Bildiğiniz ve güvendiğiniz alışveriş sitelerini paylaşalım mı arkadaşlar?

fourth_month

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
46
0
296
Ankara
Evet herkese merhaba,
ben 3-4 aydır baya bi takip ediyorum bu alışveriş sitelerini, baya bişey de aldım, ama bi noktadan sonra onlar da yetmiyor O yüzden yeni güvenilir siteler keşfetmek istiyorum, var mı önerebileceğiniz siteler canlar?

Ben en cok morhipo, markafoni,trendyol ve limango'yu kullanıyorum...onun dışında da bir sürü siteye üyeyim. Ya sizler?

trendyol ve daybuyday den alışveriş yapmıştım birer kez, şikayet sitelerinde daybuyday zirveye oynayanlardan sanırım teslimat konusunda ama siparişi verdikten iki gün sonra teslim almıştım ürünü
nasıl mutlu olduğumu anlatamam

morhipodan kesinlikle uzak durun.20 gün oldu hala siparişimi göndermediler.Sürekli mesaj atıyorum ama daha benim ne sipariş verdiğimi bile bilmiyorlar.Almadığım ürünleri bile sipariş vermişsiniz diyorlar.Sanırım başka üyelerin siparişleriyle karıştırıyorlar.Farklı ürünler gelirse şaşırmam.Bir daha asla morhipodan alışveriş yapmam

ben gittigidiyordan çok sık alışveriş yaparım kızlar çok güvenilir bir site satıcıyla birebir iletişim kuruyosun ve çook çeşit var.. hepsiburada da cok güvenilir. onun dışında trendyol teslimatı geç ama güzel..

Trendyol, Limango, Markofoni ve 1V1Y den alışveriş yapıyorum Son derece güvenli ve iadelerimde asla sorun yaşamadım Hemen para iadesini yaptılar.

ben gitti gidiyor u tek geçerim gayet güvenilir

ama unnado ve minimoy dan bebeğim için kıyafetler almıştım ikiside beni çok sinir etti 9-12 aylık almıştım.ikiside 6-9 aylık göndermiş ne kadar mesaj attım iade için kesinlikle cevap verilmedi yani yaklaşık 150 liram çöpe gitti (

u kesinlikle öneririm kızlar sektörde daha yeni bir site ama verdiği hizmetle kısa sürede en iyiler arasına gireceğinden hiç şüphem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
markafoni (son dönemde teslimatta şaşırtıcı derecede hızlılar), trendyol, limango, 1v1y, morhipo gayet güvenilir siteler, daybuyday i bırakalı çooook oldu çok kötü, hiç bi şeyi tedarik edemedi gitti... hepsiburada gayet güvenilir,olabildiğince hızlı şu an bağlandığım bilgisayarı bile oradan almıştım... hızlıal ı bi kez denedim ama okuduğum kadarıyla sitelerinden iadeyi sen karşılıyosun ve siparişi verdin mi 5 gün iptal edemiyosun bi daha tercih edeceğimi sanmıyorum...yeni denediklerim arasında balerin.com var bakalım 2. siparişi verdim ama tedarik sürecinde haftaya kaldı... misspera gayet ii ama sipariş tamamlandı kargoya verildi gibi onay e-postaları gelmiyo, sen takip ediceksin onun dışında ii, eskiden tam tersiydi belki bi sorun vardır düzeltirler... eczanemizde.com hızlı,paketlemesi kaliteli; ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi...botanikecza ona göre ucuz ama paketlemede çok başarısızlar ve hakkında okuduğum yorumlar sebebiyle kapıda ödemeyle sipariş verebildim ürünlerim biraz eciş,bücüş geldi... 3ka yı beğendim 1 kez alışveriş yaptım,2.si yolda:)) ... en son keşfim ekoorganik aman yarabbi neler var neler sitede gayet de ilgililer, memnun kaldım... şu an başka aklıma gelmiyo aklıma geldikçe yazarım yine:))

markafoni (son dönemde teslimatta şaşırtıcı derecede hızlılar), trendyol, limango, 1v1y, morhipo gayet güvenilir siteler, daybuyday i bırakalı çooook oldu çok kötü, hiç bi şeyi tedarik edemedi gitti... hepsiburada gayet güvenilir,olabildiğince hızlı şu an bağlandığım bilgisayarı bile oradan almıştım... hızlıal ı bi kez denedim ama okuduğum kadarıyla sitelerinden iadeyi sen karşılıyosun ve siparişi verdin mi 5 gün iptal edemiyosun bi daha tercih edeceğimi sanmıyorum...yeni denediklerim arasında balerin.com var bakalım 2. siparişi verdim ama tedarik sürecinde haftaya kaldı... misspera gayet ii ama sipariş tamamlandı kargoya verildi gibi onay e-postaları gelmiyo, sen takip ediceksin onun dışında ii, eskiden tam tersiydi belki bi sorun vardır düzeltirler... eczanemizde.com hızlı,paketlemesi kaliteli; ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi...botanikecza ona göre ucuz ama paketlemede çok başarısızlar ve hakkında okuduğum yorumlar sebebiyle kapıda ödemeyle sipariş verebildim ürünlerim biraz eciş,bücüş geldi... 3ka yı beğendim 1 kez alışveriş yaptım,2.si yolda:)) ... en son keşfim ekoorganik aman yarabbi neler var neler sitede gayet de ilgililer, memnun kaldım... şu an başka aklıma gelmiyo aklıma geldikçe yazarım yine:))

Edit: iki kere başmışım iki kez aynı cevabı vermiş gibi oldu (

Son düzenleme:
ayrıca lcwaikiki nin de internet mağazası gayet başarılı, bazen mağazada bulamadığınız ürün/ renk /bedeni internet mağazasından bulabilirsiniz...

en son daybuyday dan ne zaman alışveriş yaptın? ben ilk açıldığı dönemde 3-5 alışveriş yaptım ve tövbe etmiştim. tedarik ve teslimat problemleri beni bezdirmişti. gecenler de bir vesileyle tekrar alışveriş yaptım, sonrası malum alışveriş sayısı 5 oldu.. durum şu: teslimatta müthiş hızlanmışlar, inanamadım.. ayrıca beden problemi yüzünden yaptığım bir iademi de 3 gün içinde yaptılar.. nazar değmesin diyorum epey ilerleme var daybuyday sitesinde.

ne hikmetse markafoni gercekten hızlanmış.. ben de aynı fikirdeyim. ama fiyatlarda bir miktar artış olduğu da gözümden kaçmadı..

daybuyday dan alışverişi bırakalı 6 aydan uzun süre oldu, şaşırdım dediklerine nese kendi yararlarına olmuş, yine de oradan bi daha alışveriş düşünmüyorum.
trendyol acayip yavaşladı, markafoni acayip hızlandı, bi de markafoni black üylerine kargo bedava,deme keyfime:)) internetten alışveriş güzel şey be azizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…