Bıktırdılar artık

Eee evinize giren çıkan insan avmden çıkmıyor siz corona var diye dışarı çıkmıyorsunuz corona riski asıl sizin evde zaten. Cinnet zamanınız gelmiş bence hazır hastalık bahanesi de var söyle bi deliriverin de akılları başlarına gelsin. İstenmediği yere giden istemediğini işitir yapacak bi şey yok 🤷🏻‍♀️
Aynen yakındır geçiricem artık cinnet.
Tanıyamayacaklar beni

Benimde ihtiyacım var ailemi görmeye diyorum anlamıyor. Hemen surat asıyor.
Dün akşam telefonunu kapattırdım konuşmayacaksın deidm. Tabi öncesinde aradılar yine görüntülü açmadık sonra mesaj attılar. Arkasından görümcem bana mesaj atmış abisi cevap vermiyor diye.
Böyle yapışık insan bunlar.
İnsanlar itici kocan itici.
Sana uzuldum ben, bence annene gıt hava degısımı ıyı gelır

Bu gerçekten oldu. Binamızda hasta birileri çıktı. Hatta iki kişi çıktı biri vefat etti. Ama yinede geldiler
PES. Böyle yaşanmaz gelirlerse açmayın kapıyı onlar utanmiyorsa siz utanmayın, çocuklar ses yapıyorsa sizde acmadiYsaniz bırakın sonra uyuyordum kulağımda pamuk vardı duymadım diyin. Yada zili kapatabiliosaniz etkisiz hale getirin.esiniz evde iken gelirlerse hiç çıkmayın yanlarına, ağda filan yaptınız ima edin ve diyin haber etmeden gelmeyin anne bak müsait olmuyorum lütfen olmasın bı daha sizede ayıp oluyor diyin. Ve esinizde iş bitiyor oda sizden yana olmali

Ya bu çifte standart neden, sen en son ne zaman aileni gördün? Madem sen göremiyorsun o da görmesin, ya da madem o özlüyor ailesini görüyor sen de gör bu kdr basit bi denklem... şartlar eşit olsun istiyorum de.

Bu ne pasiflik! Birşey yapamazsın gibi görünüyor burdan bakınca. Bende ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum gideceğim zaman izin almam haber veririm! eşime. Ben olsam her hafta bile kabul etmezdim ya ne münasebet canm. Allah kolaylk versin sana.

Merhabalar daha önceki konumdada eşimin ailesinin sürekli gidip gelmelerinden bahsetmiştim.
Dün yine eşimle kavga ettim. Ben hergün çocuklarla evdeyim ev işi, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek artık tükendiğimi hissediyorum. Çok yoruluyorum. Virüsten dolayı gezmeye falan da gitmiyoruz. Tamam eşimde işten eve evden işe giden biri dışarı çıkmıyor. Ama ailesi sürekli bizde. Kızkardeşi ve eşi annesi sürekli bize geliyorlar.sıkılıyorum onlardan. Gelmediklerinde sürekli mesaj yada arama tacizlerinde bulunuyorlar. Bir annesi mesaj atıyor bir kardeşi. Bıktım artık eşimin elinden telefon düşmüyor.
Çocuğu ona bırakıp iş yapsam bakıyorum bir elinde çocuk bir elinde telefon.
Defalarca bu durumdan memnun olmadığımı söyledim ama anlamıyor. O an bırakıyor telefonu sonra yine alıyor.
Grçrn yine çat kapı geldiler akşam ev hali insan üst çamaşırını giymeyebiliyor bazen. çat kapı geldiler.insan bir haber verir.
Sonra dün yine ısrarla arıyorlar yemek yiyoruz diyoruz mesaj atıyor kardeşi. Bu durumlardan bıktım ben tak etti artık canıma. Hiç aklımda yokken artık Boşanma geliyor aklıma.
Başka nasıl bir yol izlemeliyim? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Peki sizin aileniz ne durumda . Sizde ailenizle böyle sık sık görüşürmüsünüz sadece kocanızmı böyle?

Kendi ailesi oldugunu idrak edemeyen erkeklerin kadinlara yaptigi bir zulum daha.
Maalesef sizin yapacaginiz seyler bahane bulmak, cay koymamak, surat yapmaktan oteye gidemez. Bu durumda eş kişisinin devreye girmesi gerekir. Ama maalesef bu tip erkekler anasi babasiyla mutualist bir yasam sergiledikleri icin bunu yapamazlar.

Bu insanlar belli ki eşiniz yokken de geliyorlar. Onlar arayıp gelelim dedikçe müsait olmadığınızı, kafa dinlemek istediğinizi, misafir geleceğini, bir yere gideceğinizi vs vs söyleyin. Onlar yine de ısrar mı ediyor gelmek için. Ben haftada 3-4 gün buluşmaktan hoşlanmıyorum diyebilirsiniz. Hayatı kendinize niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz ki? Gelmek istiyorlar. Tamam diyorsunuz. Geliyorlar ikramlarda bulunuyorsunuz. Hoşlanmadığınızı hiç bir şekilde belli etmiyorsunuz, söylemiyorsunuz. Onlar da kendilerini değiştirme gereği duymuyor.

