bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

cevre ne der naparız hep böyle dıyolar ben gözünüzün önunde erıdıgımde napıcaksınız böylesi daha mı iyi dedım birşey demedıler

kayınvalideniz yapmış bir densizlik ama ailenizin tavrı çok daha sinir bozucu bir tavır

kayınvalide söyledi ,nişanlı ses çıkarmadı diyelim ama insanın canı ,anne babası nasıl olur da bu duruma göz yumar anlaşılmaz bir durum

nisanlanip ayrilmak evlenip ayrilmaktan daha iyi degilmi
zararin neresinden dönersen kardir
elalem ne der diye hayatinizi karartmayin
aileniz bir söylenir iki söylenir iki ay sonra konudan eser kalmaz

Daha önceki açtığın konuları okudum. Nışanlınla evli bir hayatın var , sadece kağıt üstünde resmiyetliğin yok. Kayınvalidenin bu tarz dengesiz laflar etmesi belliki eşin olacak kişiyle senin cinsel ilişki yaşadığınızı biliyor, hisediyor olması olabilir. Yani bundan hoşnut kalmamışa benziyor, hani sen olmasanda başkasını alırız oğluma demeye getiriyor.Yada ben en eziyeti yaparsam yapayım bunun eli mahkum demeye getiriyor.
Eşin olacak o kişide annesinden farkı yok. Çünkü onu bırakamayacağını biliyor, ona ve annesine itaat edeceksin, çünkü ondan başka yolun olmadığı düşüncesindeler. Malesefki onların bu şekil konuşmasına sen fırsat ve yer vermişsin canım..

evet aksam aileme anlattım ....bana dıyolarkı ayrılırsan herkes ne der
el neder düsüncesiyle ne hayatlar mahfoldu...el neder ugruna bile bile yanlisi devam ettirerek onca insanlarin hayati karardi...ben dahil...kim nederse desin...kimse ekmek vermiyo sana..millet ancak dedikodu yapmayi bilir...ama el neder düsüncesiyle kimse kimsenin kahrini cekmesin lütven artik.

Çevreye söylencek yalan yok sanki ne derlerse desinler. sen kararının arkasında ol canım, onlar kaybeder. aradı mı bu arada?

evet aksam aileme anlattım ....bana dıyolarkı ayrılırsan herkes ne der
peki kuma gelince o çevre birşey demeyecekmi peki o zaman senin durumun ne olacak ne demişler önce can sonra canan önce seni düşünmeliler
bı kac ay tepki gösterırler ama sonra herkes durulur diye dusunuyorum
bencede 20.yüzyılda kuma ne demek ne kadar saçma birşey yani bu erkeklerin doyumsuzluğundan başka birşey değil
bencede sana katılıyorum o herşeye bir sey diye çevre kuma gelmesine aman ne güzel tebriklermi diyecek
QUOTE=scheker;14292511]bu iliski konusunuda hic kafaniza takmayin bence olmussa olmus
bu yüzden onun sacmaliklarina göz yummak zorunda hic degilsiniz
[/QUOTE]

bencede doğru diyorsun artık o arka planda kalmış onu yaptın diye bunu koz olarak kullanıyorsa çok ayıp eder

ayrıl bızı dınle elalem bır sure konuşur yenı bırsey cıkar unutulur gıder ama sen bır omur boyu cekersın o nişanlı senı annesıne ezdırır 2 .plana dusersın kımseyı takma o ne der nasılolur hemen ayrıl bahane de bulamazsan bır kavga cıkar ne bıleyım kaynanan aynı şeyi soyledıgın de fazla tepki goster fılan ayıp ay bu kadar olurmu oldu o zmn herkes 2. 3. alsın oh ne ala

Sor bakalım nişanlın olacak oğlan çocuğuna:
'Susmakla mı saygı oluyormuş?' şutarafagitti
Eğer öyleyse bu durumda en büyük saygısız annesi...
Ona ne diyecek acaba?
şakkıdı

Kayınvalidenle aynı evde mi oturuyorsunuz? Hemen söyleyecek fırsatı bulmuşsun. Sürekli de bu konu konuşuluyor nedense!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…