- Konu Sahibi fourth_month
-
senin dediklerin disinda hizlial ve hepsiburadaya gùveniyorum
Vipdukkan,daybuyday,bonvagan bunlarda guzel siteler
lilabon.com gayet güvenilir kızlar...ben alışveriş yapıyorum...
markafoni (son dönemde teslimatta şaşırtıcı derecede hızlılar), trendyol, limango, 1v1y, morhipo gayet güvenilir siteler, daybuyday i bırakalı çooook oldu çok kötü, hiç bi şeyi tedarik edemedi gitti... hepsiburada gayet güvenilir,olabildiğince hızlı şu an bağlandığım bilgisayarı bile oradan almıştım... hızlıal ı bi kez denedim ama okuduğum kadarıyla sitelerinden iadeyi sen karşılıyosun ve siparişi verdin mi 5 gün iptal edemiyosun bi daha tercih edeceğimi sanmıyorum...yeni denediklerim arasında balerin.com var bakalım 2. siparişi verdim ama tedarik sürecinde haftaya kaldı... misspera gayet ii ama sipariş tamamlandı kargoya verildi gibi onay e-postaları gelmiyo, sen takip ediceksin onun dışında ii, eskiden tam tersiydi belki bi sorun vardır düzeltirler... eczanemizde.com hızlı,paketlemesi kaliteli; ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi...botanikecza ona göre ucuz ama paketlemede çok başarısızlar ve hakkında okuduğum yorumlar sebebiyle kapıda ödemeyle sipariş verebildim ürünlerim biraz eciş,bücüş geldi... 3ka yı beğendim 1 kez alışveriş yaptım,2.si yolda:)) ... en son keşfim ekoorganik aman yarabbi neler var neler sitede gayet de ilgililer, memnun kaldım... şu an başka aklıma gelmiyo aklıma geldikçe yazarım yine:))
en son daybuyday dan ne zaman alışveriş yaptın? ben ilk açıldığı dönemde 3-5 alışveriş yaptım ve tövbe etmiştim. tedarik ve teslimat problemleri beni bezdirmişti. gecenler de bir vesileyle tekrar alışveriş yaptım, sonrası malum alışveriş sayısı 5 oldu..durum şu: teslimatta müthiş hızlanmışlar, inanamadım.. ayrıca beden problemi yüzünden yaptığım bir iademi de 3 gün içinde yaptılar.. nazar değmesin diyorum epey ilerleme var daybuyday sitesinde.
ne hikmetse markafoni gercekten hızlanmış.. ben de aynı fikirdeyim. ama fiyatlarda bir miktar artış olduğu da gözümden kaçmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?