konuyu yine baska tarafa ceken arkadaslar bence ben degıl siz konuları bu sekılde bozuyosunuz konu dısı seyler yazarak benım yazdıgıma inanmazsan cvp vermezsın ınanıyosanda konu ile ilgili yorum yaparsın konu dısı yapıcaksan da parmaklarını yorup yazmazsın olur biter yok nısanlımıısn evlımısın yok baska konuda ilişkıye girdım yazmısın benım su andakı o,konumla bunların ilgisi ne ki arada baglantı kuramadım ben konu ile yorum yapan arkadaslarada teşekkür ederım ..dün aksam gerekenı söyledım dedımkı o zaman dedım senın kocanda özgür 2.3.almakta dedım bu sekılde özgürlükmü olur dedım .sonra oglunu işlemiş tabı oda geldı bana neden böyle söyledın dedi bende yeter artık dedım .bu sekılde devam edicekse hiç etmesın dedım dahada ne aradı ne sordu
konuyu yine baska tarafa ceken arkadaslar bence ben degıl siz konuları bu sekılde bozuyosunuz konu dısı seyler yazarak benım yazdıgıma inanmazsan cvp vermezsın ınanıyosanda konu ile ilgili yorum yaparsın konu dısı yapıcaksan da parmaklarını yorup yazmazsın olur biter yok nısanlımıısn evlımısın yok baska konuda ilişkıye girdım yazmısın benım su andakı o,konumla bunların ilgisi ne ki arada baglantı kuramadım ben konu ile yorum yapan arkadaslarada teşekkür ederım ..dün aksam gerekenı söyledım dedımkı o zaman dedım senın kocanda özgür 2.3.almakta dedım bu sekılde özgürlükmü olur dedım .sonra oglunu işlemiş tabı oda geldı bana neden böyle söyledın dedi bende yeter artık dedım .bu sekılde devam edicekse hiç etmesın dedım dahada ne aradı ne sordu
bence bu adamla evlenip hayatini karartma güzelim
hayat öyle sürprizlerle doluki mutlaka karsina daha iyi biriis cikicaktir
bu bile bile lades demek gibi bisey olur
aramiyorsa aramasin sende arama senin bir yanlisin yok bu konuda
allah yardimcin olsun
Konuyu başka tarafa çekmiyoruz cnm. Şimdi genelde bizde kız evlenmeden ilişkiye girdiyse erkeğe muhtaç olur evlenmek için gibi bir mantık olduğu için, dedik acaba kayınvalidende biliyorsa bunu o yüzden öyle davranıyor olabilir. Önceki konunla bağlantısı bu.
İyi yapmışsın kız ağzına sağlık valla seni gerçekten seviyorsa nişanlın geriye döner seni arar. kaydirigubbakcemile5
bu şekilde devam etmem kac aydır sabrettım düzelirmi ama yok su anda kafam cok karısık
bu şekilde devam etmem kac aydır sabrettım düzelirmi ama yok su anda kafam cok karısık
evet aksam aileme anlattım ....bana dıyolarkı ayrılırsan herkes ne der
evet aksam aileme anlattım ....bana dıyolarkı ayrılırsan herkes ne der
yok canım bilmıyor ilişkı yasadıgımızı ama artık göze aldım herseyı ne olcaksa olsun aramazsada kendı bılır ne dıyeyım demek sevmemiş hiç:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?