İlişkiye girdiysen asıl şimdi daha da özgürsün. Hele ki kendi paranı kazanıyorsan ailene muhtaç değilsen.. Yol ver gitsin nişanlık olucak ağzı kilitli. Evlenmeden gördün işte daha ne istiyorsun çoğu kadın bekaret korkusundan evleneyim de öyle olsun diye bekleyerek işi şansa bırakıyor asıl. Evlendikten sonra adam ona değer vermemeye başlıyor. Ben bunu evliliğin karşılıklı tapu niteliği taşımasına bağlıyorum ama tutar bekarete bağlarsan kârlı bile çıkıyorsun.
kaç kere ilişkiye girdin de sana emek harcamayanını gördün yahu
kayınvaliden şaka yapıyor olabilir mi? aranız iyiyse eğer sana takılmak için konuşuyodur belki?
okadar edepsizce bi hareket ki insan ciddi olacağına ihtimal veremiyor...bunun şakası olabilir mi ya?
fisfisfis
Aynen buduroncelıkle hakkında hayırlısı olsun canım cok uzuldum. kaynananın derdı bence senı sındırmek dıs gostermek bence hanı lafları soyleyıp senı gıcık edıyor anladıgım kadarıylada bıraz sessızsın ondanda ustune gelıyo tabı oglununda ses cıkarmadıgında farkında ne dıyeyım doldurmak gıbı olmasında azılı bı kaynanayla karsı karsıyasın derım ben ama korkma zamanla sende dıslenırsın bende oyle olmustu ış kı esın senın yanında olsun gerısı cok kolay olur sende onunla dalga gec dalgadan kastım sende saka yollu sok lafını valla ben oyle yapıyorum karsıdakı bıseyde dıyemıyo bende kaynananın yaptıgı gıbı soyleyıp pıs pıs sırıtıyorum kaynanam morarıp baka kalıyo bıseyde dıyemıyo... tabı bu durum bırazda karsındakı ınsanla alakalı kımıne söker bu hareketler kımını de dahada kıskırtır ama benım evlılıkten ogrendıgım daha dogrusu nısan yuzunu takmamdan ıtıbaren ogrendıgım altta kaldıkca dahada ustune gelır(ben 1 sene hıc ses cıkarmadım) bu erkek evı haberın ola. senın kaynananda masallah potansıyelde sorun yok gıbı geldı bana
İlişkiye girdiysen asıl şimdi daha da özgürsün. Hele ki kendi paranı kazanıyorsan ailene muhtaç değilsen.. Yol ver gitsin nişanlık olucak ağzı kilitli. Evlenmeden gördün işte daha ne istiyorsun çoğu kadın bekaret korkusundan evleneyim de öyle olsun diye bekleyerek işi şansa bırakıyor asıl. Evlendikten sonra adam ona değer vermemeye başlıyor. Ben bunu evliliğin karşılıklı tapu niteliği taşımasına bağlıyorum ama tutar bekarete bağlarsan kârlı bile çıkıyorsun.
öylemi..ohalde hemen yolunu göster.vakit kaybetmeden...yine anakuzusu...böylelerden hayir gelmezzzz...o benım annem saygısızlık istemem dedi mafoldumben
beni kast ediyosaniz bu sekilde düsünmüyorum bunun sebebi bu olabilir diyorum
her kadinin ayni olmadigi gibi her erkeginde ayni olmayacagi zaten ortada
cevre konusuna gelince bir konuda yorum yapmak icin bire bir yasamis olmam gerekmez sanirim
burada ki ozgurlugu ben de anlayamadim?
diger dusunce tarziniza gelince demek her erkek arkadasimizla cinsel iliskiye girip onun evlilige uyumlu olup olmadigina mi bakacaz? oyleyse size kolay gelsin.
zaten biraz yaşam gerekiyor o kısmı anlamak için ona bişey demicem ama evet bakmak lazım test sürüşü yapmadan araba alınmamalı
samanta simdi bekaret kavrami ortadan kalkinca ver elini o erkek benim su erkek senin oluyor o ozgurluk heralde. bekaret korkusu yok yani anladim dimi canim?
neyse canim biz o yasamin disinda kalalim, bize kendi bildigimiz yolda test surusu yeter. şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?