Bıktırdılar artık

Boşanmak bu sebeplerden dolayı olmaz ama sizin sabrınız tükenmis bunu acıkca konusmalısınız. Cünkü cocukla ilgilendigi halde bir elinde telefon olması hala sizin sinirlenirinizi bozuyorsa hersey gözünüze batıyor demektir. Anneside olabilir kardesi de müsayit degiliz demeyi denediniz mi ? Veya habersiz geldiklerinde kapıyı acmamayı deneyin. Kız kardesin kocasına varana kadar sizde toplanmaları cok yanlıs. Her gün cekilmez.

Ben de yeni doğum yaptıgımda öyleydi ama kaynanama bi mesaj yazdım rahatsz oluyoruz haber verin diye eşimde görümceme çemkirmiş mesajını okudum o gün bu gündür gelmezler biz gideriz gelceği Zamanda görümcem haber eder Güzelce uyarın isterseniz

her gün yenek utu temizlik yapmayi birakin bence öncelikle.
pandemi doneminde kalabalik olmayan acik alanlarda gezebilirsiniz tamamen iceri tikilmak tuketiyor insani.
eş ailesine ne diyeyim bilemedim
telefonla olmazsa mesajla devam ediyorlar diyorsunuz çat kapi geliyorlar diyosunuxz.
yerinizde olsam evde gecelikle gezer geldikleri gune kadar oyle takilir kapiyida o gecelikle acardim.
evli insanlarin evine cat kapi gelinmeyecegini anlarlar belki

benimkiler ondan da anlamadılar. evde üstümün müsait olmadığını defaalrca belirtmeme rağmen kapıyı açıp geri kapatıp üstüm müsait değil bir dk bekleyin dememe rağmen hala da yukarı geliyorum diye aramazlar.
yeni evlendiğimiz zamanlarda kapıyı açana kadar kapıda beklerlerdi. zile basıp kapıya vurur duymuyoruz diye eşimi ararlardı o açmazsa beni ararlardı. o kapı mutlaka açılacaktı. artık canıma tak etti. elticiğim bir kere demişti gelmişler açmamışsınız kapıyı diye yeni evliyiz sürekli müsait olamıyoruz geldiklerinde müsait değildik açana kadar bekliyorlar dedim. sonrasında geldiklerinde çok da yüz vermemeye başladım. çalışmaya başladım şimdi kapı açılmazsa geri gidiyorlar ısrarcı davranmıyorlar.
ikidir haber vermeden misafir getirdi evime onun için de bir uyarı çekeceğim.

Sormak yokki bu insanlarda. Direk ya kapıdalar yada emri vaki yapıyorlar. Annemi size getiriyoruz diyor önce görümcem 1saat sonra o geliyor. Bebeğini ve annesini bize bırakıyor kendisi avm ye alışverişe gidiyor. Dönüşte bize geliyor. Haftanın 3-4günü bizde ler gelmediklerinde ise mesaj telefon.
Hizmet etmiyorum çoğunlukla kendileri yapıyorlar ama bu durumdan onlar gayet memnun
Pes ya gerçekten pes , çocuğu bırakıp alışverişe gitmek nedir ya sizin evi ne sanıyolar dinlenme tesisi falan mı ,eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu hiç yalnız kalmak kafa dinlemek tv karşısında uzanmak istemiyor mu , bu işin kişisel temizliği banyosu var ya nasıl direk kapıya geliyolar ne düşüncesiz insanlar

Pes ya gerçekten pes , çocuğu bırakıp alışverişe gitmek nedir ya sizin evi ne sanıyolar dinlenme tesisi falan mı ,eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu hiç yalnız kalmak kafa dinlemek tv karşısında uzanmak istemiyor mu , bu işin kişisel temizliği banyosu var ya nasıl direk kapıya geliyolar ne düşüncesiz insanlar
Bende anlamıyorum belkş kendi ailesi diye laf etmiyordur. Belkş benim ailem yapsa laf ederdi hiç bilmiyorum. Benim ailem uzak ki yakın olsalarda bu şekilde asla davranmazlar.

Boşanmak bu sebeplerden dolayı olmaz ama sizin sabrınız tükenmis bunu acıkca konusmalısınız. Cünkü cocukla ilgilendigi halde bir elinde telefon olması hala sizin sinirlenirinizi bozuyorsa hersey gözünüze batıyor demektir. Anneside olabilir kardesi de müsayit degiliz demeyi denediniz mi ? Veya habersiz geldiklerinde kapıyı acmamayı deneyin. Kız kardesin kocasına varana kadar sizde toplanmaları cok yanlıs. Her gün cekilmez.
Direk müsait değiliz demedik ama farklı bahaneler ürettik örneğin bizde şimdi şuraya gidecektik yada uyuyoruz veya yattık uyucaz tarzında. Çocuklar gürültü yapmasa kapıyıda açıcam geldiklerinde ama ansızın geliyorlar birden kapı çalıyor evde gürültü oluncaya anlıyorlar evde olduğumuzu

Eşiniz sizin aileniz ile görüşmenize izin vermiyor, siz de buna tamam deyip onu ailesini mi ağırlıyorsunuz sürekli?
Kusura bakmayın da sorun sizde. Niye sesiniz çıkmıyor bu adama karşı?
Onlar kendilerini ağırlatıyor ama istemesemde geliyorlar gelmediklerinde eşimi görüntülü arıyrlar

Allah sabır versin. Çekilecek dert değil

Napalım sizden uzak kalamazsa anneni mi gormeyecekmıssın ölümlü dunyada.
Sizde uzak kalamaması yalan bu arada
Benimde ihtiyacım var ailemi görmeye diyorum anlamıyor. Hemen surat asıyor.
Dün akşam telefonunu kapattırdım konuşmayacaksın deidm. Tabi öncesinde aradılar yine görüntülü açmadık sonra mesaj attılar. Arkasından görümcem bana mesaj atmış abisi cevap vermiyor diye.
Böyle yapışık insan bunlar.

Sormak yokki bu insanlarda. Direk ya kapıdalar yada emri vaki yapıyorlar. Annemi size getiriyoruz diyor önce görümcem 1saat sonra o geliyor. Bebeğini ve annesini bize bırakıyor kendisi avm ye alışverişe gidiyor. Dönüşte bize geliyor. Haftanın 3-4günü bizde ler gelmediklerinde ise mesaj telefon.
Hizmet etmiyorum çoğunlukla kendileri yapıyorlar ama bu durumdan onlar gayet memnun
Eee evinize giren çıkan insan avmden çıkmıyor siz corona var diye dışarı çıkmıyorsunuz corona riski asıl sizin evde zaten. Cinnet zamanınız gelmiş bence hazır hastalık bahanesi de var söyle bi deliriverin de akılları başlarına gelsin. İstenmediği yere giden istemediğini işitir yapacak bi şey yok 🤷🏻‍♀️

Benimde ihtiyacım var ailemi görmeye diyorum anlamıyor. Hemen surat asıyor.
Dün akşam telefonunu kapattırdım konuşmayacaksın deidm. Tabi öncesinde aradılar yine görüntülü açmadık sonra mesaj attılar. Arkasından görümcem bana mesaj atmış abisi cevap vermiyor diye.
Böyle yapışık insan bunlar.
Olur mu canım öyle şey?
Tabi ki aileni görmeye gideceksin.
Ee sizden uzak kalamıyor diye sen annene babana hiç gitmeyecek mısın?
Böyle bir vebale nasıl giriyor eşin?

Back
X