Bildiğiniz ve güvendiğiniz alışveriş sitelerini paylaşalım mı arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar,
trendyoldan yaptığım alışverişlerden kesinlikle memnun değilim. Nedenlerini açıklayayım...
1-Öncelikle ürünlerin 2. kalite ürünler olduğunu düşünüyorum. Örneğin camel ayakkabı aldım, 1 ay kullanmadan tüylendi. Herry bluz aldım kumaşı çok kötü çıktı. Halbuki aynı bluz herry de çok farklı görünüyordu.
2-Ürünler stokta olmadığı halde satış yapılıyor. Kızıma elbise aldım 3 hafta oldu hala kargoya verilmemiş. Sebebi de 1 tane elbise ellerinde yokmuş. Sonunda iptal ettim. Paramı yatırdılarmı bilmiyorum.
3-Camel ayakkabım için destek istedim daha 2 ay olmadan ayakkabının birisi tüylendi dedim kesinlikle destek alamadım. Unutmayın aldığınız ürünü sadece 1 ay kullanabiliyorsunuz, sonrasında oluşabilecek sorunlarla ilgilenmiyorlar.

Bende eski bir KK kullanıcısıyım. Burdan tanıştığımız 85 arkadaşla grup kurduk hala görüşüyoruz. Trendyol ile ilgili kimsenin memnuniyeti yok. Hemen hemen hepimiz ürünlerin 2. kalite olduğunu düşünüyor. Alternatif olarak Markafoni veya limango öneririz.

Evoria.com diye bir site var. Buradan alışveriş yapan var mı içinizde?

Ben de alışveriş yaptığım siteleri yazayım.
Hepsiburada, Limango, Trendyol, Barcin, Eczalink, D&R, Vatanbilgisayar.

Ne kadar da azmış yahu. :44: Bir de eğer kullanan varsa ve bilgilendirirse Evoria eklenecek bu sitelerin arasına. Gayet iyi indirimler yapıyorlar. Parfüm almak istiyorum ama ürün gönderme konusunda Sikayetvar.com'a şikayette bulunmuş bir kaç kişi. O yüzden tırstım biraz.

güvendiğim siteleri bir araya getirdim işini görür mü bilmem bir bak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
misspera,mizu,hepsiburada,balerin,evoria,lensmarket hızlı ve güvenilir siteler. keikei.com'u ise yeni keşfettim,bugün sipariş verdim bakalım

Tavsiye ettiğim değil de kesinlikle alışveriş yapmamanız gereken siteleri yazıyorum

Trendyol, Vipdükkan, Bonprix... Asla...

sevindim bluemel.Watsons alışverişimde kasada 10tllik markafoni indirim çeki verdiler,ne alırsam on lira indirimli alıcam:) kesinlikle değerlendirmek istiyorum bufırsatı. ama ne alacağıma karar veremedim.elbise mi,bluz mu,penye mi vesaire?

evoriadan bir ya da iki kere alışveriş yaptım, sorun yaşamadım

bende en son netvarium.com dan aldım bot bi alana bi bedava kampanyası yapmıştı 69.90 a harika iki botum oldu hiç sorun yaşamadım kalitesi de süperdii..onun haricinde markafoni ve trendyol bu tarz siteler kampanya yaptıkları için kampanya bitince kargoluyorlar 10-15gün sürüyor bilginize..onun dışında hepsi burada,hızlı al,spor alışverişim tavsiye ediyorum

Mecitefendi.com.tr den alışveriş yapan var mı? Oradan bir şeyler almak istiyorum ama kredi kartı kullanıcam sonuçta güvenemiyorum.

Ayakkabı ve çantayı butigo'dan bulabilirsiniz. İvana Sert,Özgür Masur gibi tasarımcıların ürünleri satılıyor ve şuana kadar 100 lira üzeri ayakkabı görmedim:)

Ben yakalaladin yakaladin dan alisveris yapiyorum sindiye kadar hep mutfak esyalari aldim cok memnun kaldim tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben hemen her alışverişimi internetten yaparım. Onun için uzmanlaştım diyebilirim..
Trendyol'dan 1-2 kere alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamamıştım. Yine 1-2 kere ürün iade ettim, geri ödemesini sorunsuz yaptılar.
Onun dışında genellikle Vipdukkan'dan alırım ve çok memnunum, kargo hariç.. Yurtiçi kargo ile çalışıyorlar..19:
Ayrıca Clubboon'u öneririm.. Genelde ev eşyaları ve ayakkabı üzerine oluyor ama birkaç kez kıyafet aldım, bir de harika bir çizme üstelik kış ortası 35TL idi.. çok şık ve kaliteliydi.. gayet memnun kaldım.
Bonprix'i seviyorum, her beden bulunabiliyor. Markafoni de vazgeçilmezlerim arasında ve bence de en kaliteli site.. Limango da iyi ve kalitelidir.!
Ayrıca Misspera'ya bayılıyorum. Genelde parfüm alışverişini oradan yaparım. Üstelik 20 liralık bir şey de alsanız yanında hep bir hediye oluyor.:)
Ayakkabı için Zizigo ve Markafesta'yı öneririm.! Takı içinse tabii ki Lidyana..!

Diğer önerebileceklerim; Modaset, Outletim, Enmoda, Keyfimarka, Dishybox (40-56 beden), Alamarka, Markalonga, Beyazkutu, Bitenekadar, Yenimoda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…