasil donecektiniz? Gitmeni istememesi icin mantikli bir sebep var mi?
Arkadaşımın eviyle aramızda 45 dk mesafe var arabayla 20 dakika falan. Hep gittiğim yer ama hiçbir zaman istemedi dışarıyla çok bi bağım olmasını. Artık onun yaptığı hiçbir şeyde mantık göremiyorum.

Benim eşim bazen hiç karışmaz bazen de izinsiz çıkamazsın der
Ona da razıyım.

O geziyor da sen niye gezemiyorsun ? Adama bak ya :KK53:

Ağlamak istiyorum.

Benim anlamadığım bu eşler kendi erkek arkadaşlarıyla rahatça buluşuyor da neden kadınlar evde beklemek zorunda.

Ben kendi arkadaşıma özgürce gidemiceksem esim de gidemez.
O gidiyorsa bana da ayni olanağı sağlamak zorunda.

Kavga çıkarmaya çalışıyor sanki.

Benim gücüm yok kavga etmeye.
Bir kaç sorum var aranızda daha önceden bir sorun var mıydı?
Kaç yıllık evlisiniz?
Hep kafasına göre mi takılır?
Gitmek istediğiniz arkadaşınız evli mi ve eşi o an evde miydi?
Bir de ayakkabindan kıyafetine vs hepsini içine atıp içerlemiş o an patlamış olabilir mi?
Cinsel hayatınıza gelince yok değince sinirleniyor gibi birşey yazmışsınız soguklugunuzun sebebi bu olay mı başka şeylerde var mı ?

Kafasına göre takılan birisi değildir. Bi şeye kızdığımda dikkate alır, düzeltir normalde. Arkadaşım bekar ama abisi var, bunu problem ediyor olabilir. Soğukluğumun nedeni ettiğimiz kavgalar.

Benim anlamadığım bu eşler kendi erkek arkadaşlarıyla rahatça buluşuyor da neden kadınlar evde beklemek zorunda.

Ben kendi arkadaşıma özgürce gidemiceksem esim de gidemez.
O gidiyorsa bana da ayni olanağı sağlamak zorunda.

Git gide kötüleşirse ne yaparım bilmiyorum. Nazar mı değdi bize anlamıyorum.
İstiyor ki hep onun sözünü tutayım, bi dediğini iki etmeyeyim.. İtaat edeyim. Böyle olduğunda beni memnun etmek için elinden geleni yapıyor ama ben de insanım.

Back
X