Bıktırdılar artık

Allah'ım çoğu aynı bunların galiba.. madem eşin sizden ayrilamiyormus su zamana kadar onun ailesinin dibinde yasadiniz taşının birazda senin ailenin dibinde yaşayın..! Ve lütfen ama lütfen ailenize gitme konusunda fedakar davranmayın onun ailesi nasıl 24 saat sizdeyse o her dakika onları görüyorsa sizinde ailenizi görmek hakkınız!

Görümceye bak sen maşallah çok kurmazmış.Nasıl buna tahammül ediyorsunuz çok saygısızca sizi yok gibi görüyorlar.Geldiklerinde kapıyı açmayın sürekli bahane üretin.Sizi yok saymalarına izin vermeyin geldiklerinde bende tam şimdi arkadaşıma gitcektim diye çıkın evden niye haber vermiyorsunuz deyin.Bişeyler uydurun bu görgüsüzlere

İnsanların medeni durumları ne olursa olsun, 'telefon', 'izin almak', 'müsaitlik durumunu öğrenmek' gibi kavramların artık yerleşmesi gereken çağımızda hiçbir 'çat kapı' tekliften gram hazzetmiyorum. Yalnız, konu sahibi, siz de hiç duruşunuzu yansıtmamış gibi geldiniz bana. Herkesin kendine göre yoğunluğu var, hele şu zamanda. Haftada 3-4 gün sürekli birilerine zaman ayırmak (kaldı ki zorunda değilsiniz zaten, istemedikleriniz için de), insanın yeri geldiğinde en yakını, istediği için bile zor olabiliyor. Siz kendinize ait bir hayatınız olduğunu ve sınırlarınızı baştan çizememişsiniz bence. Şu aşamadan sonra çok keskin bir şekilde olmadan (yani tartışma vs boyutuna girmeden) çizilebilir mi bu sınır, ondan emin değilim. Bu konuda başka üyeler daha net yönlendirebilir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…