bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

ya ne saygısından bahsediyo eş adayınız, haketmiyoki bi defa bu kadın!! bence henüz evlenmemişken iyi düşün, yoksa bu kadın daha çok üzer seni.

nasil sey bu bir kadin nasil böyle seyler söyleyebilir anlamiyorum
kendisine söylense kim bilir neler yapar

oncelıkle hakkında hayırlısı olsun canım cok uzuldum. kaynananın derdı bence senı sındırmek dıs gostermek bence hanı lafları soyleyıp senı gıcık edıyor anladıgım kadarıylada bıraz sessızsın ondanda ustune gelıyo tabı oglununda ses cıkarmadıgında farkında ne dıyeyım doldurmak gıbı olmasında azılı bı kaynanayla karsı karsıyasın derım ben ama korkma zamanla sende dıslenırsın bende oyle olmustu ış kı esın senın yanında olsun gerısı cok kolay olur sende onunla dalga gec dalgadan kastım sende saka yollu sok lafını valla ben oyle yapıyorum karsıdakı bıseyde dıyemıyo bende kaynananın yaptıgı gıbı soyleyıp pıs pıs sırıtıyorum kaynanam morarıp baka kalıyo bıseyde dıyemıyo... tabı bu durum bırazda karsındakı ınsanla alakalı kımıne söker bu hareketler kımını de dahada kıskırtır ama benım evlılıkten ogrendıgım daha dogrusu nısan yuzunu takmamdan ıtıbaren ogrendıgım altta kaldıkca dahada ustune gelır(ben 1 sene hıc ses cıkarmadım) bu erkek evı haberın ola. senın kaynananda masallah potansıyelde sorun yok gıbı geldı bana

olurmu ama erkekler özellikle arkanda birilerini olduğunu hissettikleri zaman daha çok saygı duyuyorlar çünkü onların yapısında öyle bişey var.saygı sahiplenmeye kriter olamaz ama onlar öyle. bence çalşıyor veya çalışmıyorsun fark etmez bu durumda ama çalışıyorsan hiç gözünü yumma bidahaki sefere ağzına geleni söyle karıya

ya ne 2. si ne 3. sü
ayy çıldıracam şimdi. birde imam nikahı sırasında benden izinsiz 2. evlilik yapamazsın diyeşart koş diye akıl verenler var...
bunun lafı bile iğğğrenççç.
bana bunu sorup izin alacak adam tek kalemde bitmiştir zaten benim için.
nişanlınla birdaha konuş. annen böyle diyo. bu kesinlikle bir şakadır. öteki türlüsünü aklıma bile getirmiyorum de ama birdaha şakasını bile yapacak olursa .... (gerisi sana kalmış)

acaba aileniz nisanlinizla iliskiye girdigini bilyo mu?
ondan mi ayrilmanizi istemiyo?

Bana kayınvaldem öyle birşey dese anında cevabını alır...
Hele beni bakmayı başarsın da sonra ikinciyi düşünür oğlu alsanaalsanasmile
Annesi nasıl ki oğlu nasıl olsun...

Bence restinizi çekin...

ben olsam yerınde arkama bakmadan kacar giderim ne demek 2. 3. cok cirkin seyler sımdi böyleyse evlendikten sonra neler der allah bilir allah sabır versınakannehir

ben direk böyle birsey var kaynana söyle sustur gibisinden söyledim canim
yoksa kimin aklina gelirki nikahta bunu söylemek kirk yil düsünsem aklima gelmez
tabiki olmaz böyle birsey olamazz

Son düzenleme:
Bana tatsız bir şaka yapıyormuş gibi geldi. Tabi ki şakası bile hoş değil ama ciddi değil sanki kadın.

yok canım ya kendını bılmezle karsılasırsan hersey cıkar agzından ben ınanırım. benım kaynanamda dusunmeden yada dusunerek:) neler soyledı bana daha 2 gunluk evlıyken dugun fotolarına bakıp bana semra ozal gıbı cıkmıssın demıstı, tatlı yapmıstım komsuya verelım dedım yok verme duzgun bısey olmamıs demıstı tabı dedıklerım bu konuya gore basıt ama ıste patavatsızlık fesatlık adı neyse ıste
heee bu arada benımkı bız esımle beraberken dugunlere gıdıp gordugu kızları esıme anlatırmıs begenırse alalım dıye tabı benı bıldıgı halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…