Bilecik/Söğüt ulaştırma jandarma :(

Kisiden kisiye degisebilir belki canm benm kardesim evin en kucugu en nazlisiydi valla hic bir tek sikayet duymadim valla ama bemm kardesim erkek kuaforu belki fark etmistir
Muhtemelen kime sorsam manisa izmir bilecik için aman aman diyordu gerçi benim eşim ankarada yaptı geldi zaman marşlar söyleyerek filan uyanıyordu nerde yaparsan yap zorluğu vardır muhakkak

Doğu’ya gitse bile hiçbir şey olmuyor,zaman da hemen geçiyor.Bir de uzun donemler daha rütbeli olduğu icin özellikle Doğu’da zorlamıyorlar.Aslında avantaj

Muhtemelen kime sorsam manisa izmir bilecik için aman aman diyordu gerçi benim eşim ankarada yaptı geldi zaman marşlar söyleyerek filan uyanıyordu nerde yaparsan yap zorluğu vardır muhakkak
Askerlik bu illaki zor olucak ALLAHIM TURK ASKERINI KORUSUN AYAKLARINA TAS DEGDIRMESIN

böyle düşünmeyin, ortalığın en karışık döneminde kuzenim sınıra gitti sağ sağlim döndü ama öteki kuzenim istanbulun göbeğinde nikahından bir önceki gün izinliyken son bir davetiye vermek için damatlığını aldıktan sonra yol üzerinde çalıştığı emniyete uğruyor.kapıda canlı bombayı fark edip onu etkisiz hale getirmek için kendini feda ediyor.ikisi birlikte patladı ve şehit oldu.

Benim esimde oradaydı sonra ağrıya gitti

Merhaba öncelikle sakin olun benim eşim bilecik merkez de astsubay. Buraya da çok asker geliyor ve güney doğuya gönderilmiyor hepsi korkmayın bilecikte diye illa güneydoğu gitmez. Şöyle söyleyeyim türkiyede acemi birliğe en çok gönderilen yer bilecik

Aa benim eşimin olduğu yer

Neden bilecik hakkında ön yargılı davranıyorsunuz ki acemi eğitim tugayi olarak türkiyede en çok bilecik ve 4 şehir var. Zaten burdan nereye gidecekleri belli bile değilken üstelik bilecik çok sakin bir şehirken boşuna kendinizi üzüyorsunuz ben o kadar memnunum ki burdan hiç gitmek istemiyorum ama maalesef bi sene sonra doğu görevimiz var

Bizim yazlık evimiz söğütte askeriyenin yanında. Gördüklerimden bildiğim kadarıyla Ankara'ya da gideni duydum, doğuya da. Çoğunluk doguya gidiyor diye birsey yok.

Güçlü olacaksınız. Eşinden aylarca ayrı kalan doğuda görev yapan askerlerimiz var. Doğuya çıksa bile destek olmalısınız sevgilinize.

Biz Eskişehirliyiz ve Bilecik bize sadece 1 saat nasipse kardeşimi ayın 27 sinde götürüp kendimiz teslim edeceğiz dibimize çıkmasına sevinirken ama içimizde bir his sanki usta birliği daha da uzağa gidecek gibi Rabbim tüm askerlerimizi korusun

Sağlıkla gidip gelmek nasip olsun.
Hiçbirinin ayağına taş değmesin inşallah.
Doğudakiler de, sınırdakiler de hepsi birinin evladı, hepsi bizim için orada.
Kimin nerede ne olacağını Allah bilir, kader.
Siz dua edin kalbinizi de ferah tutun.
Bu da güzel bir duygu.
Askere polise hiç kıyamam

Hiç bir şey yapmayacaksınız elinizi açıp hepsi için dua edeceksiniz. Benim eşim Suriyede sınırda. Mecbur birileri bekleyecek hepimizin ki canımız. Ama dua ve sabırdan başka çare yok. Hem doğuya çıkacak diue bir şey yok belki batıya çıkar

Çok zor,bazen ben bile diyorum aynısını

Nişanlınız ne iş yapıyor? 15 bin ödenecek bir rakam bir kaç aylık maasına denk gelecektır

Eşim nişanlı olduğumuz dönemde askere gitmişti. Bilecikti o dönem yakın arkadaşı da oradaydı. Eşim doğuya arkadaşı İstanbula gönderildi yani bence şans kader karamsar olmayın. Ayrıca asker eşleri uzun zamanlar bekliyorlar haber alamıyorlar 12 ay ne ki çoğumuz bekledik

Benim nişanlım da usta birliğinin yarısını hakkari yarısını da kuzey ırakta yapmıştı 15 ay .Eğitime dağa gittiklerinde günlerce uyuyamazdım. Yanında bombalar patladı şehitler oldu. Oyle şimdiki gibi görüntülü konuşmalar telefon filan nerdee. Sabahları arayabilirse 4 5 gibi arar iyiyiyim merak etmeyin der kapatırdı. Gün gün saydım. Zor çok zor beklemek ama güzel de. Rabbim hiçbir ananın hiçbir bekleyenin ,yarin gözünü yollarda koymasın her askeri bekleyenine kavustursun rabbim.

Doğuya gidenlerin eşleri de cok korkuyordu eminim.
Bu vatanın her yeri bizim.

Ya zaten yeni sistem çıktı erler daga bayira girmiyor ki sadece uzmanlar subaylar yani rütbeliler gönderiliyor. Güney doğuda askerlik yapılsa bile erleri etkileyecek bi durum olmuyor. Yani boşuna üzüyorsunuz kendinizi. Siz böyle düşünüyorsanız benim o zaman ölmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…