- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Amin cümlemize.. :)Cnm bendede ayni sorun var zamana birak bence elbet birgun karsina birisi cikacaktir allah hskkinda en hayirlksink nasio eder uzulmedogru yer dogru zamanibekle :
akıl akıldan üstündür demişler tavsiye almak istedim ama bende icraat yok pekmaşallah çok neşeli bi tipsin atılgan da birine benziyorsun :)) kızım senin bize ihtiyacın yokki bence sen bi yolunu bulur onun dikkatini bu tatlılıkla çekersin
farketmez aynı sınıfta olman daha ıyı cunku dıger arkadasların arasında dıkkat cekıcı olursan eger mutlaka senın oldugun ortamların ne kadar neselı oldugu ve ne kadar hos bırı oldugun onun kulagına gıdecektır kı boylesı daha havalı daha hos olurdogru... cool olmak gerekıyor galiba bu durumlardabu arada ben o cocuga davranamadım bıle yanı aramızda davranma durumu hıcbır sekılde olmadı sadece aynı sınıfta nefes alıp verıyoruz galıba onu farkettım
haha sesli gülmek isterdim ev ahalisi uyanır diye gülemedim o kadargözleri dik bak ama en fazla 4 5 sn olsun. demez ama ne bakıyorsun derse birine dersin. kime derse g.tme dersin aahahahah tabi kiiii şakaydııı.görünebileceğin kadar gözünün önünde ol ve imalı bakışlar at. olursa senindir olmazsa senin olmamıştır
o zaman ben cevreyı genısleteyım azıcık bıraz sönük kaldım ıster ıstemezfarketmez aynı sınıfta olman daha ıyı cunku dıger arkadasların arasında dıkkat cekıcı olursan eger mutlaka senın oldugun ortamların ne kadar neselı oldugu ve ne kadar hos bırı oldugun onun kulagına gıdecektır kı boylesı daha havalı daha hos olur
kalabalık olsa bile eften püften bi soru sorabilirdin. yakın arkadaş varsa hakkında bilgi öğrenbilemiyorum nerede sorun..kızlar sanki hiçbir zaman ciddi bir ilişkim olmayacakmıs gibi geliyor
mesela ne zaman birini begensem düşünüyorum kesin bir unutamadığı vardır
kesin bir sevdiği vardır
şimdi birini beğeniyorum sınıftan ama aramızda bir sohbet bile olmadı bir günaydın bile
gecen gün ders cıkısı okulun önünde sınıftan birileriyle konusuyordu o kadar istedim ki konustukları kişilerin arasında ben de olayım amaa nerdee ?
facebook sitesini pek dile getirmek istemiyorum aslında çok hoslanmıyorum ekleme silme vs begendın begenmedın muhabbetlerinden ama onu da söyleyeyım faceden bile eklemedim, aramızda bir konusma bile olmamısken ekleyemem mantıksız geliyor....
ona nasıl kendimi farkettirecegim tavsiyeleriniz var mı ? cuma günü sabah 9 gibi sınavım var okulda (final) okulda 1-2 saat kalacagım, sonra tatile giriyoruz tavsiyeleriniz var mı kendimi ona farkettirebilmem için ?
