Neden bozulmuş ki ?Valla doğuya düşermi bilemiycem ama bilecikte acemi birliğinde psikolojisi bozulan çok insan var çevremde sıkıntılıymış bayağı başlığı görüp allah yardımcısı olsun demeye geldim ...
Ağrı’da şoför müydü yine ? Nasıl bir araç kullanıyordu ?Benim kardesimde oradaydı sonra Ağrı’ya gitti.
Bedelli askerlik nasıl oldu ne durumda
Alamiyormusunuz
Meraktan soruyorum
Ne mi yapacaksınız dua edeceksiniz eşinin mesleği asker olan benim gibi binlerce hanım var haber alamadığında istemsizce yas tutmaya başlayan. Rabbim kimseye ne bu acıyı ne de ihtimalini yaşatmasın yaşattıklarina Allah sabır kolaylık ve gönül ferahlığı versin.Merhaba herkese. Nişanlım bu ayın 27sinde askere gidiyor. Uzun dönem gidecek 12 ay yani. Kısalacak diyorlar ama henüz net bir şey yok.
Benim derdim şu ; nişanlım acemi birlik kısmına ulaştırma komutanlığına gidiyor ve Bilecik’ten %90 doğuya gönderiyorlarmış. Kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum. Ne yapacağım
Benim kardesimde ordaydi suan vandaMerhaba herkese. Nişanlım bu ayın 27sinde askere gidiyor. Uzun dönem gidecek 12 ay yani. Kısalacak diyorlar ama henüz net bir şey yok.
Benim derdim şu ; nişanlım acemi birlik kısmına ulaştırma komutanlığına gidiyor ve Bilecik’ten %90 doğuya gönderiyorlarmış. Kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum. Ne yapacağım
Ewet benimde 2 cocugum hep babam nezaman gelicrk die soruolar cevap yok valla herkesin babasi evde bizimki nie gelip hemen gidio dio cevap yokSakin olun kızlar :) asker eşleri ne yapsın,15 aydır babasını bekleyen 22 aylık kızım ne yapsın :)
insanı ölümden eceli korurmuş.Vakti geldiyse heryerde olur zaten.
İçinizi ferah tutun,dua edin,önce Allah’a ,sonra komutanlarına emanetler
Bilecik normal yerlere göre çok sıkıymış sanırım bezdiriyorlarmış biraz yakınen bi akrabam gitti sonrasında psikolojik destek bile aldıNeden bozulmuş ki ?
Kisiden kisiye degisebilir belki canm benm kardesim evin en kucugu en nazlisiydi valla hic bir tek sikayet duymadim valla ama bemm kardesim erkek kuaforu belki fark etmistirBilecik normal yerlere göre çok sıkıymış sanırım bezdiriyorlarmış biraz yakınen bi akrabam gitti sonrasında psikolojik destek bile aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?