bıktınız biliyorum ama caresiz kaldım....

Onu nereye ittiğinizi görmüyorsunuz sırf sana değil bu sözlerim böyle düşünen herkese. Ne diycek çünkü "evet doğru ben taviz verdim kendi yüzümden çıkmazdayım şu an evlenip bedelini ödemeye razı olmalıyım "diycek. Buna itiyorsunuz o insanı öyle düşünerek.

ilişkiye girdiyse daha mı özgür ?

:1shok:

kaç kere ilişkiye girdin de sana emek harcamayanını gördün yahu

su sorus tarzi varya sanki cok samimi oldugun bir arkadasa hesap sorar gibi

nasil biri oldugunuzu gösteriyor bence

herkesin kendi fikri kimseye yok sen ne yasadinda bunu diyosun demeye hakkiniz yok

burada konulara yazilan yorumlari birebir yasamammi lazim yani

herkesin özgürce fikir belirtmeye hakki var

Aynen budur
Bu tarz insanlar böyle davranmaktan başka bişeyden anlamaz...
Kendi silahıyla vuracaksın ki ne hissettiğini anlayacak

Neden senin hiçbir konuna inanmıyorum acaba?
merak ediyorum oturup bugün acaba ne uydurup konu açsam da diikkatleri üzerime çeksem diye çok düşünmen gerekiyor mu?
Gerçekten derdi olan insanlara destek olabilecek insanları böyle uyduruk konular açarak oyalamak seni hiç rahatsız etmiyor mu?

burada ki ozgurlugu ben de anlayamadim?

diger dusunce tarziniza gelince demek her erkek arkadasimizla cinsel iliskiye girip onun evlilige uyumlu olup olmadigina mi bakacaz? oyleyse size kolay gelsin.

tatlım sen ya da bir başkası farketmez, genellemeye karşıyım sadece. hem yaşamışsındır demedim. tanık olduğun şeyler de senin çevrendedir sonuçta. bu tarz erkeklerin var olduğunu ben de biliyorum haklısın ama ' işte bu da kanıtı ' gibi cümleler tüm erkekleri bu gruba sokar. neyse tatlım ya konu sahibi de yok ortada zaten.yerimseniben

valla nişanlın biraz daha adam olsaydı annesine dini nikah resmi nkahtan önce kıyılamaz suç oğlunuz öyle bişi yaparsa ben de onu önce şikayet eder hapislerde süründürür ondan sonra da bi temiz boşar bu arada da tazminat olarak ayağındaki pantolona kadar alırdım derdim

ama senin nişanlın kafadan sana yapılan saygısızlığa göz yummuş ayrıl gitsin

ayrıca arkadaşlar bence konu sahibinin ilişkiye girip girmemesi önemli değil bu adamlar bu kafada olduktan sonra ilişkiye girmemiş olsa da bu saygısızlıkları yaşayacaktı önemli olan insanların insan gibi davranabilmesi

burada ki ozgurlugu ben de anlayamadim?

diger dusunce tarziniza gelince demek her erkek arkadasimizla cinsel iliskiye girip onun evlilige uyumlu olup olmadigina mi bakacaz? oyleyse size kolay gelsin.

zaten biraz yaşam gerekiyor o kısmı anlamak için ona bişey demicem ama evet bakmak lazım test sürüşü yapmadan araba alınmamalı

selam kizlar

1.iliskiye girmesini hic tasvip etmiyorum ,bu devirde artik kimseye güvenilmiyor ,ilkler bana göre insanin ilk esiyle yasanmasi gereken bisey,daha bunu esi mesi olmamis,yok nisanlim yok kocam anlamadim gitt

2.kaynanasi böyle saka yaparak agzini ariyor ,evlendiimi belliki biseyler yapacak,buda annormal,genelde nisanliyken sahtede olsa kaynana oldugundan iyi davranir geline .bunlar asmis bu konuda,kumaya kadar gelmis evlenmeden

3.annesine saygisizlik istemeye ozaman hic es almasin koyun koyuna anasiyla yatsin :))

arkadasim sen basdan tepkini göstermessen kumada gelir 2-3 tane basina daha cok sey gelir,sert tepkini göster ,nisanlin kocan her neyse kabul etmiyorsa bide ona tepki göster ben böyleyim kabul edersen de...

zaten biraz yaşam gerekiyor o kısmı anlamak için ona bişey demicem ama evet bakmak lazım test sürüşü yapmadan araba alınmamalı

samanta simdi bekaret kavrami ortadan kalkinca ver elini o erkek benim su erkek senin oluyor o ozgurluk heralde. bekaret korkusu yok yani anladim dimi canim?

neyse canim biz o yasamin disinda kalalim, bize kendi bildigimiz yolda test surusu yeter.
şakkıdı

:roflol: güzel cümleydi ,haklisin canim

nişanlı mıdır eş midir koca mıdır anlamasam da

böyle bir adamdan eş,koca,baba olmayacağını anladım

nekadar igrenc bir durum okuyorumda benim gözümde ya,yok test sürüsü felan,ozaman tek tek deneyip evlenelim ,özgürlük bumu diye düsünüyorum,batilardaki insanlara özenmekden baska sey degil,cevremde almanlar cok var 13-14 yasinda o test sürüsü tek tek deneyen ondan birtane ötekinden 2 tane cocukla dolaniyorlar.bence cinsel iliski özel bisey ,insan ancak bunu sevdigiyle ,kocasiyla yani cocuklara baba olacak biriyle yapmasi bence daha dogru ,insan her sevgilisiyle yataga atlarsa anca bu ihtiyac gidermeye benzer baska seye benzemez....
benim görüsüm bu

''Anneme saygısızlık yapma ama saygı da görme..''
Nişanlın kamyon alsın,arkasına bu sözü yazdırsın,kornaya basa basa gezsin,dikiz aynasına da su şişesi koysun,efiltiden suyu serin durur..gamyoncuiremsu

evlılık gıbı ozel bır kurum deneme tahtası olacak en son şey..

ınsan kımle ısterse ılışkıye gırer o onun ozgurlugudur

ama sonra sonuçlarına katlanacak....

hamıle kaldım ..yok aılem duyarsa halım ne olacak gıbı dertlerı dusunmeyecek..

ben senın yerınde olsam yol yakınken vazgecerım.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…