bilemiyorum bilemiyorum bilemiyorum

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
bilemiyorum nerede sorun..kızlar sanki hiçbir zaman ciddi bir ilişkim olmayacakmıs gibi geliyor
mesela ne zaman birini begensem düşünüyorum kesin bir unutamadığı vardır
kesin bir sevdiği vardır
şimdi birini beğeniyorum sınıftan ama aramızda bir sohbet bile olmadı bir günaydın bile
gecen gün ders cıkısı okulun önünde sınıftan birileriyle konusuyordu o kadar istedim ki konustukları kişilerin arasında ben de olayım amaa nerdee ?
facebook sitesini pek dile getirmek istemiyorum aslında çok hoslanmıyorum ekleme silme vs begendın begenmedın muhabbetlerinden ama onu da söyleyeyım faceden bile eklemedim, aramızda bir konusma bile olmamısken ekleyemem mantıksız geliyor....

ona nasıl kendimi farkettirecegim tavsiyeleriniz var mı ? cuma günü sabah 9 gibi sınavım var okulda (final) okulda 1-2 saat kalacagım, sonra tatile giriyoruz tavsiyeleriniz var mı kendimi ona farkettirebilmem için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
farketmek isteyen insan farkeder zaten senin bi şey yapmana gerek yok. ama sen senin duygularını bilsin istiyosan ortak arkadaşlarınız varsa onlarla konuş

Şu ciddi ilişki kavramını kafandan attığın zaman ciddi ilişkin olur.
Nasıl ilgi çekersin bilmiyorum. Dik gözlerini bak..

İlgi cekmek baska bir kafadirda..onun senin farkinda olmasi mevzu..az miktarda seytan tuyun oldugunu dusunuosan git silgi iste uc iste yada yanlislikla carp falan ama sakin ekleme durtme olaylarina girme derim..basitlestirme kendini.

farketmek isteyen insan farkeder zaten senin bi şey yapmana gerek yok. ama sen senin duygularını bilsin istiyosan ortak arkadaşlarınız varsa onlarla konuş
var ya tam benim anlayışımdasınn gerçekten.. ben de öyle düsünüyorum aslında, bazen bizi farkedenleri biz hiç görmemiş bile oluyoruz..

İlgi cekmek baska bir kafadirda..onun senin farkinda olmasi mevzu..az miktarda seytan tuyun oldugunu dusunuosan git silgi iste uc iste yada yanlislikla carp falan ama sakin ekleme durtme olaylarina girme derim..basitlestirme kendini.
evet face olayına hiç girmeyecegim.. carpma olayı guzelmıs elime yüzüme bulastırmazsam ya da üstüne sogutulmus cay mı döksem bilemedim

Şu ciddi ilişki kavramını kafandan attığın zaman ciddi ilişkin olur.
Nasıl ilgi çekersin bilmiyorum. Dik gözlerini bak..
düsünmesi bile heyecanlandırıyor cıkıp da demesin ne bakıyorsun diye ama ne diyebilirim o zaman
birr deee
böyle mi bakayım
böyle mi
bu da güzelmiş aslında
ya da söyle mi yapsam

ayy ben onu hatırlayınca heyecanlandım yine.....

ayy şimdidennn heyecanlandım ona bakarken baskalarına yakalanmaktan da korkuyorum ama bakacagım.. peki bu farklı tip cıkıp ne bakıyorsun derse ne derim ben

Demez. O cümleyi genelde kızlar kullanır. Millet senin gözlerini takip etmiyo ya kime yakalancaksın elini bu şekil yüzüne koy uzun uzun seyret, ama aptal aşık gibi değil imalı ve süzerek. Bende bile bu cirkiniğimle işe yaradı

3 ve 4 numaralı bakışları göndermek mantıklı. Diğer ikisi olmaz. Biri şapşik, biri sapık.

cirkinligini sevsinler.. :) su an bile cok heyecanlıyıım coookkkk o smileydeki işareti deneyecegım

haha cok komık olmuss sızın kıııı masallah Allah ayırmasın bu arada.. rihanna demek :) cok iyi düsünmüssünüz t shirt işini bana ne önerirsiniz peki

cirkinligini sevsinler.. :) su an bile cok heyecanlıyıım coookkkk o smileydeki işareti deneyecegım
Dur kız heycanlanma heyecanla bi çuval inciri berbat edersin, elin ayağına dolaşır. Soğukkanlı ol, bakış at ve bekle. Ama heycanlanmamaya calis

Sinav konulari hakkinda bilgi aliyormus gibi yap uc iste fazla kalem varmi sor. Binbir turlu yolu var

Dur kız heycanlanma heyecanla bi çuval inciri berbat edersin, elin ayağına dolaşır. Soğukkanlı ol, bakış at ve bekle. Ama heycanlanmamaya calis
tamam heyecanlanmıyorum sogukkanlı olacagım umarım ben bakıs atarken oranı tutturunca o da bana bakıyor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…