bilemiyorum bilemiyorum bilemiyorum

farketmez aynı sınıfta olman daha ıyı cunku dıger arkadasların arasında dıkkat cekıcı olursan eger mutlaka senın oldugun ortamların ne kadar neselı oldugu ve ne kadar hos bırı oldugun onun kulagına gıdecektır kı boylesı daha havalı daha hos olur

haha sesli gülmek isterdim ev ahalisi uyanır diye gülemedim o kadar
şu imalı bakışı smileylerden secsenize azıcık calısayım evde ayna karsısında

o zaman ben cevreyı genısleteyım azıcık bıraz sönük kaldım ıster ıstemez

kalabalık olsa bile eften püften bi soru sorabilirdin. yakın arkadaş varsa hakkında bilgi öğren

o zaman ben cevreyı genısleteyım azıcık bıraz sönük kaldım ıster ıstemez
evet ben unıversıtedeyken fazla cevrem yoktu ama aynı memleketten bır erkek arkadas vardı onunla herseyı yapardık kendı ortamımızı kendımız yapardık ve cok dıkkat cekerdı hatta cogu kısı bızı sevgılı sanırdı bunun gıbı seylerle mesgul olursan o zman farkedılırsın mesela bak kımseden bekleme ve bır organızasyonu sen olustur bu sayede onun yanına gıdıp konusma ımkanın olur hatta bır konuda yardım da ısteyebılırsın ondan yapacagın etkınlıkle ılgılı hangı sehırdesın bılmıyorum ama bır gezı olabılır yada kısın guzel bır manzarada sucuk ekmek partısı gıbı

bak şu oluyo kendileri

aslında şuda olabilir
haha o gözlüğü su hava sartlarında takarsam matrix gibi dolanırım ortalıktaa
aslında dıkkatını de cekmıs olurum
tek tasta ıkı kussss
ya da tek kuss
olsun kus kustur
ilk smiley de cok hos aslında
üst derece imalar içeriyor

evet şöyle kimseye ihtiyacı olmayan ınsanlar da oldukca farkediliyor, şu durumda öyleyım aslında, ama organizasyon olusturma kısmı bana cok hitap etmıyor cunku cevreyı falan cok bılmıyorum:)

bak netten buldum

ufak bir kağıda not bırakıyorsun: “Daha önce hiç yapmadığım bir şey yapmak istedim ve o nedenle sana bu notu bıraktım. Bunun ileride torunlarıma anlatacağım çok hoş bir anı olmasını istiyorum. Eğer merak ettiysen bana mesaj atabilirsin. Numaram: 05XX XXX XX XX

Eve gidiyorsun sabah uyandığında telefona bakıyorsun ve tanımadığın bir numaradan mesaj gelmiş. Bil bakalım mesaj kimden?

Tabi ki dün önüne numaranı bıraktığın kişiden. Bu olayı ben bizzat yaşadım. Sen de kolayca bu yöntemi uygulayabilirsin. Hem terslenme riski yok hem de konuşmanın pek uygun olmadığı ortamlarda tanışma imkanı veriyor.

niye ben diye mesaj atıyormus ne gülerim, bunu ben hiç yapamam elime yüzüme bulastırırım inan ki o kagıt hocaya bile gider

ayy beni heyecan basıyor o aklıma geldikçe.. ne olacak bu halim, görünce kalbim küt küt saf aşık oldum resmen... kısa sürse bariiiiiiiii..................

Canim surekli gözlerinin içine içine bak bi dene bakalim o da sana bakacak mi, hadi bekliyoruz haberlerini

Ben de benimkiyle aynı sınıfta olsam keşke dedim. :) yat kalk haline şükret bak. Bir yolunu bulursun bence. İyi düşün.
Olmadı arkasında falan otururken çaktırmadan kalemini falan yere düşür(onun tarafına doğru düşür ama) sonra güzel güzel rica et veriversin Sonra teşekkürdü şuydu buydu derken ohooooo

kalem işi de iyiymişş olabilir aslında onu arkadaşlarım çıkıp demez biz verelim diye hemen aklıma not alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…