Bıktırdılar artık

YellowRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
188
146
18
40
Merhabalar daha önceki konumdada eşimin ailesinin sürekli gidip gelmelerinden bahsetmiştim.
Dün yine eşimle kavga ettim. Ben hergün çocuklarla evdeyim ev işi, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek artık tükendiğimi hissediyorum. Çok yoruluyorum. Virüsten dolayı gezmeye falan da gitmiyoruz. Tamam eşimde işten eve evden işe giden biri dışarı çıkmıyor. Ama ailesi sürekli bizde. Kızkardeşi ve eşi annesi sürekli bize geliyorlar.sıkılıyorum onlardan. Gelmediklerinde sürekli mesaj yada arama tacizlerinde bulunuyorlar. Bir annesi mesaj atıyor bir kardeşi. Bıktım artık eşimin elinden telefon düşmüyor.
Çocuğu ona bırakıp iş yapsam bakıyorum bir elinde çocuk bir elinde telefon.
Defalarca bu durumdan memnun olmadığımı söyledim ama anlamıyor. O an bırakıyor telefonu sonra yine alıyor.
Grçrn yine çat kapı geldiler akşam ev hali insan üst çamaşırını giymeyebiliyor bazen. çat kapı geldiler.insan bir haber verir.
Sonra dün yine ısrarla arıyorlar yemek yiyoruz diyoruz mesaj atıyor kardeşi. Bu durumlardan bıktım ben tak etti artık canıma. Hiç aklımda yokken artık Boşanma geliyor aklıma.
Başka nasıl bir yol izlemeliyim? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Merhabalar daha önceki konumdada eşimin ailesinin sürekli gidip gelmelerinden bahsetmiştim.
Dün yine eşimle kavga ettim. Ben hergün çocuklarla evdeyim ev işi, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek artık tükendiğimi hissediyorum. Çok yoruluyorum. Virüsten dolayı gezmeye falan da gitmiyoruz. Tamam eşimde işten eve evden işe giden biri dışarı çıkmıyor. Ama ailesi sürekli bizde. Kızkardeşi ve eşi annesi sürekli bize geliyorlar.sıkılıyorum onlardan. Gelmediklerinde sürekli mesaj yada arama tacizlerinde bulunuyorlar. Bir annesi mesaj atıyor bir kardeşi. Bıktım artık eşimin elinden telefon düşmüyor.
Defalarca bu durumdan memnun olmadığımı söyledim ama anlamıyor. O an bırakıyor telefonu sonra yine alıyor.
Grçrn yine çat kapı geldiler akşam ev hali insan üst çamaşırını giymeyebiliyor bazen. çat kapı geldiler.insan bir haber verir.
Sonra dün yine ısrarla arıyorlar yemek yiyoruz diyoruz mesaj atıyor kardeşi. Bu durumlardan bıktım ben tak etti artık canıma. Hiç aklımda yokken artık Boşanma geliyor aklıma.
Ya evlenmiş adamın yakasından niye düşmüyor bu aileler anlamıyorum 😤

Muhtemelen es ailesi en basindan beri boyleydi ve siz uzun bir sure sessiz kaldiginiz icin bu durum aliskanliga donustu. Esiniz sessiz kaldigi surece siz ne yapsaniz bos. Esinizle uzunca bir konusma yapin baktiniz hala ayni o zaman bosanmayi dusunebilirsiniz.

Yok hemen boşanmak bu konuda gereksiz.
önce biraz çabalamak lazım düzeltmek için,Bu durumunuzu apaçık eşinizle konuşun, anlayışlı bir adamsa zaten duruma el atacaktır.
Size geldiklerinde herzamanki gösterdiğiniz hizmeti hürmeti göstermeyin, belki kendileri anlar.

her gün yenek utu temizlik yapmayi birakin bence öncelikle.
pandemi doneminde kalabalik olmayan acik alanlarda gezebilirsiniz tamamen iceri tikilmak tuketiyor insani.
eş ailesine ne diyeyim bilemedim
telefonla olmazsa mesajla devam ediyorlar diyorsunuz çat kapi geliyorlar diyosunuxz.
yerinizde olsam evde gecelikle gezer geldikleri gune kadar oyle takilir kapiyida o gecelikle acardim.
evli insanlarin evine cat kapi gelinmeyecegini anlarlar belki

Yok hemen boşanmak bu konuda gereksiz.
önce biraz çabalamak lazım düzeltmek için,Bu durumunuzu apaçık eşinizle konuşun, anlayışlı bir adamsa zaten duruma el atacaktır.
Size geldiklerinde herzamanki gösterdiğiniz hizmeti hürmeti göstermeyin, belki kendileri anlar.
Arsizlar anlamazlar
Kovsan anlamazlar

İs hayatına atilabilrsiniz diyecegim ama ozamanda haftasonu var
Yuzsuz insan birseyden anlamaz

örneğin sütyeniniz yok diye neden siz rahatsız oldunuz ki onlar olsun

çat kapı gelmemeyi öğrensinler

bir gelir iki gelir hoş tutmazsanız gelmezler

önlerine yemek koymayın geçiştirin halim yok deyin onlara iş buyurun

görümcem yakın oturuyor

arasa da zaten karşıdalar gelme desek ne kadar diyeceksin ışık görünüyor

bir akşam hastayım, bir akşam çocuğun dersi var, bir akşam işim var diye diye azalttım

