Kızlar ben de yeni kurduğum bloğumu sizlerle paylaşıyorum Pastel Zaman Yolcusu Çeyizden yemek tarifine, kitaptan sinemaya herşeyimi paylaşacağım bir platform olacak hepinizi beklerim.
Yaaa işte sevgicimm blog kardeşliği böyle birşey işte kk bizleri paklamıyor artık blogger dünyasını kasıp kavuracağız demiştim kuzum
Bu arada benim ayağım uğurlu geldi galiba kızlarbenden sonra birçok arkadaşl blogger oldu valla
Blogger aleminde yalnız kalmadığım için çok mutluyum
kızlaaar bunu çook beğendm ya alıp kendm yapmak istiyorum nerde bulabilrim acaba ya
benim blogum
ceyizkeyfi . blogspot . com
yaptığım tüm çeyiz alış verişimi en ayrıntısına kadar paylaşıyorum.
bir ev için gereken ne varsa en ayrıntısına kadar alıyorum.
unuttuğum şeyler kesin var bu yüzden bir göz atın bana yardımcı olun =))
evet daha yeni yeni öğreniyorum blog kullanmayı sonra kasıp kavurucaz inşallah çekilişler yapıcaz buralardan arkadaşlarımın olması ayrıca mutlu etti beni tamamiyle senin ayağın uğurlu geldi inanıyorum içime aşk geldi bloguna sahip çık diye sayende
Aslında bende aldıklarımı, araştırdıklarımı paylaşıp fikir verme açısından düşündüm blog kurmayı ama kahretsin ki, çok çabuk sıkılıyorum yoksa makyaj üzerine bir blogum vardı ama unutuldu gitti.
Şuan mobiya araştırıyorum masif, mdf vs. Lazım olacak ileri de)
Züleyha cım bloğun hayırlı ve de uğurlu olsun
Ziyarete geldim senin bloğa, blog adresim Yeniler Kendini Hayat
Hani nerde senin bloğunn bakimmm
Öyle boş bırakma blogunu sen de katıl bize kk bloggeri olmak ayrıcalıktır kuşum
Tamam canım en yakın zamanda aranızdayım o zaman..
İşin tuhafı konuyu ben açtım ya benim blogum yokkkben de açmak istiyorum da fotoğraf yükleme sıkıntısı var telefonum falan desteklemio hemen çekip yüklemeyi diğer türlüde üşeniyorum
En yakın zamanda bende doldurcam ama çok beğendimmm blogları ...
Aramıza yeni gelen blogger dostlar hayırlı olsunnnn herkesin bloguna bakıyorum çok güzel şeyler var tek düşüncemmm kimse yanlış anlamsın herkeste bi cupcake aşkı varmış yaaabende şu an çeyiz alışverişi yokta olunca almıcağım şey cupcakeli şeyler olcak heralde çok gördümmm gözlerim doydu
Ben de benle birlikte birkaç kişide var sanıyordum cupcake mania ama dediğin gibi herkes müptelasıymış meğer
Hee sahi begüşüm senin neden bloğun yok, sana da açalım bir blog
açmştm bir blog ama benim henüz çeyizlerim yok ben anca yemek blogu açarım tarif yemek kek börek böyle şeyleri çok seviyorumşu fotoğraf olayından yana yaa direkt nete atamıyorum ben ,kabloyu tak telefondan bilg aktar ordan bloga cidden çok uğraştiricı gelio bana
Günnur aramıza hoşgeldinn tatlıımm hayırlı olsun bloğunnn çok mutlu oldummm blogger olmana
tatlım bomboş ama bloğun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?