bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

ben dedımki gecen gün o zaman benı almasın gerek yok 2 . 3 alcaksa dedım ondan sonrada gülüyo sinir oluyorum yaaa:gitme:

bu kayınvalide 2 gün sonra bi kadın getirir koyar evin baş köşesine.
yok çok doğurgan der, yok çok ucuza kapattık başlık parasını der, yok çok hanım kız yabancıya gitmesin der. der de der yani.
kocan-nişanlık olacak kişi de anama saygısızlık olmaz, alalım evin bir köşesinde dursun der.

senin bu kişilere mecburiyetin mi var?
biri ilişki diye bunaltır.
diğeri oğlum isterse kuma getirir der.
zorla mı evleniyorsun?
ilişkiniz gerçekten çok garip.

senin bu kişilere mecburiyetin mi var?
biri ilişki diye bunaltır.
diğeri oğlum isterse kuma getirir der.
zorla mı evleniyorsun?
ilişkiniz gerçekten çok garip.

hayır ilk baslarda böyle birsey yoktu son 3-4 aydr gündemde neden bu sekılde değiştiler anlamadım:sm_confused:

şimdi o kadına vermen gereken cevabı yazardım da yeri değil. eş adayın seni susturuyor annesine tutup da anne geçti o devirler nişanlım üzülüyor yapma diyemiyorsa daha evlenmemişsin de bak yol yakınken kaçççç arkana bile bakma direkt kaçççç

hayır ilk baslarda böyle birsey yoktu son 3-4 aydr gündemde neden bu sekılde değiştiler anlamadım:sm_confused:

3-4 aydır bu mevzu varsa kayınvalidenizin niyeti ciddi galiba :umursamaz:

nasıl bir kadın bunu düşünebilir anlayamıyorum

kendine yapılmasını istermiymiş sorun bakalım alsanaalsanasmile

evet çok garip ya bikere evlimisin bekarmı onu anlayamadım niye evli yazıyor profilde

eğer nişanlıysan ve ayrılmak istemiyorsan sen de pis pis sırıtarak senin kocanın kaç tane var imam nikahlı eşi diye sor
ama ben olsam böyle bir durumda ayrılırdım
nedemek anneme saygısızlık etme sen zaten etmiceksin ama söyledikleride hoş değil nişanlının da kaynananında
ne isterler bu gelinlerden ya bulunmaz hint kumaşımıymış oğlu oldu bütün kızlar bekliyordur senin oğlunla evlenmeyi
bak şimdi sinir oldum

nişanlıyım cnm seneye dügün hayr gecen sinirimden agladım cok gerılıyorum dedım lütfen sakasını bile yapmayn dedım pis pis sırıtıyoo:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…