Hadi gidelim modundalar hep, onlara göre evde isek boşuz

oysa oğlum şikayetçiydi mesela onlar geline çocuğun düzeni bozuluyor, en basiti düzenli izlediği çizgi diziyi konuşmalardan izleyemiyor

onlar aman ne olacak modunda ama o çocuğun düzeni bu

sonra surat astı, odasına gitti, çay vs yapmadım, geçtim oturdum

bir süre sonra azaldı gidip gelme

görümcem yakın oturuyor

bir akşam hastayım, bir akşam çocuğun dersi var, bir akşam işim var diye diye azalttım

oysa oğlum şikayetçiydi mesela onlar geline çocuğun düzeni bozuluyor, en basiti düzenli izlediği çizgi diziyi konuşmalardan izleyemiyor

En sinir olduğum şeydir o çocuğun birey olduğunun farkında olunmamadı. Ne demek çocuk o?! Onun da bir düzrni var ve kimseye ayak uydurmak zorunda değil.

görümcem yakın oturuyor

Sormak yokki bu insanlarda. Direk ya kapıdalar yada emri vaki yapıyorlar. Annemi size getiriyoruz diyor önce görümcem 1saat sonra o geliyor. Bebeğini ve annesini bize bırakıyor kendisi avm ye alışverişe gidiyor. Dönüşte bize geliyor. Haftanın 3-4günü bizde ler gelmediklerinde ise mesaj telefon.
Hizmet etmiyorum çoğunlukla kendileri yapıyorlar ama bu durumdan onlar gayet memnun

En sinir olduğum şeydir o çocuğun birey olduğunun farkında olunmamadı. Ne demek çocuk o?! Onun da bir düzrni var ve kimseye ayak uydurmak zorunda değil.

ve zaten çocuk evde kısa süre geçiriyor

bir de işte çocuklar anne babalarının misafirine neden tahammül göstermiyor diye sayfa sayfa çocuk odaklı yaşam eleştirileri var

iyi de siz çocukların anne baba ile geçireceği 4 saatlik zamanın en verimli iki saatinde gelip evde oturunca o çocuğun eksik 2 saati nasıl tamamlanacak

bu arada karşımızdaki kişiler de öğretmen yani aman ne olacak diyor başka zaman izlersin

neden senin için o başka zaman izlesin sen başka zaman aralığında gel ya da telefon ile görüş

Sormak yokki bu insanlarda. Direk ya kapıdalar yada emri vaki yapıyorlar. Annemi size getiriyoruz diyor önce görümcem 1saat sonra o geliyor. Bebeğini ve annesini bize bırakıyor kendisi avm ye alışverişe gidiyor. Dönüşte bize geliyor. Haftanın 3-4günü bizde ler gelmediklerinde ise mesaj telefon.
Hizmet etmiyorum çoğunlukla kendileri yapıyorlar ama bu durumdan onlar gayet memnun

mesela bunu neden yapıyor

yani cidden annesi ve bebeği size neden getiriyor

annesine gitsin bıraksın çocuğunu

bunu sordunuz mu kendisine

ben söyleyeyim annesine çocuğa bak demek istemiyor gel seni yellowrabit e götüreyim deyip çocuğu da bırakıp kaçıyor

annesine götürüp bıraksa ben bakıcı mıyım diyecek

konuşun çıkışın burası kreş mi deyin

hatta madem öyle siz de çıkın birlikte gidin avm ye gıcık edin şuan da bakacağım buna da bakacağım deyin geç oldu yemek yaptıralım evde yemek yok deyin

ama ufak bir cinnet zamanı gelmiş

Eşiniz bir şey diyemiyorsa siz müdahale edin. istemediğinizi ,rahatsız olduğunuzu anlasınlar.
onlar eşinizi arayınca siz kapın telefonu siz konuşun daha da aramazlar diye düşünüyorum
eşiniz de cevap vermesin mesajlara o ne öyle ya

ve zaten çocuk evde kısa süre geçiriyor

bir de işte çocuklar anne babalarının misafirine neden tahammül göstermiyor diye sayfa sayfa çocuk odaklı yaşam eleştirileri var

iyi de siz çocukların anne baba ile geçireceği 4 saatlik zamanın en verimli iki saatinde gelip evde oturunca o çocuğun eksik 2 saati nasıl tamamlanacak

bu arada karşımızdaki kişiler de öğretmen yani aman ne olacak diyor başka zaman izlersin

neden senin için o başka zaman izlesin sen başka zaman aralığında gel ya da telefon ile görüş
Düşüncesizlik had safhada bu insanlarda..

bu adamlar boyle yetıstırıldıgı ıcın ıslah etmenız uzun surecek
daha once hersey onlerıne gelmıs yerıne bırılerı dusunmus hıc kafa calıstırmamıslar bırsey nasıl algılanır ogrenmemısler kı
o sebeple evde sızın kurallanırınız olacak sızın duzenınız olacak
cat kapı geldıklerınde mesela buyur etmek zorunda kalıyorsanız sız arka kısıma gıdıp ısınıze devam edın musaıt degıldım cok ısım vardı dersınız yanlarında oturmazsınız
cocugunun veya annenın evıne gıderken de musaıt mısın dıye sormalı ınsan belkı kafam kaldırmıyor belkı yalnız kalmak ıstıyorum gelenlerı sırf onların canı ıstedı dıye agırlamak zorunda degılım hergun ev dıye eş dıye kendımı hırpalamak zorunda degılım evlılık kadının hızmetcılık geysalık yapması degıl

bu dusunceyı seslı soyleyın sessız sessız ıcınıze patlamayın alıstırın adamı
erkek tarafı oyle de dusuncesız boyle de
oyle de begenmıyor boylede
madem oyle ıste boyle dersınız

Back
X