bak şu oluyo kendilerihaha sesli gülmek isterdim ev ahalisi uyanır diye gülemedim o kadar
şu imalı bakışı smileylerden secsenize azıcık calısayım evde ayna karsısında
şöyleee koridorda tek o olsa ben sınavla ılgılı soracak soru bulurum aslında bakalım tek yakalayabilecek miyim onuuukalabalık olsa bile eften püften bi soru sorabilirdin. yakın arkadaş varsa hakkında bilgi öğren
evet ben unıversıtedeyken fazla cevrem yoktu ama aynı memleketten bır erkek arkadas vardı onunla herseyı yapardık kendı ortamımızı kendımız yapardık ve cok dıkkat cekerdı hatta cogu kısı bızı sevgılı sanırdı bunun gıbı seylerle mesgul olursan o zman farkedılırsın mesela bak kımseden bekleme ve bır organızasyonu sen olustur bu sayede onun yanına gıdıp konusma ımkanın olur hatta bır konuda yardım da ısteyebılırsın ondan yapacagın etkınlıkle ılgılı hangı sehırdesın bılmıyorum ama bır gezı olabılır yada kısın guzel bır manzarada sucuk ekmek partısı gıbıo zaman ben cevreyı genısleteyım azıcık bıraz sönük kaldım ıster ıstemez
haha o gözlüğü su hava sartlarında takarsam matrix gibi dolanırım ortalıktaabak şu oluyo kendileri
aslında şuda olabilir
evet şöyle kimseye ihtiyacı olmayan ınsanlar da oldukca farkediliyor, şu durumda öyleyım aslında, ama organizasyon olusturma kısmı bana cok hitap etmıyor cunku cevreyı falan cok bılmıyorum:)evet ben unıversıtedeyken fazla cevrem yoktu ama aynı memleketten bır erkek arkadas vardı onunla herseyı yapardık kendı ortamımızı kendımız yapardık ve cok dıkkat cekerdı hatta cogu kısı bızı sevgılı sanırdı bunun gıbı seylerle mesgul olursan o zman farkedılırsın mesela bak kımseden bekleme ve bır organızasyonu sen olustur bu sayede onun yanına gıdıp konusma ımkanın olur hatta bır konuda yardım da ısteyebılırsın ondan yapacagın etkınlıkle ılgılı hangı sehırdesın bılmıyorum ama bır gezı olabılır yada kısın guzel bır manzarada sucuk ekmek partısı gıbı
bak netten buldumhaha o gözlüğü su hava sartlarında takarsam matrix gibi dolanırım ortalıktaa
aslında dıkkatını de cekmıs olurum
tek tasta ıkı kussss
ya da tek kuss
olsun kus kustur
ilk smiley de cok hos aslında
üst derece imalar içeriyor
bak netten buldum
ufak bir kağıda not bırakıyorsun: “Daha önce hiç yapmadığım bir şey yapmak istedim ve o nedenle sana bu notu bıraktım. Bunun ileride torunlarıma anlatacağım çok hoş bir anı olmasını istiyorum. Eğer merak ettiysen bana mesaj atabilirsin. Numaram: 05XX XXX XX XX
Eve gidiyorsun sabah uyandığında telefona bakıyorsun ve tanımadığın bir numaradan mesaj gelmiş. Bil bakalım mesaj kimden?
Tabi ki dün önüne numaranı bıraktığın kişiden. Bu olayı ben bizzat yaşadım. Sen de kolayca bu yöntemi uygulayabilirsin. Hem terslenme riski yok hem de konuşmanın pek uygun olmadığı ortamlarda tanışma imkanı veriyor.
öneriydi zatenniye ben diye mesaj atıyormus ne gülerim, bunu ben hiç yapamam elime yüzüme bulastırırım inan kio kagıt hocaya bile gider
gerçekten öyle özgüven cok önemli :))öneriydi zatenama eccük özgüven iyidir.
tamammmm gözlerinin taa içine bakacagımmmm gelişme olursa yazarımCanim surekli gözlerinin içine içine bak bi dene bakalim o da sana bakacak mi, hadi bekliyoruz haberlerini
kalem işi de iyiymişş olabilir aslında onu arkadaşlarım çıkıp demez biz verelim diyeBen de benimkiyle aynı sınıfta olsam keşke dedim. :) yat kalk haline şükret bak. Bir yolunu bulursun bence. İyi düşün.
Olmadı arkasında falan otururken çaktırmadan kalemini falan yere düşür(onun tarafına doğru düşür ama) sonra güzel güzel rica et veriversinSonra teşekkürdü şuydu buydu derken ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?