Muhtemelen kime sorsam manisa izmir bilecik için aman aman diyordu gerçi benim eşim ankarada yaptı geldi zaman marşlar söyleyerek filan uyanıyorduKisiden kisiye degisebilir belki canm benm kardesim evin en kucugu en nazlisiydi valla hic bir tek sikayet duymadim valla ama bemm kardesim erkek kuaforu belki fark etmistir
Askerlik bu illaki zor olucakMuhtemelen kime sorsam manisa izmir bilecik için aman aman diyordu gerçi benim eşim ankarada yaptı geldi zaman marşlar söyleyerek filan uyanıyordunerde yaparsan yap zorluğu vardır muhakkak
Benim esimde oradaydı sonra ağrıya gittiMerhaba herkese. Nişanlım bu ayın 27sinde askere gidiyor. Uzun dönem gidecek 12 ay yani. Kısalacak diyorlar ama henüz net bir şey yok.
Benim derdim şu ; nişanlım acemi birlik kısmına ulaştırma komutanlığına gidiyor ve Bilecik’ten %90 doğuya gönderiyorlarmış. Kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum. Ne yapacağım
Merhaba öncelikle sakin olun benim eşim bilecik merkez de astsubay. Buraya da çok asker geliyor ve güney doğuya gönderilmiyor hepsi korkmayın bilecikte diye illa güneydoğu gitmez. Şöyle söyleyeyim türkiyede acemi birliğe en çok gönderilen yer bilecikMerhaba herkese. Nişanlım bu ayın 27sinde askere gidiyor. Uzun dönem gidecek 12 ay yani. Kısalacak diyorlar ama henüz net bir şey yok.
Benim derdim şu ; nişanlım acemi birlik kısmına ulaştırma komutanlığına gidiyor ve Bilecik’ten %90 doğuya gönderiyorlarmış. Kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum. Ne yapacağım
Aa benim eşimin olduğu yerDün öğrendik benim kardeşim de bilecik jandarma merkeze çıktı İnşaAllah sağsalim gidip gelir dün doğrudürüst gözüme uyku girmedi ama herşey Allahtan varsa kaderinde şehitlik yapacak birşey yok hakkında hayırlısı olsun.
Amin inşallahAllah tüm askerlerimizi ailesine sağ salim kavuştursun.
Hiç bir şey yapmayacaksınız elinizi açıp hepsi için dua edeceksiniz. Benim eşim Suriyede sınırda. Mecbur birileri bekleyecek hepimizin ki canımız. Ama dua ve sabırdan başka çare yok. Hem doğuya çıkacak diue bir şey yok belki batıya çıkarMerhaba herkese. Nişanlım bu ayın 27sinde askere gidiyor. Uzun dönem gidecek 12 ay yani. Kısalacak diyorlar ama henüz net bir şey yok.
Ewet benimde 2 cocugum hep babam nezaman gelicrk die soruolar cevap yok valla herkesin babasi evde bizimki nie gelip hemen gidio dio cevap yok
Yani Allah can sagligi versin sayili gun cabuk gecer derler bizim sayili gunumuzde yok Her gunumuz ayimiz senemiz senelerimiz ayni...
Doğuya gidenlerin eşleri de cok korkuyordu eminim.Merhaba herkese. Nişanlım bu ayın 27sinde askere gidiyor. Uzun dönem gidecek 12 ay yani. Kısalacak diyorlar ama henüz net bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?