Bu insanlar belli ki eşiniz yokken de geliyorlar. Onlar arayıp gelelim dedikçe müsait olmadığınızı, kafa dinlemek istediğinizi, misafir geleceğini, bir yere gideceğinizi vs vs söyleyin. Onlar yine de ısrar mı ediyor gelmek için. Ben haftada 3-4 gün buluşmaktan hoşlanmıyorum diyebilirsiniz. Hayatı kendinize niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz ki? Gelmek istiyorlar. Tamam diyorsunuz. Geliyorlar ikramlarda bulunuyorsunuz. Hoşlanmadığınızı hiç bir şekilde belli etmiyorsunuz, söylemiyorsunuz. Onlar da kendilerini değiştirme gereği duymuyor.
Genelde haber vermeden geliyorlar. Ya bahçe girişinde haber veriyorlar yada bakıyorum kapı çalıyor. Yani benim bahane sunmama fırsat yok.
Hizmet etmiyorum kendileri o işleri görüyorlar. Bu durumdan da memnunlar kendi evleri gibi.
Mutfağa girerler yemek yaparlar.
Dolapları düzeltirler kafalarına göre falan. VS.

Genelde haber vermeden geliyorlar. Ya bahçe girişinde haber veriyorlar yada bakıyorum kapı çalıyor. Yani benim bahane sunmama fırsat yok.
Hizmet etmiyorum kendileri o işleri görüyorlar. Bu durumdan da memnunlar kendi evleri gibi.
Bahane işte kapıyı açmayın. Zili kapatın yada zile bassalarda kulaklıkll takmıştım müzik dinliyordum çocuklar TV izliyordu duymadim diyin. Başta yanlış oldu alıştılar ama devam etmek zorunda değil ay ben binlerce km öteden şiştim. Eltimde böyle davranıyor haber vermek yok ben çok mahcup oluyorum ve habersiz gitmemeye gayret ediyorum o napıyor biliOrmusunuz, biz içerse misal oturuyoruz o çamaşır aşar katlar ben sok olurum benim hatrima bile oturmaz uzaktan gelmişler demek yok. Ki bu dediklerim haberli gidincede oluyo kız takmıyor kismeyi net. Geldinizmi iyi oturun umrumda değil modum ama ben hariç kimse rahatsiz olmuyor anlamıyor ben utaniyorum

Merhabalar daha önceki konumdada eşimin ailesinin sürekli gidip gelmelerinden bahsetmiştim.
Dün yine eşimle kavga ettim. Ben hergün çocuklarla evdeyim ev işi, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek artık tükendiğimi hissediyorum. Çok yoruluyorum. Virüsten dolayı gezmeye falan da gitmiyoruz. Tamam eşimde işten eve evden işe giden biri dışarı çıkmıyor. Ama ailesi sürekli bizde. Kızkardeşi ve eşi annesi sürekli bize geliyorlar.sıkılıyorum onlardan. Gelmediklerinde sürekli mesaj yada arama tacizlerinde bulunuyorlar. Bir annesi mesaj atıyor bir kardeşi. Bıktım artık eşimin elinden telefon düşmüyor.
Çocuğu ona bırakıp iş yapsam bakıyorum bir elinde çocuk bir elinde telefon.
Defalarca bu durumdan memnun olmadığımı söyledim ama anlamıyor. O an bırakıyor telefonu sonra yine alıyor.
Grçrn yine çat kapı geldiler akşam ev hali insan üst çamaşırını giymeyebiliyor bazen. çat kapı geldiler.insan bir haber verir.
Sonra dün yine ısrarla arıyorlar yemek yiyoruz diyoruz mesaj atıyor kardeşi. Bu durumlardan bıktım ben tak etti artık canıma. Hiç aklımda yokken artık Boşanma geliyor aklıma.
Başka nasıl bir yol izlemeliyim? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Once esınle konuş ama ciddi bir konuşma olsun.Sonrada kayınvalidenle konuş.

Umursama bir süre sonra kendileri gelmiycek 😂şuan çukur var tam açıklama yapamıyorum..

Onlar memnun ama siz değilsiniz. Düzenimi bozmayın diyeceksiniz. Bir daha habersiz gelmeyin diyeceksiniz. Yni bir şeyler demeniz gerekiyor artık.

Çok yüz vermişsiniz, burda bu kadar şikayet edeceğinize bir gün çat kapı gelince uyuyacaktım ben yine mi geldiniz deyin, ha diyemiyorsanız şurda şu kadar anlatıp şişirmeyin kendinizi, eşinizin suratı asılıyor diye annenize gitmiyorsunuz ama o size insan muamelesi yapmıyor, aranızdaki ilişki çok garip.

Bir de 35 yaşındaymışsınız, 20-25 yaş aralığında yeni gelin sandım. Önceki konularınıza baktım net olarak hayır demiyorsunuz hep bi bahane hep bi öteleme, muhtemelen onlar gelince de güleryüz gösteriyorsunuz onlar gidince bik bik eşinizi yiyorsunuz. Saçma sapan pasif agresyon hali.

Back
X