Bilecik/Söğüt ulaştırma jandarma :(

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
992
1.262
313
Merhaba herkese. Nişanlım bu ayın 27sinde askere gidiyor. Uzun dönem gidecek 12 ay yani. Kısalacak diyorlar ama henüz net bir şey yok.
Benim derdim şu ; nişanlım acemi birlik kısmına ulaştırma komutanlığına gidiyor ve Bilecik’ten %90 doğuya gönderiyorlarmış. Kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum. Ne yapacağım

Benim kardesimde oradaydı sonra Ağrı’ya gitti.

Valla doğuya düşermi bilemiycem ama bilecikte acemi birliğinde psikolojisi bozulan çok insan var çevremde sıkıntılıymış bayağı başlığı görüp allah yardımcısı olsun demeye geldim ...

Valla doğuya düşermi bilemiycem ama bilecikte acemi birliğinde psikolojisi bozulan çok insan var çevremde sıkıntılıymış bayağı başlığı görüp allah yardımcısı olsun demeye geldim ...
Neden bozulmuş ki ?

Bedelli askerlik nasıl oldu ne durumda
Alamiyormusunuz
Meraktan soruyorum

Bedelli askerlik nasıl oldu ne durumda
Alamiyormusunuz
Meraktan soruyorum

Bedelli yapınca tazminatını alamıyordu biz de evleneceğiz malum para lazım o yüzden olmadı.
15 bindi en son. Şimdi 30 bin olacakmış sürekli olunca ama net bir şey yok işte hiçbir şeyle ilgili daha.

Öyle düşünmeyin. Eger Allah kaderine şehitliği yazdıysa zaten batıya da gitse doguya da gitse başına gelecek. Ama kaderinde yoksa da her halukarda sapasağlam gelir. Kimin garantisi var ki sabah dışarı çıktığında ayagını taşa çarpıp düşüp ölmeyecegini. Nilanlınız ölüme gitmiyor vatani görevini yerine getirmeye gidiyor. Olaya böyle bakın

Kaynim bilecikten canakkeleye düştü sukur yeri iyi sıkıntı etme Allahın izni ile sorun olmaz

Dün öğrendik benim kardeşim de bilecik jandarma merkeze çıktı İnşaAllah sağsalim gidip gelir dün doğrudürüst gözüme uyku girmedi ama herşey Allahtan varsa kaderinde şehitlik yapacak birşey yok hakkında hayırlısı olsun.

Ne mi yapacaksınız dua edeceksiniz eşinin mesleği asker olan benim gibi binlerce hanım var haber alamadığında istemsizce yas tutmaya başlayan. Rabbim kimseye ne bu acıyı ne de ihtimalini yaşatmasın yaşattıklarina Allah sabır kolaylık ve gönül ferahlığı versin.

Hep korku olacaktır. Tıpkı hepimizin babası, abisi, kardeşinin yaptığı gibi vatani görevini yapacak. Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama abim terörün en lanet zamanlarından birinde arkadaşlarının şehit düştüğü bir dönemde Şırnak/Uludere'de 15 ay yaptı askerliğini. Başkalarının da canlarının o hudutlarda, bizleri, sizi ve asker olacak nişanlınızı koruduğunu unutmayın.

Allah razı olsun hepinizden. Hiç yakınım askere gitmedi. Ondan böyle oldum sanırım

Benim kardesimde ordaydi suan vanda

Ewet benimde 2 cocugum hep babam nezaman gelicrk die soruolar cevap yok valla herkesin babasi evde bizimki nie gelip hemen gidio dio cevap yok
Yani Allah can sagligi versin sayili gun cabuk gecer derler bizim sayili gunumuzde yok Her gunumuz ayimiz senemiz senelerimiz ayni...

Benimde eşim nisanliyken gitti askere 15 ayyyy
Hemde komando olarak batman sason a gitmisti..bazen 15 gun haber alamiyodum ölüp ölup diriliyodum o arayana kadar ama özlemek güzel sey sevginin sevgilinin degerini anlıyosun..allah kavustursun

Biz evliyken gitti esim nisanliyken gitmesi iyi olmuş evliyken zor oluyor..

Ve ben cok dusunup uzulup korkuyordum.. herkesin canı kıymetli. Herkes bir anne evladi bir sevdalinin kalbinde. Esi cocugu bekliyor arkada... Ama baslayinca bitirmenin yarisi oluyor gercekten. İlk basta zor olur ama sonra akip gidiyor ve bir bakmissin ki bitmis...

Hakkinda hayirli yere çıksın ve hayirlisiyla yapıp gelsin Insaallah sizlere bagislasin Rabbim.

Tum asker yolu gozleyenleri sag salim kavuştursun. Onlar vatanimizin bekçileri. Haklari odenmez.

Bilecik normal yerlere göre çok sıkıymış sanırım bezdiriyorlarmış biraz yakınen bi akrabam gitti sonrasında psikolojik destek bile aldı
Kisiden kisiye degisebilir belki canm benm kardesim evin en kucugu en nazlisiydi valla hic bir tek sikayet duymadim valla ama bemm kardesim erkek kuaforu belki fark etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…